Figyelem!Jelentkezz a BKSE SportegyesülethezRészletek
Labdarúgás

Beszámoló – labdarúgás U16

  • november 10, 2021
  • 3 perc elolvasni
Beszámoló – labdarúgás U16

Eddig hibátlan csapatok összecsapása az U16-nál.

Vasárnap, U16-os csapatunk fogadta az ugyancsak 100%-os Kőbánya csapatát!

Ellenfelünket nézve az öltözőbe igencsak megijedt csapatunk, mert 2-3 játékosuk jóval magasabb volt a mi legmagasabb játékosainknál.

 A bemelegítésnél ez az ijedtség tovább nőtt hisz a kőbányaiak olyan fegyelmezetten melegítettek, hogy a pályára a kapura lövésig fel sem jöttek.

Majd, amikor elhangzott a kezdő sípszó megakartak lepni minket egy hirtelen megindulással, de ezt ügyesen levédekeztük.

Ezután már mi jöttünk. A félidőre úgy mentünk, hogy hiába a 20-30 kapura lövés, gólt nem sikerült szerezzünk. A gólszerzéshez legközelebb Baráth Levente állt 2 szép felső kapufával.

A második félidő elején kicsit a kispadon maradtunk lélekben, így ők támadtak az elején. Viszont az egyik támadásukat okosan ki tudtuk használni egy kontrával. Jakab Máté indult meg a jobb szélén és okosan átvette a bal lábára és el is lőtte a rövid alsót, ahova már nem tudott leérni a kapusuk (1-0).

Itt egy kicsit az ellenfél összeomlott és jöhettünk újra mi! Nem telt bele 5 percbe Jónás Béla kapott egy labdát, amit ügyesen megtartott, majd betolta a bal lábára és szintén a rövid alsóra lőtt, de a labda először a kapufát találta itt meg is fagyott egy pillanatra a levegő, de a labda a hálóban végezte (2-0)

Ezután ismét Jónás Bélánál volt a labda, de itt jobbnak látta lepasszolni és Baráth Levente a kapott labdával 3 ember között becselezte magát és most nem kapufát, hanem gólt rúgott (3-0). 

Ezután érkezett Jónás Róbert, aki tesztelni akarta az ellenfél akkor beálló kapusát és egy messzi bombával kilőtte a bal alsót beállítva a végeredményt (4-0).

A srácok nagyon ügyesen, fegyelmezetten passzolgatva játszottak, megérdemelten maradtak továbbra is az 1. helyen.

Borsos Ádám

 vezetőedző

GYÁLI BKSE- KŐBÁNYA SE 4-0

Gól: Jakab M. Jónás B. Baráth L. Jónás R.