Figyelem!Jelentkezz a BKSE SportegyesülethezRészletek
Kézilabda Kosárlabda Labdarúgás

BKSE hírek

  • február 2, 2023
  • 5 perc elolvasni
BKSE hírek

A múlt héten már a kézilabdásainknak is elkezdődtek a bajnokságok, labdarúgóink futsal hétvégén jártak, míg kosarasaink hétközi fordulón vettek részt.

Kézilabda

FU9

Aranyhomok kupán járt a fiú u9-es csapat

Január utolsó vasárnapján Soltra, az Aranyhomok kupára látogatott a Gyáli BKSE fiú u9-es csapata.

Sajnos ketten is lebetegedtek, így a lehetséges 8 játékos helyett csak 6 fiúval tudtunk részt venni a játékban.

A tornán való részvétel célja a gyerekek versenyhelyzethez való szoktatása, az együtt utazás csapatépítő hatásának kiépítése, az önálló öltözködés elsajátítása, a meccsnap rutinjához való szoktatás volt többek között.

A hatcsapatos tornán két mérkőzést vívtunk, mindkettő szoros eredménnyel zárult.

Kecskemét a mezőny egyik legerősebb összeállítású csapata volt, velük egygólos előnyt tudtunk teremteni a játékidő végére, míg Kecel 2-es csapatával bírói félreértés miatti csereprobléma okán egygólos vereséggel jöttünk le a pályáról. (Nem fújt a játékvezető sorcsere lehetőséget az első félidőben, így néhány gólerős játékos a kívánt és előírt időnél jóval kevesebbet tölthetett a pályán. Ezért a végén elnézést kértek!)

Jók: Pápai Márk, Domonkos Máté, Gáspár Levente,

Sokat fejlődött: Marton Magor

A tornán való részvétel elérte a kitűzött célt, izgatottan várjuk a tavaszt, amikor is kezdődik végre a mi bajnokságunk is!

Női felnőtt

Szombaton a Százhalombatta otthonába látogattunk és összességében pozitív élményekkel tértünk haza. Az előző félévben több, mint tíz gólos vereséget szenvedtünk, ezzel szemben most végig kiélezett volt a küzdelem. Az utolsó percekben 27-27-nél sajnos több technikai hibát is ejtettünk, aminek következtében ismét alul maradtunk velük szemben. A küzdés azonban példaértékű volt és kifizetődni látszik az a rengeteg munka, amit az utóbbi időben teljesítettek a lányok. Bizakodóan vágunk neki a félévnek a felnőtt bajnokságban is.

Végeredmény: 32-29

Góllövők: László Boglárka 10, Bocskai Blanka 5, Kaizer Bettina 3, Orbán Renáta 1, Orsós Kíra 9, Szabó Tamara 1

Kosárlabda

Kosarasainkra hétközi forduló várt.

Először a lányokon volt a sor, hogy megküzdjenek a Miklósi Kékróka csapatával. A hazai környezetben megrendezett találkozóra úgy készültünk, hogy megpróbáljuk megszorítani ellenfelünket. Két negyedben sikerült is közel kerülni hozzájuk. Amit meg kell tanulnunk, hogy ne ijedjünk meg a nálunk nagyobb testű ellenfeleinknél.

Gyáli Amazonok- Miklósi Kékrókák 44:82

Pontszerzőink: Batki Bora 18, Szabó Zselyke 9, Batki Mira 8, Borgulya Dóra 4, Stoica Edina 3, Farkas Kinga 2 pont.

Második mérkőzésünkre Taksonyba utaztunk csütörtökön. Egy remek mérkőzést játszottunk a házigazdákkal. Végig fej-fej mellett haladva telt a mérkőzés. Sajnos az utolsó negyedben átvették a vezetést a taksonyiak, és mi már nem tudtunk fordítani.

CKE U15-Gyáli Lovagok 64:57

Pontszerzőink: Németh Attila 16, Éger Márton 8, Czifra Dániel 6, Szabó Zoltán 6, Tóth Roland 6, Makkay János 5, Gál-Ritzl Milán 4, Fekete Kolos 4, Paróczai Gergely 2 pont

Labdarúgás

U15 futsal hétvége

Az első csoportbeosztás után az alsóházba kerültünk, ahol az első fordulóban Aranyszarvas és az ellen az Astra Üllő ellen játszottunk, akik egyszer már megvertek minket.

Az Aranyszarvas csapatát nem ismertük, ezért védekezni álltunk be elsőnek, de így is kaptunk egy gólt. Ezt követően támadtuk őket, ami miatt megzavarodott az ellenfél és sok helyzetet kialakítva, négyet ki tudtunk használni.

4-1 lett a vége, a mi javunkra

Az Astra Üllő ellen, mivel múltkor kikaptunk, tudtuk hogy van két jó játékosuk, ezért azt kértem, hogy egy ember mindig legyen rajtuk, illetve egy segítsen mindig vissza. 

6-1 lett a vége, a mi javunkra