Figyelem!Jelentkezz a BKSE SportegyesülethezRészletek
Fő hírek Kosárlabda Labdarúgás Mazsorett

BKSE hírek

  • május 25, 2023
  • 8 perc elolvasni
BKSE hírek

Mazsoretteseink érmekkel tértek haza, kosarasaink és labdarúgóink a szezon utolsó bajnoki meccseit játsszák.

Mazsorett

Ismét versenynap

2023.május 20-án a Pest megyei mazsorett versenyen vettünk részt Kókán.

Eredményeink:

– Nagycsapat bot Senior korcsoport: 2.helyezés

– Nagycsapat pompon Senior: 3. helyezés

– Balog Rebeka: cadett pom szóló: 1. helyezés

Büszkék vagyunk a lányokra!

Jó volt végre itt versenyezni, jól éreztük magunkat, köszönjük a szervezést!

Legközelebb a Városligeti Gyermeknapon lépünk fel május 27-én, 14 órától.

Május 28-án a Gyáli Gyereknapon az önkormányzat előtt 12:15-től.

Június 3-án Gyálon, a Víztorony melletti park és a Bartók Béla Általános Iskola mögötti park ünnepélyes átadásán 

A következő megmérettetésünk pedig június 4-én lesz, Komáromban, a Magyar Mazsorett Bajnokságon.

Kosárlabda

Mozgalmas hétvégén és egy hétközi fordulón vannak túl kosárlabda csapataink.

Szombaton délelőtt Vácra utaztak U15-ös fiaink. Mivel egész héten több gyermekünk is külföldön tartózkodott, illetve sérülésekből kezdtek felépülni nem számítottunk egyszerű mérkőzésre. Pláne úgy, hogy az alsóház első helyezettjével találkoztunk. Meglepődve tapasztaltuk, hogy nagyon jól kezdtük a mérkőzést, ami ahhoz vezetett, hogy a félidőben két ponttal vezettünk. Ez a remek teljesítmény egészen a negyedik negyed közepéig tartott, ahol kijött az a fáradtság, amit már az elején gondoltunk. Hatalmas dicséret illeti a csapatot a mutatott teljesítmény miatt. A szurkolói reakciók is ezt támasztják alá: „ez egy remek meccs volt”, „így ki lehet kapni”.

Optofit VKB Vác – Gyáli Lovagok  93:77

Pontszrezőink:

Németh Attila 25 Éger Márton 15 Szabó Zoltán 14 Tóth Roland 6 Makkay János  4 Cziffra Dániel 4 Őze Antal 3/3 Kirschner Patrik 2 Gál-Ritzl Milán 2 Vaszkó Örs 2 pont.

Vasárnap a legkisebb apródjainkra várt a Kőbánya kupa utolsó fordulója két mérkőzéssel is.

Az első mérkőzésünket a Radobasket/B csapatával játszottuk. Végig nagyon szoros volt a meccs. Inkább az ellenfelünk vezetett. A félidőben parádésan dobtuk a büntetőket. 12-ből 9-en sikeresen bedobtuk, így előnnyel indultunk a második félidőre. A záró negyedben már 7 ponttal is vezetett ellenfelünk amikor is elkezdtünk nagyszerűen védekezni és sikeres támadásokat vezetni. Lépésről lépésre haladva dolgoztuk le hátrányunkat. Csupán fél perc volt hátra, mikor ismét sikerült újabb pontot szereznünk, amivel is átvettük a vezetést. Viszont az ellenfélnek volt még ideje támadni. Ekkor újra sikerült labdát szereznünk, amit nagyon okosan megtartottunk így győzelemmel kezdtük a napot.

Gyáli Apródok – Radobasket/B 39:38

A második mérkőzés már egyértelmű vendég sikert hozott. Egy jóval erősebb csapattal játszottunk és bár derekasan küzdöttünk, de meglepetést nem sikerült okoznunk.

Gyáli Apródok – BLF Párducok 32:70

Ezzel ez a bajnokság is véget ért számunkra ahol a 16 csapat közül a 6. helyen végeztünk. Gratulálunk minden kis apródnak ezért a szép teljesítményért.

