Figyelem!Jelentkezz a BKSE SportegyesülethezRészletek
Fő hírek Kézilabda Kiemelt Kosárlabda Labdarúgás

BKSE hírek

  • április 28, 2023
  • 12 perc elolvasni
BKSE hírek

A héten rengeteg örömben lehetett részünk, hiszen FU14-es kézilabda csapatunk veretlenül vezeti csoportját, kosarasaink 100%-osan zárták a hetet, labdarúgóink pedig nagyon sok győzelmet zsebelhettek be.

Kézilabda

LU12

2023. 04. 22. szombat LU12 bajnoki forduló

Gyáli Sportcsarnok

09:00 óra Gyáli BKSE – Moyra-Budaőrs Handball= 17:15 (7:8)

13:35 óra KSI SE Budapest – Gyáli BKSE= 14:17 (6:8)

A LÁNYOK mindkét mérkőzésen nagyot alkottak, különösen küzdőszellemből, azonban volt még sok szép indításgól, jó előkészítések, bátor 1-1 elleni játék, s mindenekelőtt fegyelmezett, harcos védekezés! Nagy arányú győzelmeknél többet ér két ilyen megküzdött, szoros mérkőzésen aratott győzelem!

Álljon itt a győztes mérkőzéseken szereplő sportemberek neve:

Faragó Amira, Fekete Anna, Garai Fruzsina, Hriczu Luca, Hoffer Nóra, Jicman Rebeka, Kiss Ramóna, Papp Lotti, Rácz Boglárka, Szabó Hanga, Szentesi Zoé, Varga Lillian, Vörös Jázmin. 

Külön elismerés a nagyoktól Puskás Virágnak, aki igazi technikai vezetőként mindenben segített a csapatnak, a statisztikai lapot – mint mindig – hibátlanul vezette!

A szülők csodálatosan szurkoltak, köszönjük!

A végén van, ami nem jó: Hanga, már kar-váll fájdalmakkal érkezett, egy félidőt Ő is harcolt mindez ellenére. Ami, a második meccsen sérült meg, derék-medence táji fájdalma volt, de végig küzdötte a mérkőzést. Jázmin sem volt teljesen jól, sarok fájdalom miatt, azonban sem mezőnyben, sem kapuban nem panaszkodott, tette a dolgát. Mindegyik sérültnek, meg az otthoni sérülteknek is gyógyulást kívánunk.

FU14

Vasárnap az utolsó előtti fordulón vettünk részt az FU14-es csapatunkkal. 

Első mérkőzésen nagyon pontatlanul, figyelmetlenül sok hibával játszottunk. Az utolsó másodpercben szerzett Fekete Balázs góllal sikerült megnyerni a mérkőzést. 

Gyál-Vecsés 23-22

Második meccsre mindenki összeszedte magát, nagyon szépen, ötletesen játszottak a fiúk.

Védekezésben es támadásban is egyaránt fegyelmezetten kézilabdáztak. 

Gyál- Martonvásár 22-17 

Ezzel a két mérkőzéssel bebiztosítottuk 1. helyünket az alsóházi rájátszásban, továbbra is veretlenül vezetjük a csoportunkat. 

Utolsó fordulóra május 14-én kerül sor a Gyáli Sportcsarnokban. 

LU14

Vasárnap az első mérkőzésen az Emericus csapatával játszottunk. Nagyon lassú tempójú, gyenge kézilabdát játszottunk, igazán senki nem játszott jól, alapvető hibák voltak jellemzőek, így megérdemelten nyert az ellenfél.

Második meccsen már 30 percig tudásuknak megfelelően játszottak a játékosok, szoros eredménnyel haladtak az események, de aztán elfáradtak az embereink, akikből 4-en egész héten Erdélyben voltak, így ez a meccs is vereséggel zárult.

Kosárlabda

100 %-os hétvége a kosarasoknál!

A hétvégén 3 csapatunk 4 meccset játszott és legnagyobb örömünkre minden mérkőzésen győztesen hagytuk el a parkettát!

Péntek este hazai pályán felnőtt csapatunk mérkőzött meg a Nagymaros csapatával. Csapatunk a második negyedben csupán 1 pontot kapva 23 dobott ellenében, el is döntötte a mérkőzést.  Külön öröm, hogy a fiúk nem álltak le itt és bizonyították, hogy a kezdeti nehézségek után meccsről meccsre fejlődnek. Ezen az úton kell tovább menni és akkor szépen zárhatjuk az évet.

Gyáli BKSE-Nagymaros 84:38

Pontszerzőink:

Farkas Tamás 22/6 Kállai Vince  16/3 Szabari Krisztián 15/6 Németh Ruben 13 Szána-Kis Patrik 8/6 Kármán Örs 6 Molnár Dániel 4 pont.

