Figyelem!Jelentkezz a BKSE SportegyesülethezRészletek
Labdarúgás

Beszámoló – labdarúgás felnőtt

  • október 19, 2021
  • 2 perc elolvasni
Beszámoló – labdarúgás felnőtt

Győzelem a „katlanban”!

Csapatunk szombaton a bajnoki tabella 3. helyét elfoglaló Tárnoki KSK otthonába látogatott, és ha már ott volt elhozta az összes begyűjthető pontot.

Az első félidőben a várakozásoknak megfelelően kezdődött a mérkőzés és a hazai csapat dominált inkább. Remekül helyt állt a védelem az első játékrészben, illetve a 37.percben kiállítottak egy hazai játékost kapustámadás miatt.

Második félidőben az emberelőny ellenére a Tárnok folyamatosan dolgozta ki a helyzeteket aztán az 54. percben sikerült kontratámadást vezetnünk a jobb szélen, és egy élesen középre rúgott beadásra a hosszún Dóczé Szabolcs érkezett, és higgadtan passzolt a kapu bal alsó sarkába. (0-1)

Ez után inkább a védekezésünkre volt szükség, ami a 85. percig stabilnak bizonyult, de egy rossz felszabadítást követően a 16-osunkon pattogó labdára szemből az ellenfél 11-es tagja reagált a leggyorsabban, és erővel elrúgta a kapunk jobb alsó sarkába. (1-1)

Szerencsére nem estünk össze, megtartottuk a játékszert és a 89. percben egy védelmi megingást sikerült csapatkapitányunknak, Gál Rolandnak lefülelnie, és ziccer helyzetet kialakítva és azt berúgva megszerezni a győztes találatot csapatunk számára. (1-2)

Mind támadásban, mind védekezésben ott voltunk a pályán 94 percig, és minden játékosunk küzdött, aki pályára lépett. A bajnokság eddigi legnagyobb győzelmét arattuk az egyik bajnokesélyes ellen, de hozzá kell tenni, hogy a kupában idén már sikerült felülmúlni a Tárnoki csapatot. Szép munka!

Tárnok KSK-Gyáli BKSE

          1         –         2

Gószerzőink: Dóczé, Gál

Hajrá GYÁLI BKSE!

Így tovább!