Figyelem!Jelentkezz a BKSE SportegyesülethezRészletek
Kosárlabda

Beszámoló – kézilabda U12 fiú

  • október 19, 2021
  • 2 perc elolvasni
Beszámoló – kézilabda U12 fiú

Hétvégén folytatódott az U12-es fiú bajnokság. A gyerekek Gyömrőn, az Ignácz Ilona Sportcsarnokban vendégeskedtek. Két mérkőzést játszottak, a hazai Gyömrő és a Dabas I. csapata ellen.

Az első mérkőzésen a Gyömrő csapatával mértük össze az erőnket, kicsit álmosan kezdtünk, így ellenfelünk ellépett több góllal, és a félidőben 8:3-as hazai vezetéssel fordultak a felek. A második félidőben összeszedettben játszottunk, így a végére sikerült csökkenteni a hátrányunkat (13:9).

A második mérkőzést a Dabas csapatával vívtuk. Egy végig kiélezett mérkőzést tudtunk játszani ellenfelünkkel. Az elején a gólok felváltva estek, a szünetben minimális dabasi előnnyel fordultak a felek (11:12). A második félidőt jobban kezdte ellenfelünk, amiből a végére 2 gólt meg is tudott tartani. (18:20)

Az eredményt leszámítva úgy gondolom, hogy nagyon jó úton járunk, hétről-hétre, fordulóról-fordulóra jobban teljesítenek a srácok, van még hova fejlődni, de ehhez rengeteg munka kell még és energia. Hosszú út előtt állunk, de amit kiemelnék hogy küzdeni tudásból jelesre vizsgáztak a hétvégén a fiúk.

Gyáli BKSE – Gyömrői Kézilabda Akadémia 9:13(3:8)

Gyáli BKSE – Dabas I. 18:20(10:11)

Hajrá Gyál!