Figyelem!Jelentkezz a BKSE SportegyesülethezRészletek
Kézilabda

Beszámoló – kézilabda LU14

  • október 4, 2021
  • 2 perc elolvasni
Beszámoló – kézilabda LU14

Egy nyereség, egy veszteség – 2021. október 3-án az Inárcs-Örkény Kézilabda Club Egyesület, valamint az Alsónémedi SE csapataival csaptunk össze

Alsónémedi SE- Gyáli BKSE

Az Alsónémedi csapata hasonló kaliberű szinten játszik, mint mi, azonban sajnos nem tudtunk a megjátszott helyzeteinkből gólt szerezni, így elég hamar (viszonylag) nagy arányú gólkülönbség alakult ki a két csapat között az első félidő végére (8-5). Az eredmény nem tükrözi a csapat teljesítőképességét, sajnos a kihagyott hétméteresek és ziccerek tették ezt a mérkőzést ennyire könnyűnek az Alsónémedi számára. A végeredmény 18-8 lett az Alsónémedi együttesének javára. A mérkőzés legeredményesebb játékosa Oláh Liza lett 4 találattal.

Gyáli BKSE- Inárcs-Örkény Kézilabda Club Egyesület

Pozitívan és lelkesen kezdtünk neki a mérkőzésnek, akárcsak az ellenfelünk, melyet a félidei végeredmény tükröz a legjobban (2-3). Sajnos a pontatlan passzok és elsietett, rendesen fel nem épített támadások nem tették lehetővé, hogy nagyobb arányú győzelemmel tudjuk a napot zárni. A végeredmény 9-8 lett a mi javunkra, melyből látszik, van még hová fejlődnünk. Hasonlóan a korábbi mérkőzéshez, legeredményesebb játékos Oláh Liza lett szintúgy 4 találattal.