Figyelem!Jelentkezz a BKSE SportegyesülethezRészletek
Kosárlabda

Beszámoló – kézilabda ifi

  • október 19, 2021
  • 2 perc elolvasni
Beszámoló – kézilabda ifi

Már szinte tendencia hogy nem könnyű előjelekkel vágott neki Ifi csapatunk, a Férfi Ifjúsági 3.osztályú bajnokság, C csoportjának, soron következő bajnoki fordulóján. Sérülések, betegségek, miatt sajnos nem a komplett csapat állt az edző rendelkezésére. 4.fordulóban Mogyoródra látogattunk, és sajnos csak 11.játékosunk volt hadra fogható, ebből 3.bal szélső. A csapatok egészen a félidő hajrájáig fej-fej mellett haladtak. Sokszor igazán szép támadásokat vezettünk!

Védekezésben Váradi-Palotai vezetésével, igen szigorú hatos falat tudtunk felhúzni, támadásban pedig Suki, Zagyva és Nagy Máté volt elemében. A második félidőben voltak hullámvölgyek, de a végére sikerült magabiztos győzelmet aratni.

Következő ellenfelünk a Hatvan csapata lesz hazai pályán.

Várunk mindenkit sok szeretettel!

Pocsai Rajmund: A védekezés az első félidőben kimondottan jó volt, majd a második félidőben ennek az ellenkezőjét láthattuk. Voltak jó dolgaink, de még mindig sok hibával kézilabdázunk. Meg kell tanulnunk könnyű győzelmeket kiharcolni, mert ez sokkal egyszerűbb mérkőzés lehetett volna. Gratulálok ettől függetlenül a Fiúknak, dolgozunk tovább.  

 Mogyoródi Ksk-Gyáli Bkse 32-34

Gólszerzők :

Zagyva 8

Nagy M.7

Suki 7

Kotroczó 6

Váradi Palotai 2

Nagy B 1

Kaizer 1

Hajdu 1

Orsós 1

Hajrá Gyáli kézilabda!!