Figyelem!Jelentkezz a BKSE SportegyesülethezRészletek
Fő hírek Kézilabda Kosárlabda Labdarúgás

BKSE hírek

  • december 14, 2022
  • 2 perc elolvasni
BKSE hírek

Az év végéhez közeledve kicsit fáradtan ugyan, de annál nagyobb lelkesedéssel vettek részt a kézis, kosaras és focis gyerekek a különböző tornákon.

Kézilabda

LU10

A hétvégén a Gyáli Sportcsarnokban két meccset is játszottunk. Kóka ellen nem kaptunk gólt, ellenben nekünk sikerült 21-szer kapura találni. Gyömrő ellen nagyon jó mérkőzést játszottunk, ügyesen védekeztek a csajok és sok-sok cselt láthattunk.

Kosárlabda

Immár a második fordulón is túl vagyunk az idei Köbányai (Kis)Kenguru Kupán, melyen megtisztelő módon immár ötödik alkalommal indulhattunk és versenyeztethetjük apró apródjainkat, ezáltal versenyhelyzetet teremtve számukra, hogy így fejlődjenek.

Ezek a lehetőségek extra alkalmak arra, hogy élesben is kipróbáljuk magunkat, találkozzunk (már ebben a fiatal korban is) hasonló erősségű csapatokkal, játékosokkal, és ne gondoljuk azt, hogy az ellenfélnél szupermenek játszanak.

Itt alapvetően nincs eredménykényszer,minden alkalommal 2-3 olyan elemet kérünk, amit szeretnénk visszalátni a pályán, a többi ajándék.

Öröm volt látni, hogy mindannyian, kik megtiszteltek bennünket jelenlétükkel odatették magukat, harcoltak, önmagukhoz képest előremozdultak (apródok), szurkoltak, bátorítottak, tapsoltak.

Láttuk haladni a fiúkat, lányokat, odafigyeltek, harcoltak, futottak, küzdöttek, és még a kezdeti megilletődöttség ellenére is becsülettel szerezték a pontokat, majd kellő alázattal kezelték a sikert, s viselték a vereséget. Ezért van értelme minden egyes mérkőzésnek, megmérettetésnek, hiszen ebből adódóan lesznek érettebbek, bátrabbak, magabiztosabbak, összetartóbbak. Ez a célunk.

Labdarúgás

U11

Vasárnap az év utolsó Bozsik tornáján vettünk részt. A srácok élvezték a játékot, küzdöttek, hajtottak.

Hajrá Gyáli BKSE!