Figyelem!Jelentkezz a BKSE SportegyesülethezRészletek
Kézilabda

1 győzelem és 1 vereség a tavaszi szezon első fordulójának mérlege

  • február 28, 2022
  • 3 perc elolvasni
1 győzelem és 1 vereség a tavaszi szezon első fordulójának mérlege

2022.02.24.  Serdülő
Gyáli Sportcsarnok

Csütörtökön elindult a tavaszi szezon, amikor is a tabella első helyén, veretlenül álló Dunakeszi csapatát fogadtuk hazai környezetben. Az első találkozásunkon, 44-13-as vereséget szenvedtünk. Bátortalanok voltunk, és nem tudtuk a helyén kezelni az ellenfelünk agresszív védekezését sem.
Ez most sem volt másképp a mérkőzés elején, azonban az első félidei időkérést követően, felszívtuk magunkat, és többször hibára kényszerítettük az ellenfelünket, és támadásban is voltak már egészen jó megmozdulásaink. Az igazi áttörést azonban, csak a második félidőben tudtuk elérni. Ebben a játékrészben, csupán 1 gólos előnyre tett szert a vendég csapat.
El kellene hinnünk, hogy bárkivel szemben lehet esélyünk, és nem lehet fél gőzzel játszani egyetlen percet sem. Ha nincs az első 15 perc, még ennél is szorosabb mérkőzést játszhattunk volna, ami egyértelműen a fejlődésünket igazolja. Sokat dolgozunk, és ennek idővel meg lesz az eredménye.

Végeredmény: Gyál- Dunakeszi  28-37

Góllövők: Bárdosi Szonja-6, Bocskai Blanka-5, Egri Borbála-2, László Boglárka-2, Orsós Kíra-8, Pothorszki Anna-5

2022.02.27. Ifjúsági
Gyáli Sportcsarnok

Az első félévben is jó mérkőzést játszottunk az Abony csapatával, azonban 35-28-ra alul maradtunk velük szemben. Bátran kijelenthetem, hogy sikerült revansot vennünk, hiszen végig uralva a mérkőzést, sikerült győzelmet aratnunk. A nyitott védekezésükkel szemben, sokszor bravúros megoldásokkal színesítettük a támadásainkat, aminek eredményeként, már a félidőben 8-10 gólos előnyre tettünk szert. Jó tempót diktáltunk, rengeteg gyors gólt tudtunk szerezni, ami sajnos a védekezésünk rovására ment. Az eddigiekben is sokat foglalkoztunk a védekezéssel, de még mindig nem vagyunk elég határozottak, és elég agresszívak. Ennek a félévnek, az egyik legnagyobb kihívása lesz ez. Mindezek mellett, nagyon büszke voltam a lányokra, ez igazi csapatmunka volt.

Végeredmény: Gyál- Abony Kc    40-34

Góllövők: Bocskai Blanka-7, Egri Borbála-2, Kaizer Bettina-15, Orsós Kíra-8, Pothorszki Anna-2, Szabó Brigitta-2, Szabó Tamara-4