Figyelem!Jelentkezz a BKSE SportegyesülethezRészletek
Fő hírek Labdarúgás

BKSE hírek

  • december 21, 2022
  • 4 perc elolvasni
BKSE hírek

Labdarúgás

U7

Az idei év utolsó tornáján Békásmegyeren vettünk részt. Két csapattal indultunk, a kezdőben négyen, míg haladòban hatan voltunk. Mindkét csapatunk a harmadik helyen végzett, ami azért is nagyon szép eredmény, mert a tornán szereplő csapatok erős játékerőt kèpviseltek. Egy igazán magas színvonalú, szórakoztató eseménynek lehettünk a részesei. Az első körben játszó csapatunkhelyenként jól játszott, szép passzokat és gólokat rúgott. Külön öröm, hogy mindenkinek sikerült gólt szereznie. Az összjátékon még javítanunk kell és a helyezkedésben voltak hiányosságok. A koncentráció néha elfogyott, kimaradt a játék közepette, de ettől függetlenül jó úton haladunk. 

A délutáni csoportban szereplő játékosaink fegyelmezetten, összeszedetten játszottak. Eredménytől függetlenül is elégedettek lehetünk a mutatott játékkal. Külön öröm, hogy a támadásban szereplő játékosainknak sikerült gólt szereznie. A torna elején a labda kihozatallal akadtak problémák, de a végére már jól ment. A letámadásban és a helyezkedésben még fejlődnünk kell. Összességében nagyon elégedettek és büszkék lehetünk mind a két csapatra. 

U9

December 17-én Békásmegyeren járt a Gyáli BKSE U9-es csapata egy öt csapatos tornán. Az első két meccset nem úgy kezdtük ahogy szerettük volna. Sajnos nagyon sok hibával játszottunk, biztos izgultak a gyerekek. 

Gyáli BKSE – Pécel 2:2 

Gyáli BKSE – Ferihegy Vecsés 1:3 

Az utolsó két meccsen sikerült a mi játékunkat játszani, nagyon szép kombinatív játékkal és gyönyörű gólokkal, ami eredményekhez vezettek minket. 

Gyáli BKSE – Taksony 3:1 

Gyáli BKSE – Pomáz 3:1 

Így 7 ponttal sikerült megszerezni a 2. helyet, egy ezüstéremmel gazdagodtunk. 

U11

Szombaton az év utolsó meg mérettetése várt ránk. Alsónémedibe mentünk futsal tornára, két meccsünk volt ezen a napon. Az első mérkőzést a Szigethalmi darazsak ellen vívtuk, álmosan kezdtünk, de 10 perc játék után sikerült bevennünk az ellenfél kapuját. Ezt követően lőttünk

még két gólt, uraltuk a mérkőzést. A mérkőzés 3:0 lett.

A második meccsünket a Ferihegy „A” csapatával játszottuk. Látványos támadás építésekkel,

szép gólokkal szórakoztattuk a hálás közönséget, kapusunk még bűntetőt is hárított.

A mérkőzés 6:0 lett.

U15

Hétvégén Szigetszentmiklóson voltunk érdekeltek U15 korosztályban futsal hétvégén.
Két mérkőzést játszottunk: 
Üllő ellen 8-1-es, Városgazda ellen 8-3-as vereséget szenvedtünk. Ugyanúgy, mint nagy pályán nagyobb játékosok ellen játszottunk. 
Üllő ellen 15 percig vezettünk 1-0-ra, helyzeteink voltak megint,de nem sikerült belőni.
Városgazda ellen megint csak jól játszottunk, de amíg a helyzeteinket a kapusba lőttük, addig az ellenfél könyörtelenül a hálóba. 

Előző

Következő