Szombaton hosszabb szünet után U15-ös fiaink álltak készen, hogy az idényben először megmérkőzzenek a BSC csapatával.

Bár a mérkőzés nem indult annyira jól, mint ahogy terveztük, de a félidőre sikerült csupán 3 pontra lefaragni a hátrányunkat. Az idény során először sikerült az, hogy tudjunk fordítani vesztes állásból. Hiszen a második félidőben felőröltük ellenfelünket. Különösen azok játszottak jól, akik rendszeresen járnak edzésre. Ez nem véletlen.  Gratulálunk a srácoknak, mert a második félidőben már nagyon sok jó megoldást láttunk, amit a közönségünk is tapssal jutalmazott.

Gyáli Lovagok-BSC 84:66

Pontszerzőink:

Szabó Zoltán 18 Makkay János 14 Éger Márton 14 Cziffra Dániel 12 Németh Attila 10 Kirschner Patrik 6 Tóth Roland 6 Őze  Patrik 2 Gál-Ritzl Milán 2 pont.

Vasárnap a Kenguru csapatunkra várt, hogy eljátsszák idény béli utolsó két mérkőzésüket. És bár sérülések miatt voltak hiányzóink, úgy álltunk oda, hogy szeretnénk megnyerni mindkét meccsünket és ezáltal feljebb lépni egy csoportot, ahol a következő idényt kezdhetjük. Tudtuk, hogy nehéz mérkőzések várnak ránk.

Az első meccset a Monor SE/A csapatával játszottuk. Velük még nem találkoztunk a szezon során. Végig magabiztosan vezetve, ugyan a 3. negyed stresszesebre sikeredett, de így is magabiztos győzelmet arattunk. 

Gyáli Apródok-Monor SE/A 64:43

Pontszerzőink:

Fekete Sára 17 Szira Zétény 17 Surányi Sámuel 10 Szabó Dániel 7 Révész Erik 6 Farkas Márk 4 Kun Marcel 3 pont.

Második mérkőzésünket szinte pihenő nélkül kezdtük. Ellenfelünk a Taksonyi ördögök csapata volt. Itt már látszott az előző meccs fáradtsága miután 9 -en voltunk.  

Az első negyedet döntetlenre hoztuk, a másodikban 4 pont előnyt szereztünk, míg a harmadik negyedet 1 ponttal elvesztettük. Így az utolsó etapot 3 pontos előnnyel kezdtük. Mikor már azt hittük, hogy nincs bennetek több akkor egy akkora hajrát mutattatok be, amire senki sem számított. 24:6 ra nyertük ezt a negyedet!!! Fantasztikusak vagytok! 

Nemcsak ezen a mérkőzésen, de egész évben kimagasló teljesítményt nyújtott Fekete Sára és Szira Zétény, akik most is a csapat húzó emberei voltak. Mindazonáltal vasárnap MINDENKI odatette magát, amivel sikerült is a csoport lépés! Köszönjük a végig sportszerű taksonyiaknak ezt a mérkőzést is.

Taksonyi Ördögök/A-Gyáli Apródok  41:62

Pontszerzőink:

Fekete Sára 24 Szira Zétény 13 Szabó Dániel 12 Farkas Márk 6 Surányi Sámuel 4 Révész Erik 2 Bauer Emma 1 pont.

Köszönjük ellenfeleinknek a játékot, szurkolóinknak a szurkolást!

Gratulálunk Minden csapatunknak ehhez a szenzációs hétvégéhez!

Labdarúgás

U7

BKSE Kupa

Először is gratulálok a csapat jó játékához. Nagyon jól kezdtünk, szép gólokat, cseleket láttam. Külön öröm számomra, hogy mindenki rúgott gólt. Szervezetten, pontosan játszottunk az első körben. Sajnos a második körben egy kicsit elfáradtunk, sok helyzetet nem tudtunk belőni de így is a második helyen végeztünk.

Részt vettünk a partnerklubok szuperligáján a Magyar Futball Akadémián. Nagyon szervezetten és bátran játszottunk a meccseken. Sok szép cselt, passzt és gól láttám. A helyezkedéssel is elégedett vagyok, támadásban és a védekezésben is egységesek voltunk. Külön öröm számomra, hogy az edzéseken gyakorolt feladatok nagyban hozzájárultak a mai teljesítményünkhöz.

U9

A Gyáli BKSE U9-es csapata 2 tornán vett részt. Az először a Gyáli BKSE Kupán szerepeltünk, ahol 2 csapattal is indultunk, sajnos nem úgy ment a jaték, ahogy terveztük, de így is sikerült megszerezni a 3. helyet és a 6. helyet.

