Figyelem!Jelentkezz a BKSE SportegyesülethezRészletek
Kézilabda

Beszámoló – kézilabda leány serdülő IFI

  • október 4, 2021
  • 3 perc elolvasni
Beszámoló – kézilabda leány serdülő IFI

A hétvégén az Ifjúsági- és Serdülő Bajnoki Mérkőzésen is győzedelmeskedtek a lányok

2021.09.30. | 2021.10.03.

2021.09.30. 17:45 Ifjúsági Bajnoki Mérkőzés  


Helyszín: Gyáli Kézilabda Sportcsarnok

Csütörtök délután a Gyömrő csapatát fogadtuk hazai környezetben. Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, aminek eredményeként, 6-6-ig tartottuk is a lépést ellenfelünkkel. Majd sorra kihagytuk a helyzeteinket, és egy 6-0-s szakasznak köszönhetően növekedett meg ennyire a különbség. A második félidőben, többször is csökkentettük a különbséget, de a végére sajnos elfáradtunk.
Összességében, rengeteg jó megmozdulást láttam a lányoktól mind támadásban, mind védekezésben, ezért úgy érzem, elsősorban a fejekben kell rendet tennünk. Azonban abszolút dicséretre méltó, hogy az utolsó percig küzdöttünk, és akartunk, a nagyobb különbség ellenére is. A végeredmény nem tükrözi a pályán mutatott teljesítményünket, de felismertük a hiányosságainkat, és dolgozunk tovább.

Végeredmény: Gyáli BKSE- Gyömrői KA      24-35

Góllövők: Bocskai Blanka-2, Bárdosi Szonja-1, Egri Borbála-1, Jordán Emese-1, Kaizer Bettina-9, Orsós Kíra-5, Pothorszki Anna-1, Szabó Tamara-4

2021.10.03. 18:00   Serdülő Bajnoki Mérkőzés
Helyszín: Gyáli Kézilabda Sportcsarnok

Korábban már játszottunk a Nova Kézisuli csapatával egy torna keretein belül, amikor is egy elég kiélezett mérkőzésen, 1 gólos győzelmet arattunk. Azt kértem a lányoktól a mérkőzés előtt, hogy bátran, csapatként játszunk, és küzdjünk az utolsó percig. Az első 10 percben, papírforma szerint, fej-fej mellett haladtunk, majd a gyors lerohanásainknak, és a lendületes támadójátékunknak köszönhetően, hirtelen 11 gólos előnyre tettünk szerint. A második félidőben sort cseréltünk, és miután a cserék is felvették a ritmust, csak tovább növeltük a különbséget. Az eddigi mérkőzéseink során, mindig volt pár perc a mérkőzés folyamán, mikor senki nem találta a megoldást a támadásunkban, és érthetetlen módon, csapat szinten hibáztunk a védekezésben is. Ez most is megtörtént, azonban mindig volt valaki, aki a hátán vitte a csapatot, ezzel esélyt sem adva az ellenfélnek. Nem elégedtünk meg az eredménnyel, a végéig futottunk, és nagyon agresszívan védekeztünk. Talán ez volt a mérkőzés legnagyobb pozitívuma. Remélem, hogy most átszakítottunk egy gátat, és ezen az úton tudunk tovább haladni, mert ez igazi csapatmunka volt! Gratulálok mindenkinek!

Végeredmény: Gyáli BKSE-Nova Kézisuli    33-23

Góllövők: Bárdosi Szonja-4, Bocskai Blanka-6, Bodó Lívia-2, Csóka Laura-2, Egri Borbála-2, Jordán Emese-4, László Boglárka-2, Orsós Kíra-5, Pothorszki Anna-6