Figyelem!Jelentkezz a BKSE SportegyesülethezRészletek
Kézilabda

Beszámoló – kézilabda leány serdülő-IFI

  • november 15, 2021
  • 3 perc elolvasni
Beszámoló – kézilabda leány serdülő-IFI

Tartalmas hétvégének néztük elébe, vasárnap két mérkőzést játszottunk egymás után.
14:00-kor a serdülő, míg 16:00-kor az ifjúsági csapatunk lépett pályára. Egy győzelemmel és egy vereséggel zártuk a napot.

2021.11.14. 14:00  Serdülő
Tápiószentmárton

A tabella alapján, a közvetlenül mögöttünk álló Aranyszarvas csapatához utaztunk ezen a vasárnapi napon. Várakozásainkhoz hasonlóan, egészen a második félidő 16.percéig kiélezett volt a küzdelem, sőt, inkább az esetek nagy részében, az ellenfél vezetett. Az első félidő végéhez közeledve, volt, hogy 6 góllal elhúzott az ellenfél, majd egy gyors hajrának köszönhetően, két gólra tudtuk csökkenteni a különbséget. A védekezésünk a második félidő közepére felkeményedett, a ritkán használt, zárt hatos falunk ekkorra már egészen jól működött, így először a mérkőzésen, mi vezettünk 5 góllal. A támadásokban sokszor kapkodtunk, elhamarkodott döntéseket hoztunk, de voltak nagyon szép megoldások is. Sajnos sok sérültünk van, akik nagyon hiányoznak a csapatból, kevesebb lehetőségünk van cserélni is, de annak kifejezetten örülök, hogy mindezek ellenére, megállta a helyét a csapat.

Végeredmény: 29-33   Aranyszarvas SE- Gyáli BKSE

Góllövők: Jordán Emese-12, Orsós Kíra-7, Pothorszki Anna-2, Menczer Gréta-7, Bodó Lívia-3, Egri Borbála-2

2021.11.14. 16:00   Ifjúsági
Tápiószentmárton

Habár nálunk a serdülő, és ifi csapatot, majdnem ugyanazok a személyek alkotják, ellenfelünk egy teljesen új kerettel állt ki ellenünk. Rutinosabbak, erősebbek és idősebbek is voltak, így gyorsan egyértelművé vált, hogy ezen a meccsen elsősorban, magunkkal kell megküzdenünk. Sajnos a védekezésünk nagyon gyenge volt, nem voltak faultok, ütközések, így gyakorlatilag átgázoltak rajtunk az első félidőben. A második félidő már egy fokkal jobb volt, egészen jó megoldásokat választottunk a támadásokban, de rengeteg helyzetet kihagytunk. Sajnos ennyi hibával, nagyon nehéz egy jó mérkőzést játszani, és ez rányomta a bélyegét a lányok hangulatára is. Ami pedig talán a legnagyobb probléma volt, hogy egyes játékosok hozzáállásával sem voltam megelégedve. Ezt még csirájában szeretnénk elfojtani, így a következő napok legnagyobb feladata, ez lesz.

Végeredmény: 47-22   Aranyszarvas SE- Gyáli BKSE

Góllövők: Orsós Kíra-4, Pothorszki Anna-2, Menczer Gréta-1, Egri Borbála-2, Bereczki Nikolett-1, Bárdosi Szonja-2, Szabó Tamara-4, Kaizer Bettina-5, Orbán Krisztina-1