Figyelem!Jelentkezz a BKSE SportegyesülethezRészletek
Fő hírek Kézilabda Kosárlabda Labdarúgás

BKSE hírek

  • február 8, 2023
  • 9 perc elolvasni
BKSE hírek

Múlt héten kézilabda FU14-es csapatunk a Gyáli Sportcsarnokban lépett pályára, kosarasaink mögött újabb rohanós hét áll, tele mélységekkel és magasságokkal, labdarúgóink pedig töretlenül menetelnek a teremtornákon, számos sikert elkönyvelve.

Kézilabda

FU14

Hétvégén a fiú u14-es csapatunk a Gyáli Sportcsarnokban lépett pályára az alapszakasz utolsó fordulójában. Az első mérkőzésen a Dunaharaszti csapatával játszottunk, végig nagyon fegyelmezetten. Jól kezdtük a mérkőzést, ezzel megadva az alaphangulatot, 5-0-ra vezettünk, amihez elengedhetetlen volt kapusunk, Lecsuk Levi parádés védései. Védekezésünk és támadásaink is nagyon jól működtek, 28-17 lett a végeredmény.

A második mérkőzésen az első helyen álló veretlen dabasi csapattal kerültünk szembe. Ezen a találkozón a feladatunk az volt, hogy a dabasi óriásoktól ne ijedjünk meg, higgyünk magunkban, merjünk játszani. Az első félidőben fej-fej mellett haladtunk, a félidő végére 10-14 lett az állás a dabasiaknak. Szünetben helyére tettük a dolgainkat és az igazi arcunkat mutatva léptünk ki a második félidőben, előbb egyenlítettünk, majd a vezetést is átvettük. A végeredmény mégis a dabasiaknak kedvezett: 21-23. Erre lehet építkezni, ezért kell tovább dolgozni. Dicséret jár a fiúknak, hogy soha nem adják fel. Számunkra ez egy igazi erőfelmérő volt, hogy hol tartunk a munkánkban.

Hajrá fiúk!

Kosárlabda

Újabb rohanós héten vagyunk túl. Az U15-ös Amazonok kezdték a hetet. Kunszentmiklósra utaztunk, ahol a Kékrókák csapatával játszottunk. Az első negyed borzalmasra sikeredett (34:4). Nem volt tűz a csapatban és sajnos volt, aki nagyon kivonta magát a játékból. Ezért alig dobtunk pontot és gyakorlatilag el is döntötték a mérkőzést a rókák. A második negyedtől viszont a helyes útra léptünk. Bátrabbak lettünk és odatették magukat a lányok.

Miklósi Kékrókák-Gyáli Amazonok 103:44

Pontszerzőink: Szabó Zselyke 12, Tóth Jázmin 12, Borgulya Dóra 6, Hajdu Heszna 5, Batki Mira 4, Mag Cintia 4, Endrődi Rebeka 1 pont.

Szombaton 3 mérkőzésen is részt vettünk. Délelőtt az U15-ös Lovagok léptek a pályára a Cegléd csapata ellen a Bartók iskolában. A mérkőzést jól kezdtük és látható volt, hogy igen azonos két csapat küzd a pályán. Ez látszott is, hiszen a félidőben 3 pontos vezetéssel mehettünk pihenőre. A 3. negyed nem sikerült. Nem tudtuk megfogni az ellenfél egyik legjobb játékosát, így már a Cegléd vonulhatott előnnyel az utolsó etapra. A 4. negyedben ugyan lassan, de szépen feljöttünk és az utolsó pillanatban is lehetett volna egyenlíteni vagy akár nyerni is, de sajnos nem sikerült.

Gyáli Lovagok-CKE U15/B 74:76

Pontszerzőink: Németh Attila 27, Éger Márton 13, Szabó Zoltán 10, Cziffra Dániel 6, Kirschner Patrik 6, Paróczai Gergely 4, Őze Antal 2, Gál-Ritzl Milán 2, Szabó Dániel 2, Tóth Roland 2 pont.

Délután két mérkőzés várt az Országos Kenguru Bajnokságban. A BKG Szigetszentmiklós U11/B csapatával kezdtük a küzdelmet. Az első negyedet nem kezdtük jól, 9 pontos hátrányba kerültünk. A második negyedben aztán elkezdtük a felzárkózást, hoztunk is 5 pontot. A harmadik negyedben szintén az ellenfél dominált és megint csak növelték az előnyüket. 8 pont hátránnyal kezdtük az utolsó negyedet. Ami ott történt kész csoda, a lányok, a srácok, akik a pályára léptek úgy küzdöttek, mint az igazi lovagok a csatában. Visszahozták a hátrányt és döntetlenre mentették a mérkőzést. Következett a hosszabbítás, itt már nem adtunk esélyt az ellenfélnek, akiket sikerült két vállra fektetni 3 ponttal!

Pontszerzőink: Fekete Sára 24, Szabó Dániel 9, Farkas Márk 8, Kiss Hanna 6, Jánvári Abigél 6, Surányi Sámuel 5 pont.

