Figyelem!Jelentkezz a BKSE SportegyesülethezRészletek
Kosárlabda Labdarúgás

BKSE Hírek

  • január 12, 2023
  • 3 perc elolvasni
BKSE Hírek

Az új évet kosárlabdával és hazai futsal bajnoksággal indítottuk.

Kosárlabda

Az új év első mérkőzésére nem kellett sokat várni, hisz január 7-én mind az U15-ös leányok, mind pedig a fiúk parkettára léptek Budakeszin.

A lányok kezdték a küzdelmeket. A Viadukt SE volt az ellenfél. Az eddigi legszorosabb és egyben legjobb mérkőzésünket játszottuk, ahol több kiemelkedő teljesítmény is volt, ennek ellenére vereséget szenvedtünk. 

Viadukt SE-Gyáli Amazonok 63:35

Közvetlen utánuk a fiúk is pályára léptek, akik ugyan nem játszottak jól, de így is magabiztos sikert arattak.

BL Bsaket-Gyáli Lovagok 25:69

Vasárnap a legkisebb apródjaink is labdát vettek a kezükbe és két meccsen is nagyszerű győzelmet arattak a Kőbányai Kenguru kupán. 

Szervátiusz Lányok- Gyáli Apródok 7:69

Gyáli Apródok-Harmat Lányok 68:10

Labdarúgás

U17

Az U17-es csapatunk szombaton futsal bajnokságon vett részt, végre hazai pályán játszhattunk. A csarnokunk hazai hangulatot is hozott.

Első meccsen Inárcs csapatával játszottunk. Ezen a mérkőzésen minden sikerült, amit gyakoroltunk, a védekezésünk hibátlan volt, még 1-2 trükkös gólt is tudtunk szerezni. Második meccsen Vecsés csapata ellen játszottunk, az első félidőben meg is szereztük a vezetést, majd a második félidőben a Vecsés gyorsan válaszolt is, 2 góllal így már ők vezettek. Szerencsére kitartottunk a végéig és nem adtuk fel, így szereztünk még egy gólt.

Az utolsó mérkőzésen az Airnergy FC csapatával játszottunk. Az első gólt sajnos nem mi szereztük, de nem ijedtünk meg, kiharcoltunk öt szabálytalanságot, ami kis büntetőkkel járt nekünk. Az első 10 méterest Török Gábor elvállalta, majd a kapufát találta el és lepattant a gólvonalon belül, majd kipattant, amit a bíró nem adott meg. Ezután sikerült kiharcolnunk még egy szabálytalanságot, ami ismét egy 10 méteressel járt, amit ismét Török Gábor rúgott, aki nem hibázott. Ki kell emelnünk Virág Rolandot, a sérülésből visszatért kapusunkat, aki ezeken a meccseken igencsak hozzájárult a sikerhez. Összességében nagyon jól szerepeltünk, büszke vagyok a csapatra nagyon nagyot harcoltak és meghálálták a nézőknek a szurkolást.