Figyelem!Jelentkezz a BKSE SportegyesülethezRészletek
Kézilabda

Beszámoló – kézilabda ffi IFI

  • november 15, 2021
  • 2 perc elolvasni
Beszámoló – kézilabda ffi IFI

Nem könnyű ellenfél ellen vágott neki Ifjúsági csapatunk, a Férfi Ifjúsági 3.osztályú bajnokság C csoportjának soron következő bajnoki fordulóján.

Salgótarjánba látogattunk. Ellenfelünk, mint szinte az összes ebben az osztályban és korosztályban, komoly erőt képvisel. Szinte kivétel nélkül 2001/02-es korosztály ellen játszunk, nálunk pedig a társaságot 2004/05/06-os születésű srácok alkotják.

Ezért sokszor megilletődünk a bemelegítés során látva a fizikális és magassági különbségeket, ez általában rá is nyomja a bélyegét az első 10-15 percre. Utána jövünk rá, hogy ezt a saját képességeinkkel igen is tudjuk kompenzálni és tartani a lépést.

Itt sem történt ez másképp, a kezdeti megilletődöttség után 5-6 gólos hátrányból is vissza tudtunk jönni, és egészen a véghajráig megnehezítettük az ellenfél dolgát.

Köszönhetően a védekezés váltásnak, hátul Polgár Dávid nagyszerű formájának és annak, hogy sokkal fegyelmezettebb kézilabdát játszottunk.

Sajnos az utolsó támadásunk nem sikerült, így egy gólos győzelemnek örülhetett az ellenfelünk.

Következő mérkőzésükön az Eger csapatát fogadjuk hazai pályán, 2021.november 21-én.   

Pocsai Rajmund: Azért dicséret illeti a fiúkat, hogy volt akaratunk és tartásunk vissza jönni 6-7gólos hátrányból. Az viszont dühítő, hogy mérkőzésről-mérkőzésre elmondható, hogy fejben el fogyunk és sorra rossz döntéseket hozva, óriási előnyt adunk ellenfelünknek, amit csak kozmetikázni tudunk utána. Tanuló év ez számunkra, egy pokolian nehéz osztályban, ahol mi még nagyon fiatalok is vagyunk.

 Salgótarján Skc-Gyáli Bkse 37-36

Gólszerzők:

Suki 9

Zagyva 7

Nagy S.M 6

Kotroczó 4

Kovács 3

Csatári 2

Farkas 2

Orsós 2

Váradi  1

Hajrá Gyáli kézilabda!