Kedden az U15-ös fiúk is befejezték a szezont. Keretben foglalva, hiszen azt az Albertisát fogadtuk hazai pályán akivel kezdtük is a csarnokban az évünket. Már a mérkőzés elején is tudtuk hogy nagyobb tudással rendelkezünk. Az első negyed nem sikerült olyan jól ahogy gondoltuk de mégis csak előnnyel zártuk. Rettentően sok volt a hiba!!! A második negyed az rendben volt, tudtuk érvényesíteni akaratunkat. Félidő! Talán már úgy gondolták a srácok hogy vége is a meccsnek. Ami ez után következett az maga volt a katasztrófa. Eladott labdák és kihagyott helyzetek tömkelege, lépéshibák, kétszerindulások, és minden olyan hiba amit ezen a szinten nem lehet elkövetni azt mi mindent elkövettük. Meglepő módon ezt a negyedet vereséggel zártuk. Az utolsó negyed elején Tomi bácsi határozott, egyértelmű és  mellesleg nem halk utasításainak köszönhetően felébredtek csipkerózsika álmukból a srácok, és végre úgy játszottak ahogy ők tudnak. Ennek köszönhetően az idényben másodszor sikerült megdobni a 100 pontot, ezzel elkerülve a beígért plusz munkát.

Gyáli Lovagok – Albertirsai SE 102:48

Pontszerzőink:           

Szabó Zoltán Márk 22 Őze Antal 18 Kirschner Patrik 16 Éger Márton 14 Paróczai Gergely 10 Németh Attila 10 Tóth Roland 6 Szabó Dániel 4 Cziffra Dániel 2

Köszönjük ellenfeleinknek a játékot, a győztes csapatoknak gratulálunk. Nagyon köszönjük a szülők és a szurkolók egész éves támogatását!

Labdarúgás

U11

A tavaszi szezon utolsó Bozsik fesztiválján vettünk részt. A délelőtti csoportban kettő csapattal, a csapatokat vegyesen raktuk össze.

A nagy melegben kellett a srácoknak teljesíteni, ügyesek voltak tették a dolgukat, küzdöttek, hajtottak.

Mind a kettő csapat próbált futballozni, hasznosítani az edzésen tanultakat.

Rengeteg gólt rúgtunk és külön öröm, hogy sok játékosunk volt eredményes, ez a csapat  

egységét mutatja. Két csapatból a tornán mutatott teljesítményük alapján oklevélben részesültek: Péchy Zoltán és Dénes Bence.

Góllövők: Reszler Örs, Iván-Szilvási Mihály, Nagy- Horváth Leó, Balla Medárd, Péchy Zoltán, Berki Tibor, Törös Ákos, Tóth Gergő, Szlezák Zétény, Dénes Bence, Végh Patrik.

U13

A Gyáli BKSE U13 1-es csapata bajnoki mérkőzést játszott Taksonyban. Sajnos nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést, mondhatni hoztuk a szokásos formánkat és a semmiből az első negyed végén 3 perc alatt kaptunk 3 gólt.

Nem ez az első mérkőzésünk ebben a szezonban, amikor gólokat ajándékozunk az ellenfélnek. De a csapat erejét jelzi, hogy így sem adtuk fel és szép lassan belelendültünk a játékba.

Átvettük az irányitást és egy gyönyörű egyéni teljesítmény után szépítettünk, majd egy szabadrúgás góllal feljöttünk egy gólra. És újra egy szép egyéni alakítás után egyenlítettünk. Sajnos a végèn egy jogosnak tűnő büntetőt nem kaptunk meg pedig kezezés történt a büntető területen belül.

Taksony – Gyáli BKSE

          3    –       3

Gólszerzők:

Oláh Krisztián 2

Tirpàk Domonkos 1

Gratulálok srácok jelesre vizsgáztatok küzdeni tudásból.

A Gyáli BKSE 2-es csapata vasárnap bajnoki mérkőzést játszott Felsőpakonyban. Ugyanúgy kezdett a 2-es csapat mint az 1-es szombaton.

Gyorsan kaptunk 3 gólt és megint szaladtunk az eredmény utàn. Sikerült szèpítenünk, de sajnos kaptunk még kettőt. 5-1 es hátrányból fordultunk a szünetben.

N,a de a gyáli gyerekek sose adják fel és remek hajrà utàn sikerült egyenlítenünk.

Óriàsit küzdöttek a srácok, mentek előre az egèsz mèrkőzésen, nem ismerve elveszett labdát.

Felőpakony – Gyàli BKSE 

             5      –        5

Gólszerzők:

Orbán Máté 3

Szlezák Zètèny 1

Sztojka János 1

Előző

Következő