Figyelem!Jelentkezz a BKSE SportegyesülethezRészletek
Kézilabda

Beszámoló – kézilabda LU14

  • október 18, 2021
  • 2 perc elolvasni
Beszámoló – kézilabda LU14

A hétvége jó hangulattal és győzni akarással vette kezdetét. Ezzel a temperamentummal érkeztünk meg az örkényi sportcsarnokba is. A lányok lelkesedését jól tükrözte mindkét mérkőzés első félideje. Azonban ez már nem mondható el a második félidőkben nyújtott teljesítményekről.

IN-ÖR KC-GYÁLI BKSE (19-17) [7-9]

Az előző fordulóhoz hasonlóan most is szoros mérkőzésre számítottunk az IN-ÖR KC csapata ellen. A félidő eredménye ezt jól mutatja. Sajnos nem voltunk képesek gólt lőni. A ziccereinket nem tudtuk érvényesíteni, ellenben az Örkény együttesével, akik hamar felzárkóztak, és megfordítva az eredményt, megnyerték a mérkőzést.

KÓKA KSK-GYÁLI BKSE (17:13) [7-10)

A Kóka együttese kevés létszámmal tudott kiállni a mérkőzésre, mely első ránézésre nekünk kedvezett. A félidőben sikerült is 3 gólos előnyt szereznünk, amely azt sugallta, hogy könnyű mérkőzésre számíthatunk. Sajnos ezen a napon nem kedvezett nekünk a szerencse. Két mérkőzést játszottunk egymás után, kicsi szünettel, így a második félidőre mondhatni elfáradtunk, mely a gólszerzésünkön látszott meg a leginkább. Sajnos a Kóka csapata letarolt minket és végül 17-13-ra nyerték a mérkőzést.