A Pomázi Pumák ellen játszottunk. Nagyon egyforma csapatok léptek a pályára mind az első, mind a második negyedben. Még a büntetőket is közel egyformán dobtuk. Így 2 pontos előnnyel tértünk a nagyszünethez. A harmadik negyednek az volt a célja, hogy legalább döntetlenre hozzuk, részben sikerült, ugyanis csupán 4 pontos hátrányba kerültünk. Aztán jött a henger. Egy 15:4 -es utolsó negyeddel sikerült ezt a meccset is megnyerni. Nagyon jó érzés volt, hogy az ellenfél szülei is dicsérő szavakkal illeték apródjainkat!

Gyáli Apródok-Pomázi Pumák 50:43

Pontszerzőink: Szira Zétény 17, Fekete Sára 10, Jánvári Abigél 8, Szabó Dániel 6, Kiss Hanna 3, Farkas Márk 3, Surányi Sámuel 2, Bauer Emma 1 pont.

Gratulálunk győztes ellenfeleinknek, köszönjük a játékot!

Hajrá Lovagok, Amazonok, Apródok. Hajrá BKSE!!!

Labdarúgás

U7

Az év első tornája Békásmegyeren volt, két csapattal indultunk. Mindkét csapatunk a mezőny hátsó részében végzett. Sajnos nem volt minden játékos hadra fogható, ami mindenképpen befolyásolta a csapatok eredményességét. A tornán szereplő csapatok ismét erős játékerőt képviseltek. A kezdő szint, mint olyan már teljesen eltűnt, már csak középhaladó és haladó csapatok vannak.  

Az első körben játszó csapatunk két új játékossal bővült. A torna eléjén még kerestük a helyünket, sokszor lassan és pontatlanul játszottunk. Ettől függetlenül sok helyzetet dolgoztunk ki, de ezeket sajnos nem sikerült gólra váltani. Érdekes volt, hogy az erősebb csapatok ellen sokkal rendezettebben játszottunk. Talán, ha egy kicsit jobban koncentrálunk, akkor előkelőbb helyen végezhettünk volna.

A második csoportban szereplő játékosaink fegyelmezetten, összeszedetten játszottak. Eredménytől függetlenül elégedettek lehettünk a látottakkal. Mindent megtettünk, amit lehetett. Most a szerencse nem nekünk kedvezett, de ez már csak ilyen, legközelebb jobban sikerül. Csak így tovább gyerekek!

U9

Vasárnap a Gyáli BKSE U9-es csapata Békásmegyeren járt egy 5 csapatos tornán, ahol sikerült megszerezni a 3. helyet. Sajnos már a pénteki edzés munkán látszódott, hogy nagy gond lesz a hétvégi tornán, ami be is következett. Az első két meccsen nemigázan játszottunk úgy, ahogy az megszokott volt a csapatnál, de kisebb-nagyobb szerencsével meg tudtuk nyerni a mérkőzéseket. Utána kezdődtek a gondok, fegyelmezetlenek es elbizakodottak voltak a gyerekek, amit fel is vittek a pályára, így meg is látszódott a végeredményeken, ahol ki is kaptunk. Összeségében ezeket leszámítva büszkék vagyunk a gyerekekre, de mentálisan sokat kell még fejlődnünk. Különdíjban részesült Csernák Roland a mezőnyben mutatott teljesítményéért.

U11

A vasárnap folyamán ismételten terem Bozsik tornán vettünk részt a Tesco M5 parkban. Sajnos csak három csapat jött el, így mindenkivel két mérkőzést játszottunk.

A meccsekből sokat tanulhatunk, miben kell még fejlődnünk: védekezésben és

támadásban egyaránt.

A csapat legjobbja, aki oklevélben részesült, Peller Martin, szép védéseiért.

U13

A Gyáli BKSE U13-as csapata vasárnap futsal tornán vett részt Tápiószentmártonban, ahol két mérkőzést játszottunk, és mind a kettőt meg is nyertük. A srácok végig fegyelmezetten, az utasításokat maradéktalanul betartva játszottak. Hatalmas dicséret illeti a fiúkat és nagyon büszkék vagyunk rájuk.

Jászfényszaru – Gyáli BKSE 1 – 3

Gyáli BKSE – Táborfalva 4 – 1

Gólszerzők: Géczy Zsoma 2 Kertész Milán 2 Oláh Krisztián 1 Rónyai Levente 1 Horváth Zsombor 1

U17

A hétvégén Szigetszentmiklóson jártunk futsal hétvégén. Az első mérkőzést Inárcs csapatával játszottuk. A mérkőzésen a srácok keményen beleadtak mindent és sikeresen nyertünk is 5-0 ra. A második meccsünk a Pénzügyőr csapata ellen lett volna, de nem tudtak kiállni, így játszottunk egy barátságos meccset úgy, hogy az egyik játékosunkat adtuk kapusnak. Természetesen több gólos fölénnyel, gyönyörű gólokkal nyertünk is. Így a hétvégén maradt a veretlen formánk és még gólt sem kaptunk az elmúlt 4 meccs alatt.

Előző

Következő