Figyelem!Jelentkezz a BKSE SportegyesülethezRészletek
Kézilabda

Beszámoló – kézilabda leány U14

  • november 17, 2021
  • 2 perc elolvasni
Beszámoló – kézilabda leány U14

Leány U14-es csapatunk Kókára látogatott a hétvégén. Bizakodva érkeztünk a fordulóra, hiszen szerettük volna megszerezni első győzelmünket és kis szerencsével behúzni a másodikat is.

GYÁLI BKSE-JÁSZBERÉNYI TF DSE (22-6)

Első mérkőzésünket a Jászberény csapata ellen kezdtük, melynek első perceiben sikerült ellépnünk az ellenfelünktől, így a félidőre már 7 gólos vezetéssel zártunk. A második félidőben ezáltal felszabadultam és örömmel játszottunk. A mérkőzés végeredménye 22-6 lett, ezáltal az első győzelmünket ünnepelhettünk a mérkőzés végén. A mérkőzés legeredményesebb játékosa Gödör Jázmin volt 6 góllal.

GYÁLI BKSE-ALSÓNÉMEDI SE (10-12)

Az Alsónémedi csapata kevés fővel tudott kiállni a mérkőzésre, ezáltal úgy tűnt könnyű dolgunk lesz, azonban sok technikai vétettünk, melyből az ellenfelünk profitálni tudott, így a félidőre már 1 gólos hátrányban voltunk. A második félidőben nagyon nehezen tudtunk visszarázódni a mérkőzésbe, nem tudtunk gólt lőni. Kiélezett mérkőzésen az Alsónémedi csapata nagyon küzdve tudta megszerezni ellenünk a győzelmét. A mérkőzést végül 2 góllal nyerte az Alsónémedi együttese. A mérkőzés legeredményesebb játékosa Icsó Lili volt 5 góllal.