Figyelem!Jelentkezz a BKSE SportegyesülethezRészletek
Kosárlabda

Beszámoló – kézilabda serdülő

  • november 3, 2021
  • 2 perc elolvasni
Beszámoló – kézilabda serdülő

Nagy falat volt fiatal csapatunk számára az Ifjúsági III.osztály C.csoportjának hazai pályán játszott mérkőzésén a Vecsés csapata.

Az előjelek jók voltak, mivel egy nappal korábban közel 20 góllal múltuk felül serdülő csapatunkkal a vecsési serdülőket. Mi szinte ugyanazzal a csapattal álltunk fel (2004-2006 játékosainkkal), az ellenfél viszont javarészt 2001-2002-es keretével érkezett. Az előző naphoz képest mindenki sokkal gyengébb formáját mutatta, ez érezhető is volt a kezdésnél, ahol nagyon bent ragadtunk az öltözőben, és ez rá is nyomta a bélyegét a játékunkra, az egész találkozó alatt rohanni kellett az eredmény után.

A végére picit javítani tudta csapatunk az eredményt, de sajnos a fizikális különbség kijött a két gárda között.

Pocsai Rajmund edző: Azt tudtuk előre, hogy ez nem lesz olyan egyszerű mérkőzés. Mi igen szerencsések vagyunk, mivel 90%-ban a serdülő csapatunkkal játszuk az ifjúsági korosztályt is. Azt gondolom, Hogy ez a tavaszi fordulókra, illetve jövőre hozza meg az igazi eredményeket. Annak ellenére, hogy tudtuk 2-3 évvel idősebb játékosok lesznek az ellenfél csapatában, nem szabad így elkezdeni egy találkozót. Utána sajnos csak futottunk az eredmény után, alkatilag és fizikálisan nagyobbak voltak, viszont erőnlétben sokkal jobban bírtuk. Ezeket az erényeinket is kell kamatoztatni a továbbiakban.

Gyáli Bkse-Vecsési se. 29-35

Következő bajnokink idegenben lesz a Salgótarján csapata ellen.

Hajrá gyáli kézilabda!