Figyelem!Jelentkezz a BKSE SportegyesülethezRészletek
Kézilabda Labdarúgás

BKSE hírek

  • szeptember 21, 2022
  • 4 perc elolvasni
BKSE hírek

Elkezdődött az idei szezon a Gyáli BKSE-nél, szeptember elején a kézilabdásainké és labdarúgóinké volt a főszerep. Számos hazai mérkőzést és idegenbeli győzelmet tudhatunk magunk mögött, ezekből szemezgethetünk a következőkben.

Kézilabda

Gyáli BKSE LU12 csapata III. helyezést ért el a Csepel DSE tornáján!

A kezdés egy „nagy méretű ruha” Kispest csapatától, a folytatás tisztességes vereség a Csepel ellen, már bátrabb támadó játékkal és jobb védekezéssel. A Budafok csapatával egy jó mérkőzést játszottunk. A küzdőszellem, akaraterő és egyre több önbizalom, a folyamatosan eredményes játék, meghozta a sikert, biztos, sok gólkülönbségű győzelmet! A gyerekek nagyok jó egységet alkottak, kispadosok becsülettel biztatták a pályán lévőket.

LU17 Gyáli BKSE – Üllő KSE 33-15

Az Üllő elleni mérkőzésen a fiatalabb játékosok kaptak nagy szerepet. Ügyesek voltak, szép dolgokat lehetett látni tőlük. A következő mérkőzés már nehezebb lesz, de reméljük az is győzelemmel zárul majd.

Labdarúgás

II.Városgazda18 utánpótlás tornán az U10

A csapat a B csoportba került a Gloriett, CsH’94II Csepel, Feketehegy, Városgazda 18 UA csapatok mellé. Az első meccsen még álmosan kezdtünk, a csoport favoritja ellen vereséget szenvedtünk. A második meccsen már jobban ment a játék, megszereztük első gólunkat, de sajnos vereség lett a vége. A harmadik meccsen már rendeztük sorainkat, szebbnél szebb támadásokat vezettünk és mi domináltunk, három gólos győzelem lett az eredmény. A negyedik találkozón már végig a mi akaratunk érvényesült, ezt a találkozót is három góllal nyertük.

A helyosztót az Asterix Érd csapatával játszottuk, amelyet nagy arányú győzelemmel 5:0-val zártuk, így az 5. helyen végeztünk.

U11

Szombaton elkezdődtek az U11-es Bozsik tornák. A délelőtti csoportba kettő csapattal neveztünk. Sajnos megint szükség volt átjátszó játékosokra sérülések és betegségek miatt, hogy két csapattal tudjunk részt venni. Az első két találkozónkat megnyertük, mind a két csapat győzelemmel kezdett. Szép teljesítmény, mert ezen csapatok az idén feljött U9-es játékosokból állt, kiegészülve pár régebbi U11-es játékossal. A többi meccsen is próbáltuk a saját játékunkat játszani, az edzésen és edzőmeccseken gyakorolt támadás, építések és védekezések néha visszaköszöntek, de a befejezésekbe hiba csúszott. Így néhány vereség is becsúszott, sok még a munka, de sok bíztató jelet látunk.

U13

A Gyáli BKSE II csapata Felsőpakonyra látogatott. A srácok életük első bajnoki mérkőzését játszották, amit egy kicsit megilletődötten kezdtek. A bátortalan játékunkat sajnos az ellenfél gyorsan megbüntette, ami az egész mérkőzésre jellemző volt.

Viszont a csapat a szívét-lelkét kitette a pályára, de sajnos ez most kevés volt a győzelemhez.

A Gyáli BKSE I hazai pályán fogadta az Újhartyán csapatát és magabiztos győzelmet aratott.

A srácok ötletes, remek, sokpasszos játékkal múlták felül a vendég együttest.

A kezdés után magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést és a letámadásunkkal nyomást gyakoroltunk az ellenfélre, akik ezzel a stílussal nem tudtak mit kezdeni. Így nem is lehetett kérdéses, melyik csapat kerül ki győztesen a mérkőzésből, 15-0-ra győztünk.

U15

09.17-én fogadtuk hazai környezetben a Felsőpakony csapatát. Már az elejétől kezdve a kezünkben tartottuk a mérkőzést, mi tudtunk dominálni, koncentráltak voltak a srácok és mindenki azt tette a pályán, ami meg lett beszélve és amit gyakoroltak egész héten. Így az eredmény Gyáli BKSE- Felsőpakony, 4-1.