Figyelem!Jelentkezz a BKSE SportegyesülethezRészletek
Fő hírek Kézilabda Kosárlabda Labdarúgás

BKSE hírek

  • május 18, 2023
  • 9 perc elolvasni
BKSE hírek

12/12. A fiú U14-es kézilabda csapatunk veretlenül zárta a szezont, így megnyerték az alsóházi bajnokságot.

Kézilabda

LU12

2023. 05. 14. LU12 bajnoki forduló Budafoki MTE Törley spcs.

12:45 ó Gyáli BKSE – Szigetszentmiklósi NKSE= 20:19 (10:9)

14:35 ó Gyáli BKSE – Budafoki KSE= 24:14 (14:5)

Ismét egy maximálisan harcos felfogással, a mérkőzésen belül kétszer is 2-3 gólos hátrányból fordítva, jó színvonalú, izgalmas meccsen nagyon értékes győzelem a Szigetszentmiklósi NKSE ellen. A második mérkőzésen esélyesként méltó módon biztosan győztük le a Budafoki KSE csapatát.

Köszönöm a Lányoknak az egész idényben végzett edzés munkáját és a mérkőzéseken nyújtott teljesítményét.

Hatalmas öröm és megtiszteltetés együtt dolgozni Velük. Egyénileg sokat tanultak, rengeteget fejlődtek és igazi egymásért küzdő csapatként érték el a sikereket. 

LU14

05.13-án az idei utolsó fordulóban először a veretlen Kispest csapatával egy nagyon jó, végig szoros mérkőzést játszottunk, bár végül 1 góllal nyert az ellenfél, szép játék, jó védekezés jellemezte a játékot.

Második meccsen a Gyömrő ellen nagyot küzdöttek a lányok és bár az első félidőben Ivi lesérült és mentő vitte kórházba, a lányok, ha nehezen is, de tovább tudtak koncentrálni a játékra, amit a kapusunk, Emma büntető hárításával a végén meg is nyertünk!

Ezúton is gratulálok a lányoknak, szépen zártuk az U14-es versenysorozatot, 4. helyen végeztünk a felsőházban, amire büszkék lehetünk!

Ráadásul a góllövő lista első 10 helyezettjében is lett gyáli játékos, Dia 8., Ivi 9. lett a góllövőlistán.

FU14

Az alsóházi rájátszásban az utolsó két mérkőzésen is magabiztosan nyertünk. A játékosok kitartóan dolgoztak, minden edzésen és mérkőzésen a legjobb formájukat nyújtva. Így veretlenül, 12/12-es győzelemmel zártuk a szezont és lettünk az alsóház bajnoka. Büszke vagyok a gyerekekre, összekovácsolódtak az elmúlt hónapok során és szebbnél szebb megoldásokat láthattunk tőlük.

Kosárlabda

A múlt héten már sok csapatunknak véget ért a szezon. Az U15-ös fiúk és a megyei csapatunkra vártak még mérkőzések.

Pénteken két mérkőzést is játszottunk, egyet a felnőttek egyet a fiatalok.

Az U15-ös fiúk Budakeszire utaztak, a BSC csapatával játszottuk.  Sajnos sok sérülés, illetve egyéb más foglalkozások miatt csak 7-en voltunk, ami ugye azt jelentette, hogy játék nélkül is elveszítettük a mérkőzést. Ennek ellenére lejátszottuk, hogy legalább gyakoroljunk. Sajnos a játékvezetők kritikán alul vezették a mérkőzést, amit nem is tudtunk befejezni, mert 5 játékosunkat is kipontozták és egy megsérült, így félbeszakadt a mérkőzés. 

BSC-Gyáli Lovagok  85:42 

Pontszerzőink:  Éger Márton 18, Németh Attila 8, Makkay János 6, Szabó Dániel 5, Szabó Zoltán 2, Paróczai Gergő 2, Őze Antal 1 pont. 

Szinte egyidőben a Megyei csapatunk is a parkettát koptatta. Egy nagyon kiélezett és végig fej fej mellett haladt mérkőzésen sikerült a Monor csapatát legyőzni.

Gyáli BKSE-Monor SE Old-ik 79:74

Pontszerzőink: Szabari Krisztián 23/3, Szána-Kis Patrik 16/9, Farkas Tamás 15/6, Molnár Dániel 12/6, Kállai Vince 9/3, Németh Ruben 2, Kármán Örs 2 pont.

Szombaton délelőtt megint az U15-ös fiúk játszották,  ezúttal otthon. A Gyömrő volt az ellenfél. Szerencsére és köszönhetően egy két szülőnek pont 10 -en voltunk. Az első negyedben úgy tűnt hogy nagyon szoros meccset fogunk játszani.  Szerencsére a második negyedben egy olyan rohanást csináltunk amit még nem láttam. 31:0 ás rohanásnak köszönhetően és a 44:5 ös negyedet követően nem maradt kérdés.

