Figyelem!Jelentkezz a BKSE SportegyesülethezRészletek
Kézilabda

Beszámoló – kézilabda leány serdülő, ifi

  • november 23, 2021
  • 3 perc elolvasni
Beszámoló – kézilabda leány serdülő, ifi

Az év végéhez közeledve, elég sok kihívással kell szembe néznünk, de igyekszünk csapatként helytállni.

2021.11.18.  18:00 Serdülő
Bugyi

Több sérülés, betegség hátráltatta a munkánkat az utóbbi időben, ezért tudtuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk. Sajnos a csapat megérezte annak a 7 embernek a hiányát, akik valamilyen oknál fogva, nem tudtak részt venni a fordulón. Az első félidőben kifejezetten bátortalanok voltunk, pedig ezt kértem a lányoktól a mérkőzés előtt. Akik eddig kevesebb játéklehetőséget kaptak, vagy csak nem tudtak igazán érvényesülni, most bizonyíthatnak. Voltak jó szakaszai a mérkőzésnek, de egyesek érezhetően nem találták a helyüket a pályán. Ilyen esetekben sem riadhatunk meg, annyian kell küzdenünk, ahányan vagyunk. A második félidő 10.percétől talált magára a csapat, de sajnos az addig kialakított hátrányból, nem volt könnyű ledolgozni. Továbbra is az egyik legnagyobb feladatunk, az egység megtartása.

Végeredmény: 30-25   Bugyi SE-Gyáli BKSE

Góllövők: Bárdosi Szonja-1, Bocskai Blanka-6, Bodó Lívia-3, Egri Borbála-4, Orsós Kíra-8, Pothorszki Anna-3

2021.11.21.   17:30 Ifjúsági
Alsónémedi

Majdnem teljes létszámmal tudtunk kiállni a soron következő ifjúsági fordulón, a legutóbbi vereség után, óriási motivációval és lelkesedéssel. Sajnos már a bemelegítés során, Ongai Rami, az első számú kapusunk, bokaszalag sérülést szenvedett, ez pedig rányomta a bélyegét a lányok hangulatára is. Szerencsére az 5.perc után, belerázódtunk a mérkőzésbe, és gyakorlatilag a félidő 28. percéig mi vezettünk 2-3 góllal. Egy gólos hátránnyal indultunk neki a második félidőnek, de a 21.percig, ismét mi vezettünk 2-3 góllal. Zsófit, a másik kapusunkat, bedobtuk a mély vízbe, hiszen még csak nem rég csöppent bele a kézilabda világába. Tudtuk, hogy egy ilyen kiélezett mérkőzésen, nem lesz egyszerű dolga, de a csapat mindent megtett a védekezésben, hogy megnehezítse az ellenfelünk dolgát. Sajnos hiányzott a rutin, meg az évek, de végig egy csapatként küzdöttek a lányok. Lendületesen játszottunk, voltak nagyon szép megoldások egyénenként is, így nem lehet okunk panaszra.

Végeredmény: 36-33  Alsónémedi SE- Gyáli BKSE

Góllövők: Bárdosi Szonja-1, Bocskai Blanka-3, Jordán Emese-5, Kaizer Bettina-4, Menczer Gréta-1, Orbán Krisztina-8, Orsós Kíra-10, Szabó Tamar-1