Figyelem!Jelentkezz a BKSE SportegyesülethezRészletek
Fő hírek Kosárlabda Mazsorett

BKSE hírek

  • május 4, 2023
  • 5 perc elolvasni
BKSE hírek

A mazsorettes lányok a Magyar Twirling Bajnokságon a dobogóra állhattak. Kosarasaink a szezon véghajrájához érkeztek.

Mazsorett

Dobogón a döntőben is

A Magyar Twirling Kupa és Magyar Twirling Bajnokság 3.fordulóját Füzesgyarmaton rendezték meg április 29-én. Egyesületünket ezúttal 3 versenyző képviselte.

Íme , a döntő eredményei:

Pápai Maja: 1.helyezés – Dance Twirl Senior kategória

Vada Viola Panna: 2. helyezés – solo 1 bot B szint Senior kategória

Golyha Nikolett: 7. helyezés – Dance twirl junior kategória

Büszkék vagyunk rátok lányok, és mindenkire, aki részt vett a Twirling Kupa/Bajnokság korábbi fordulóin; így Jász Tamarára és Dobos Petrára is. 😍

Köszönjük a szülőknek a segítséget, és jár a köszönet az edzőknek is: Koszik-Alexandra Kingának és Varga Ágnesnek.

A csapat következő megmérettetése május 20-án lesz a Pest megyei Mazsorett versenyen

Kosárlabda

Hétközi fordulóval zárták az U15-ös lányaink a szezont. Kunszentmiklósra utaztunk, ahol egy nagyon kemény ám de tanulságos mérkőzést játszottunk. A szezon során már többször bebizonyítottátok, hogy vannak negyedek amikor úgy játszotok, ahogy kell, ahogy ti tudtok. Ezekből kell erőt meríteni a következő szezonra. Köszönjük a szülőknek az egész éves támogatásukat és gratulálunk ellenfeleinknek!

Miklósi Kékrókák-Gyáli Amazonok 76:36

Pontszerzőink: 

Batki Bora 10, Batki Mira 9, Tóth Jázmin 5, Borgulya Dóra 4, Endrődi Rebeka 2, Stoica Edina 2, Farkas Kinga 2, Szabó Zselyke 2 pont.

A legkisebbekkel vasárnap a Kőbánya Kiskenguru Kupa utolsó előtti fordulóján vettünk részt. Mint mindig, most is az volt a cél, hogy a törpéink szokták a versenyhelyzetet, élesben mutassák meg magukat, ki-ki a saját szintjén mennyit fejlődött, a legújabbak pedig azt, hogy megértek már a játékra. A játékra a szó szoros értelmében hiszen itt sosem számít az eredmény. Nekünk, edzőknek. Ellenben a mutatott hozzáállás alapján nekik nagyon is. Mentek, hajtottak, küzdöttek a legnagyobb megelégedésünkre. Két nagyjából velünk egyszinten lévő csapattal mérkőztünk, először vegyesen használtuk a sorokat, majd a második mérkőzésen nemekre bontottuk. Bár ebben a korosztályban még nem számít annyira, mégis kiütközött a két nem közti érettség. A lányok azonnal megértették mi az, amit kérünk tőlük, a fiúknak kellett egy negyed, amire bemelegedtek. Összességében kiélezett, jó meccseket játszottunk, elégedetten ülhetett le mindenki a vasárnapi megérdemelt, többfogásos ebédhez.

Pannónia Darazsak 2014 – Gyáli Apródok 45-34

Szabó Dani 10, Tóth Regina 9, Kun Marci 8, Bauer Emma 5, Oravecz Fanni 1, Kun Zara 1, Barna Áron, Mogyorósi Edvárd

Gyáli Apródok – Harmat Lányok 58-34

Tóth Regina 20, Szabó Dani 15, Oravecz Fanni 7, Kun Marci 6, Bauer Emma 5, Barna Áron 4, Kun Zara 1, Mogyorósi Edvárd

Labdarúgás

U13

A Gyáli BKSE U13-as 1-es csapata szombaton Peregre látogatott. Nagyon nagy szeretettel vártak a vendéglátóink, amit köszönünk nekik. Két egyforma képességű csapat játszott, végig kiegyenlített küzdelem volt a pályán. Az elején beszorítottak minket a hazaiak, de ahogy telt az idő, szépen jöttünk a szorításból és átvettük az irányítást. Ha picivel ügyesebbek vagyunk a kapu előtt, vezethettünk volna. Az első két negyedben nem esett gól. A harmadik negyedben megszereztük a vezetést, amit sajnos hamar egalizáltak a hazaiak. Jött az utolsó negyed, ahol egy védelmi hibából gólt kaptunk. Elkezdtünk támadni, így kinyílt a védekezés, amit góllal büntettek a hazaiak. Sajnos vereséget szenvedtünk. Van némi hiányérzetem, mert több volt ebben a mérkőzésben, ha kicsit nyugodtabban futballozunk.

Gólszerző: Görög Szabolcs

A Gyáli BKSE U-13 as 2-es csapata Kiskunlacházán vett részt bajnoki mérkőzésen. Rossz előjelekkel indult a találkozó, mert sok játékosom sajnos nem tudott jönni. Foghíjasan álltunk ki a mérkőzésre, de aki ott volt, az mindent megtett a szép eredmény érdekében. Karcsi óriási bravúrokat mutatott be, Gyurci és Rikárdó elnyűhetetlen volt. Zalán most játszott a legjobban mióta nálunk játszik. Erika mellett pedig nem nagyon mentek el a hazaiak. Martin is odatette magát. Noel rengeteget futott, amig el nem fáradt és Janika is próbálta elöl megtartani a labdát. Én nem szoktam foglalkozni a játékvezetővel, most sem fogok. Csak egy kicsit furcsa számomra az ellenünk befújt 5 büntető. Sajnos vereséget szenvedtünk, de szeretném megköszönni azoknak a srácoknak a részvételt akik ott voltak, és köszönöm ahogy küzdöttek egymásért csapatként.

Előző

Következő