Figyelem!Jelentkezz a BKSE SportegyesülethezRészletek
BKSE hírek

Az elmúlt héten egyesületünk számos korosztálya és szakosztálya kiemelkedő eredményeket ért el különböző sporteseményeken. A legkisebbektől a felnőttekig mindenki teljes erőbedobással küzdött, legyen szó labdarúgó mérkőzésekről vagy kézilabda megmérettetésekről. Ritmikus gimnasztika szakosztályunk is sikeresen indította az őszi versenyszezont, ahonnan szintén szép eredményekkel tértünk haza. Az alábbi beszámolóban összefoglaljuk a hét legfontosabb eseményeit, kiemelve a csapatok és játékosok legjobb pillanatait. Gratulálunk minden sportolónak és csak így tovább!

Kézilabda

LU14

A hétvégi kézilabda mérkőzésen a Gyáli BKSE és a Vecsés SE csapott össze, ahol a találkozó különösen izgalmasnak ígérkezett, mivel több gyáli játékos a Vecsés csapatát erősítette. A mérkőzés kiélezett küzdelemben zajlott, hiszen a pályán nemcsak két rivális csapat, hanem régi csapattársak is találkoztak, ami külön pikantériát adott a meccsnek.

Az első félidőben a nagyrészt fiatalabbakból álló gyáli csapat kissé bátortalanul kezdte a játékot, viszont kiválóan védekezett és a kapusunk, aki valójában mezőnyjátékos (Burkus Nikolett) is bravúrosan teljesített. A félidő végén mindössze néhány gólos előnyt sikerült kiharcolnia a Vecsés csapatának, a Gyáli BKSE lányai nem adták fel és folyamatosan tapadtak ellenfelére.

Végül csupán két gólos vereséget szenvedtünk. Erre az eredményre rendkívül büszke vagyok, hiszen a mi csapatunk fiatalabb. Lányaim játékát a mérhetetlen akarat és kitartás jellemezte.

 Az alábbi idézetet kérem, mindenki értse helyesen és a megfelelő súllyal kezelje.  

„Sose nézd le az ellenfeledet, mert a legkisebb esély is elég ahhoz, hogy meglepetést okozzon. A győzelem nem a papírformán, hanem a pályán dől el.” 

 A sportoló jellemét meghatározza a becsületesség, a tisztességes versenyzés és az ellenfelek tisztelete, legyen szó győzelemről vagy vereségről.  

Sok sikert kívánok mindenkinek a jövőre nézve! Úgy érzem, minden tekintetben jó úton haladunk!

Hajrá Gyál! Hajrá sportszerűség!

FU16

U16-os csapatunk a szigorú védekezésnek és a kiváló kapusteljesítménynek köszönhetően megszerezte harmadik győzelmét.

LU18

Vasárnap az Üllő csapata ellen folytattuk a bajnoki szereplést. Nagyon jó első félidő után egy gyenge második félidő következett. Ezen a felemás mérkőzésen a győzelem nem forgott veszélyben, így 7 góllal nyertünk. Dolgozunk tovább, hogy az első félidei teljesítményt tudjuk tartani a mérkőzés végéig.

Női ifi

Ifjúsági csapatunk első hazai mérkőzését játszotta szombaton. Végig uralva a mérkőzést sikerült győzelmet aratnunk. Külön öröm, hogy mindenki játéklehetőséget kapott, és az egyéni megmozdulások mellett több szép akciót láthattunk csapat szinten is!
Végeredmény:
Gyáli BKSE – Jászberényi TF DSE 37-22

Női felnőtt

Felnőtt csapatunk a Bácsalmás együttesét fogadta vasárnap. Nem kezdtük jól a mérkőzést, de a félidő végére sikerült ledolgozni a hátrányunkat, így 13-13-as eredménnyel kezdtünk neki a második felvonásnak. Végig kiegyenlített volt a küzdelem, de sajnos támadásban nem tudtuk érvényesíteni az akaratunkat. Hétről-hétre lépünk egyet előre, így bizakodóan várjuk a következő mérkőzésünket!
Végeredmény:
Gyáli BKSE – Bácsalmás Petőfi Városi Sportegyesület 23-26
Gólszerzők: Fundák 2, Mátrai 1, Fehér 1, Dancs 2, Ekker 2, Tomoriné Kamper 3, Bocskai 9, Czirják 1, Kaizer 2

Férfi felnőtt

A felnőtt csapat Szigetszentmiklóson idegenben lépett pályára, ahol a végjátékban az ellenfél hatgólos vezetését ledolgozva fontos egy pontot szereztünk.

Labdarúgás

U7

A szezonnyitó Bozsik fesztiválon három csapattal indultunk. Középhaladó és haladó csoportban játszottunk, közepes erősségű ellenfelekkel. A pálya és az idő ideális volt a játékra. Sok szép cselt, szerelést és gólt láttam. Helyezkedésben még voltak hibák, de összességében nagyon elégedett vagyok a látottakkal. Úgy gondolom, hogy mindenki tudása legjavát nyújtotta.
Különdíjban részesült Tomori Győző és Szerencsés Martin.

U9

Zodony utcai örömfocifeszt BKSE módra!

Szombaton U9-es csapatunk a bő játékoskeretnek hála Haladó és Kezdő csoportokban is két-két sorral vágtunk neki a (4x18p) mérkőzésjáték és (funino 3vs3) játékformáknak.

