Figyelem!Jelentkezz a BKSE SportegyesülethezRészletek
Labdarúgás

Beszámoló – labdarúgás felnőtt

  • november 4, 2021
  • 3 perc elolvasni
Beszámoló – labdarúgás felnőtt

Csapatunk szombaton hazai környezetben látta vendégül a tabella felső részében helyet foglaló Páty SE csapatát.

Célunk volt a győzelem mellett a revans, hisz szerettünk volna visszavágni a tavalyi kettős vereség miatt, amit most sikerült is véghez vinnünk!

Első félidőben nagyon fegyelmezetten focizott, védekezett, és járatta a játékszert mindkét csapat, ugyanis 45 perc alatt csak 1-1 komolyabb helyzet alakult ki. Így 0:0-ás eredménynél fordultak a felek.

Második félidőben viszont igazi csapatjátékot sikerült produkálnunk és a 48. percben el is kezdtük a gól gyártást Szatmári Zsolt „17” révén, aki a kapusról egy elé kipattanó lövésre a leggyorsabban reagált, és védhetetlenül visszarúgta a kapu bal alsó sarkába. (1:0)

Az 57. percben Kiss Bence „15” is beköszönt a pátyi kapuba, mégpedig úgy ahogy azt tőle mostanság megszoktuk a bal szélen berobogott a vendég kapuig és kirúgta a jobb alsót. (2:0)

Ezek után is domináltunk játékban, és a 71. percben végleg sikerült lezárnunk a mérkőzést, amikor is egy középről indított labdát remekül varázsolták a jobb szélső játékosunk Nádasi András „10” lábára, aki elfutva a szélén szintén a bal alsót avatta föl. (3:0)

A mérkőzés hátralévő részében még szerezhettünk volna gólokat, de maradt a 3:0-ás végeredmény.

Összegezve a mérkőzést minden játékos, aki pályára lépett 100%-osan tudása legjavát nyújtotta, és ebből kifolyólag már rég látott csapatjátékkal rukkoltunk elő. Fegyelmezettek voltunk a mérkőzés teljes egészében, több passz, stabil emberfogás, több megnyert 1vs1 párharc, lövés volt a nevünk mellett. Elmúlt 4 fordulóban a begyűjthető 12 pontból 8 ontot veretlenül gyűjtöttünk be a papírforma szerinti erősebb csapatok ellen. Remélhetőleg ez a széria kitart velünk az őszi szezon utolsó két fordulójára is. Köszönjük a szurkolóinknak, akik mindig szorítanak értünk otthon vagy a helyszínen. Úgy gondolom, sikerült nekik is kedveskednünk az eddigi szurkolásokért, támogatásokért.

Hajrá GYÁLI BKSE, csak így tovább!

Gyáli BKSE-Páty SE  3-0

Gólszerzők: Szamári Zs., Kiss B., Nádasi A.