Figyelem!Jelentkezz a BKSE SportegyesülethezRészletek
Fő hírek Kézilabda Kiemelt Labdarúgás

BKSE hírek

  • szeptember 18, 2024
  • 6 perc elolvasni
BKSE hírek

A Gyáli BKSE csapatai ismét izgalmas mérkőzéseken vettek részt, ahol a játékosok kitartása, csapatszelleme és fejlődése került előtérbe. Edzőink beszámolói alapján mind a kézilabda, mind a labdarúgás terén remek teljesítményeket láthattunk, amelyek bizonyítják a közös munka és felkészülés eredményességét. Büszkék lehetünk a fiatalokra, akik minden pályán mutatott játékukkal példát adtak akaratból és küzdeni tudásból.

Kézilabda

LU15

Az U15-ös lánycsapatunk két kemény mérkőzést játszott a közelmúltban, és összességében elégedettek lehetünk az eredményekkel:

  1. Gyáli BKSE – Inárcs-Örkény KCE II. 29:20
    A lányok remekül szerepeltek, az egész mérkőzés során kontrollálták a játékot. A támadások hatékonyak voltak, és végül magabiztos, 9 gólos győzelmet arattunk. A csapat hozzáállása példaértékű volt.
  2. Dunaharaszti MTK – Gyáli BKSE 27:27
    A másik mérkőzés szoros küzdelmet hozott. Bár csak rövid ideig vezettünk, a lányok küzdeni tudása megmutatkozott, végül 27:27-es döntetlent értünk el. Ez a meccs igazságos eredményt hozott, és büszkék lehetünk arra, ahogyan végigharcoltuk a találkozót.

Külön kiemelném Mogyorósi Maját, aki nagyszerűen állt helyt a kapuban. Köszönöm, hogy elvállalta ezt a pozíciót, és kiválóan végezte a feladatát!

FU16

Gyáli BKSE – Dunaharaszti MTK 28:13
A fiúkkal egy igazi csapatmunkával, szép játékkal zártuk a mérkőzést, és megérdemelten nyertünk 28:13-ra. U16-os csapatunk a feszes védekezésnek, jó kapusteljesítménynek és gyors támadójátéknak köszönhetően megszerezte második győzelmét. Az elszántság és a közös munka meghozta gyümölcsét, a srácok fantasztikus teljesítményt nyújtottak.

LU18

Pénteken Tökölön folytattuk a bajnoki szereplést az U18-as lánycsapattal. Már az első félidőben komoly előnyre tettünk szert, amit a végére meg is dupláztunk, így 12 gólos győzelemmel zártunk. A védekezés és a gyors indítások jól működtek, a lövések pontossága is javult. Örömteli volt számomra, hogy minden játékosunk pályára léphetett, és külön büszkeség, hogy egy újoncunk megszerezte első gólját. A csapat nagyszerűen dolgozott együtt, gratulálok nekik!

Női Ifi

Az ifjúsági csapatunk is megkezdte a 2024/25-ös szezont Tökölön. Jól kezdtük a mérkőzést, és már a 15. percben 4-5 gólos előnyre tettünk szert. Bár a meccs második felére a fáradtság és néhány technikai hiba szorosabbá tette az összecsapást, végül végig vezetve sikerült megnyernünk a mérkőzést 29:28-ra. Büszke vagyok a lányokra, hogy a nehézségek ellenére is összeszedetten játszottak.

Női Felnőtt

A felnőtt csapatunk lejátszotta az első mérkőzését az NBII-es bajnokságban. Nagy izgalommal vártuk, mire leszünk képesek, és bár a Rákosmente ellen 27:34-re kikaptunk, az első félidőben mutatott teljesítményünk nagyon biztató volt. Keményen védekeztünk és a támadásokban is megtaláltuk a lehetőségeket, a félidő 14:14-es állással zárult. A második félidőben sajnos a pontosság hiánya és az állóképességbeli különbségek miatt maradtunk alul, de rengeteg pozitívumot láttam, amelyre a következő meccseken építhetünk.

Góllövők: Fundák 2, Mátrai 3, Fehér 4, Tomoriné Kamper 5, Ekker 3, Bocskai 6, Czirják 1, Kaizer 3.

Férfi felnőtt

A felnőtt csapat az első mérkőzésen szezon eleji formát mutatott. Szellős volt a védekezésünk, támadásban nem mindig találtuk a helyünket, ezért vereséget szenvedtünk.

Labdarúgás

U10

A szombati Bozsik tornán két U10-es csapatunk is pályára lépett. A Gloriett, a Kispest SE, a Mini Talent és a Budafok csapatai ellen játszottunk. A srácok izgatottan várták ezt a napot, hiszen már két edzőmérkőzésen túl voltunk, ahol elkezdték megszokni a pálya méreteit és az új szabályokat. A Gloriett ellen kezdetben álmosan játszottunk, de a meccs felére már egyre jobb formát mutattunk. A Kispest SE ellen végig domináltunk, a Mini Talent ellen egy izgalmas döntetlent értünk el, míg a Budafok ellen szoros meccsen 2:1-re kikaptunk. Összességében elégedett vagyok a csapattal, de a védekezésen még van mit javítani.

Gólszerzők: Sziebold Bence Balázs, Domán Hunor, Papp Zalán, Mátyás Martinivics Lehel.
Elismerő oklevél: Venczel Dilen.

U11

Az U11-es csapatunk szintén részt vett a szombati Bozsik tornán. A Gloriett 2, a Mini Talent és az Airenergy Kastélydomb csapatai ellen játszottunk. A Mini Talent ellen egy igazságos 0:0-s döntetlent hoztunk össze, míg a Gloriett 2 ellen 2:1-es vereséget szenvedtünk. Az Airenergy ellen azonban minden összejött, és 5:0-s győzelmet arattunk. A Kastélydomb ellen is sok helyzetet alakítottunk ki, végül 2 gólos győzelmet értünk el. A srácok nagyot küzdöttek, és próbálták az edzésen tanultakat megvalósítani.

Gólszerzők: Laapoti Noel, Czakó Milán, Szalay Levente, Szatmáry István.
Elismerő oklevél: Laapoti Noel.
Köszönöm Zseli Márknak, hogy segített az U11-es csapat irányításában!

U16

A hétvégén az U16-os csapatunk Örkény ellen lépett pályára, és magabiztos 14:0-s győzelmet aratott. Bár több meghatározó játékosunk hiányzott, az első félidőben jó teljesítményt mutattunk, 8 gólt szereztünk. A második félidőben több játékosunk elfáradt, és már nem tudtuk hozni a megfelelő szintet, de azért voltak kiemelkedő teljesítmények. Külön szeretném megemlíteni Drahovszky Eriket, aki példamutató szorgalommal játszott. Ezt várom el mindenkitől!

Előző