1 óra pihenés után mentünk át Vecsésre egy 2 fordulós tornára, mert az egyik csapat lemondta, ahol ismét 6 meccset kellett játszani. Nagyon látszódott, hogy a második tornán a gyerekek menni nem tudtak, de ott is sikerült a 3. helyet megszerezni. 16 meccsett kellett játszani nagy melegben. Egy mondattal zárom, ember feletti erővel küzdöttek a srácok és nem adták fel.

U10-11

A tavaszi szezon harmadik Bozsik tornáján vettünk részt. Az időjárás a futballnak kedvezett. A srácok nagy kedvvel vetették bele magukat az első mérkőzésbe, sok szép megoldást láthattunk.

A második mérkőzésen is megvolt a küzdőszellem, de a védekezés sajnos nem mindig állt a helyzet magaslatán.

A harmadik mérkőzésen már több hiba csúszott a védekezésbe, az egy-egy elleni párharcokban alul maradtunk ezen még dolgozni kell.

A negyedik mérkőzésen a srácok tartottak a jó megtermett ellenféltől sokszor nem vállaltak fel párharcokat.

A srácok hajtottak, akartak játszani, ez részben sikerült, de sok munka és gyakorlás vár ránk.

A csapat legjobbja Ivankó Roland lett, kiváló védő munkájáért.

Gólszerzők: Karacs Martin 3 gól , Kódiás Krisztián 1 gól.

A tavaszi szezon harmadik Bozsik Tornáján vettünk részt

Haladó „A” csapat du. programra lett beosztva. Mérkőzések idő tartama 1×14 perc. Pálya előkészítése, időjárás szuper, már csak jó meccseket kell játszani. A mérkőzések színvonala, irama, átlagosnál nagyobb volt, amit a szervezők is megjegyeztek. Sportszerű mérkőzések, nagy iram jellemezte minden egyes mérkőzésünket. Csapat teljesítmény: 1 győzelem-3 döntetlen-2 vereség. Ismét az egész csapatnak NAGY GRATULÁCIÓ. Kíváncsiak voltunk a gyerekek véleményére, hogy szerintük ki teljesített legjobban a mai napon. Ők egyértelműen Tóth Gergőt jelölték meg. A szervezők és az edzők véleménye alapján oklevélben részesült: Tóth Gergő /Mai napon, tanári módon játszott, védekezésben, támadásban a mezőny fölé nőtt/

U13

Gyáli BKSE U13 1-es csapata szombaton hazai pályán fogadta az Örkény csapatát.

Az első negyedben bealudtunk és kaptunk két gólt, ami elkerülhető lett volna, ha jobban összpontosítunk. A szünetben, tőlem szokatlan módon, kicsit felemeltem a hangomat, próbáltam tűzbe hozni a srácokat, aminek meglett az eredménye, hiszen a következő 2 negyedben szereztünk 4 gólt, amivel megfordítottuk az eredményt.

De a góloknál is többet ért nekem, hogy végre elkezdtek hajtani a gyerekek. Győzelem lett a vége. Igazi kemény küzdelemben sárga lappal, piros lappal spékelve, amiket a vendégcsapat gyűjtött bőszen.

Mi végig sportszerűen futballoztunk.

Gyáli BKSE – Örkény

4 – 3

Gólszerzők:

Kovács Sándor 2

Oláh Krisztián 1

Horváth Zsombor 1

A Gyáli BKSE U13 2-es csapata vasárnap hazai pályán fogadta a Szigetszentmiklós csapatát.

Akár csak az 1-es csapat a 2-es is bealudt az első negyedben és az ellenfél négy gólt szerzett.

De itt is sikerült felállnunk, és 4 gólt szerezve kiegyenlítettünk. Sajnos ez kevés volt a győzelemhez, mert a végére elfáradtunk és a miklósiak ezt kihasználva megnyerték a mérkőzést.

Gólszerzők

Orbán Máté 3

Sztojka János 1

U17

A U17-es csapatunk a hétvégén Ecser csapatát fogadta. A mérkőzésre sok néző látogatott ki és nagyon jó hangulatot varázsoltak, ezért a fiúk meghálálták egy gyors vezető góllal. A mérkőzés folytatásában sikeresen végrehajtották a srácok a taktikát, de ez az 5. gól után már nem nagyon látszott, de sebaj mert a gólkülönbségünket muszáj volt növeljük. Ez sikerült is, a végeredmény 17-0 lett a javunkra.

Sajnálatosan a vége felé Baráth András Levente megsérült, neki mihamarabbi felépülést kívánunk.

Gólszerzők:

Kovács Milan Dominik: 6

Baráth András Levente: 5

Jakab Máté: 3

Jónás Róbert: 1

Monostori Dániel: 1 

Marxer Zoltán: 1

Gratulálunk Mindenkinek, Hajrá Gyáli BKSE!