Haladó csoport:
A: (GK)Göbölyös, Sebők, Morvai, Balla, Tóth M. (3 győzelem 1 döntetlen).
B: Gyurcsó, Ari, Sebők, Virlics, Rétesi (2 győzelem, 1 döntetlen, 1 vereség)

Pozitív észrevétel: Kondíció és az egyéni állóképesség rendben volt. Agresszív letámadó játékkal sikerült labdákat szerezni, így gyors kontrákból sikerült a gólok nagy részét szerezni. Labdavesztéseknél visszatámadtunk így az 1 az 1 elleni párharcokból javarészt mi jöttünk ki győztesen. 3-4 kispasszos labdakihozatalok , kényszerítők jellemezték a játékunkat. Higgadt volt a helyzetkihasználásunk kapu előtt, és lepasszoltuk ziccerben.
Negatív észrevétel: Pozíciókat az első 2 mérkőzésig nem mindig sikerült fegyelmezetten tartani, de a végére már stabil lett. Passzok, lövések 1/3a gyenge körülményes volt, amiből labdavesztés lett abból meg az ellenfélnek a gól.

Kezdő csoport:
C: (GK)Zseli, Szabó, Doó, Molnár, Rétesi* (2 győzelem, 2 vereség)
D: Domán, Husz, Végvári, Kovács, Zsoldos ( 4 győzelem )

Pozitív észrevétel: Fizikálisan rendben voltunk, agresszív játék volt itt is jellemző. Mindkét csapat kezdő síptól lefújásig ment, akart, kűzdött, és fegyelmezetten tartották a pozíciókat. A kért taktikai elvárásokat 80% jól sikerült megoldani. Pontrúgások, távoli gólokat sikerült szerezni ami azt mutatja hogy a természetes önbizalom megvan ami elengedhetetlen.
Negatív észrevétel: Sokszor nem néztünk fel a kulcspasszok előtt, ütemet késtünk így labdákat veszítettünk. Támadások után előfurdult hogy nem zártunk vissza védekezni.
Mindegyik játékosunk 100%-ot nyújtotta a tőle elvárható módon, mindenkinek járt volna az egyéni különdíj de sajnos csak 4 játékos kaphatta meg illetve egy edzői különdíjasunk is lett .
Edzői különdíjasunk: Rétesi Bence ( 8 mérkőzést lejátszott, 8 meccsen betalált és tisztelettudó magatartása, rendszeres alázatos munkája miatt kapja).
Bozsik különdíjasaink:
– Morvai Benedek (Szép góljai)
– Kovács Péter Larion (Eredményes játéka)
– Ari Gergely ( Remek védő munka)
– Molnár Kristóf (Pontos kulcspasszai)
Illetve külön dícséret illeti (Sebők Ákos, Gyurcsó Ádám, Domán Levente) játékosokat amiért vállalták a kapuba állást, és védésekkel segítették a csapatot.
És köszönjük a segítséget Rétesi Csabának, és Végvári Lászlónak!

Gratulálunk a csapatnak, és a díjazottaknak! Nagyon büszkék vagyunk a Roli bácsival mert alázattal, szívvel dolgozik a csapat és egyre jobban élvezik a játékot.

U19

Gála az Örkény ellen!

Kedden U19-es csapatunk az Örkény csapatát fogadta. Borsos Ádám vezetőedző értékelése a találkozóról:
„A srácok nagyon fel voltak pörögve, és mindent bele akartak rakni ebbe a meccsbe, amit bírnak. A mérkőzés elején azonnal bekezdtünk, amit 4-5 kapufával jeleztünk. Már azt hittem, ismét egy olyan meccset játszunk, ahol 100 kapuralövésből sem sikerül gólt szereznünk. Viszont a srácok gyorsan rám cáfoltak, és megszereztük a vezetést Andrássy Levente révén, aki nemcsak az első bajnoki gólját szerezte, de ezen a napon az első mesterhármasát is!
Ezenkívül Furculita Luka, U16-os csapatunk kapitánya is megszerezte első gólját az U19-ben!
Ezután tovább rohamoztuk az ellenfél kapuját, és a rengeteg kapufa mellett sok gólt is szereztünk. A félidőre 6:0-s előnnyel fordultunk.
A második félidőben ellenfelünk szögletből szerzett egy gólt, de mi erre még két góllal válaszoltunk, így a mérkőzés végeredménye 8:1 lett a javunkra.”

Gólszerzők:

  • Andrássy Levente
  • Baráth Levente
  • Kasper Miklós
  • Furculita Luka
  • Török Gábor

Ritmikus gimnasztika

Óbuda Kupa

Elindult az őszi versenyszezon!
Szeptember 21-én a nemzetközi Óbuda Kupán vettünk részt, amely az őszi versenyszezon első állomása volt. Versenyzőink a következő helyezéseket érték el:

Gyermek korosztály 2014:

  • Pusztai Zorina – 3. hely
  • Bicskei Anna – 6. hely
  • Acsai Lara – 8. hely

Gyermek korosztály 2013:

  • Csizmadia Flóra – 3. hely
  • Hársfai Emese – 4. hely
  • Vincze Zsófia – 7. hely
  • Vanya Lívia – 8. hely

Serdülő korosztály:

  • Bicskei Noémi – 1. hely

Büszkék vagyunk rátok! Mindenkinek szívből gratulálunk!

Előző

Következő