Gyömrő-Gyáli Lovagok 61:89 

Pontszerzőink: Éger Márton 28, Németh Attila 27, Szabó Zoltán 12,  Őze Antal 8, Paróczai Gergő 5,  Szabó Dániel 4, Gál-Ritzl Milán 2, Tóth Roland 2, Vaszkó Örs 1 pont.

Egy pihenőnap után hétfőn ismét pályára léptek a srácok. A sorozatterhelésnek köszönhetően nagyon nehéz mérkőzést játszottunk a csoport sereghajtójával az Albertirsával. Szerencsére az első félidőben megszerzett előnyünk kitartott a mérkőzés végéig.  Most pihennek a srácok, de csak szombatig és jövő hét kedden pedig befejeződik számukra is a bajnokság.

Albertirsa-Gyáli Lovagok 51:58

Pontszerzőink: Éger Márton 19, Németh Attila 7, Szabó Zoltán 6, Vaszkó Örs 6, Tóth Roland 4, Gál-Ritzl Milán 4, Kirschner Patrik 4, Őze Antal 4, Szabó Dániel 2, Paróczai Gergő 2 pont.

Labdarúgás

U13

A Gyáli BKSE U13 1-es csapata bajnoki mérkőzést játszott. A Dabas-gyón csapatát fogadtuk.A meccset végre jól kezdtük, mi szereztük meg a vezetést. Egy gyors, modern támadás végén fejes góllal fejeztük be az első támadásunkat. Utána is tartott a lendületünk, és szebbnél szebb gólokat szereztünk.

Félidőben 4- 0 volt a javunkra.

A második játék részben is az történt a pályán, amit szerettünk volna, így a végén győztesen hagytuk el a pályát.

Gyáli BKSE – Dabas – Gyón

8 – 3

Gólszerzők:

Oláh Krisztián 5

Sztojka János 3

A gyáli BKSE U13 2-es csapata vasárnap a Dunavarsány csapatát fogadta. Egy rendkívül jó fizikumú csapat érkezett Gyálra. Egy fejjel magasabbak voltak, mint a mi srácaink. Az első negyedben kiegyenlített játék folyt, de a félidőben már a vendégek vezettek. Két gólt szerezve próbáltunk felzárkózni, de sajnos győzött az erősebb fizikum, és a hosszabb kispad.

Gólszerzők:

Sztojka János

Makula Rikárdó

Szlezák Zétény.

Zéti az U11-ből játszott fel hozzánk, és rögtön gólt is szerzett.

U15

Szombaton Felsőpakony csapatát fogadtuk az utolsó hazai mérkőzésünkön, sajnos elég foghíjas kerettel.

Azt kértem a srácoktól, hogy bátran vállalkozó szellemben lépjünk pályára.

Sajnos a meccs elején nem a saját játékunkat játszottuk, hanem felvettük az ellenfél tempóját, nem nyitottunk területeket, nem használtuk ki a pályát, a félidő második felében aztán ezt sikerült kiverni a fejekből és helyenként szép játékkal és tetszetős gólokkal 6-0 előnnyel vártuk a 2. félidőt. 

A második félidőben tovább folytattuk a gólgyártást az egyre jobban elfáradó ellenfelünk ellen, ahol sajnos 2 sérülés is történt, ezúton is mielőbbi felépülést kívánunk nekik. 

A mérkőzést sikerült magabiztosan megnyerni, gratulálok Gubala Dávidnak, aki az első gólját szerezte!

GYÁLI BKSE-Felsőpakony KSE 12-0 (6-0)

Gól: Csepeli B. 4, Bakó B. 2, Szabó Z. 2, Hadrik M., Tirpák D., Gubala D., Kovács L.

U17

A hétvégén U17-es csapatunk itthon fogadta Dunavarsány csapatát. A srácaink nagyon várták a mérkőzést és előre is szeretném megköszönni, hogy az esőzés ellenére ilyen sokan kilátogattak és szurkoltak a fiúknak. A meccs előtt a srácok izgatottan érkeztek, látszott a feszültség, hiszen tudták, hogy ha nyernek akkor nagy esélyünk van a bajnoki címre. Sokan betegek voltak és érdekes volt nézni, hogy most a tét miatt senki nem panaszkodott a betegsége miatt. Ahogy a mérkőzés elkezdődött egyből letámadtunk es viszonylag, hamar a 14. percben egy kapura lőtt labdát követően egy kapushibát kihasználtunk és Kovács Milán a hálóba pöckölte a labdát. A gól után folytattuk a letámadást és a 20. percben Baráth András Levente az edzésen gyakoroltak szerint egy gyors csel után kapura lőtt, és a bal alsó sarokba lőtte a labdát. A második félidőben elfáradtan jöttünk ki és a taktikát sem tudtuk úgy követni ahogy azt szerettük volna ezért a második félidőt inkább szenvedősen erőből, de kivédekeztük és így megnyertük a mérkőzést. A tabella szerint így most 3 ponttal vezetünk, de nekik van még egy mérkőzésük Újhartyán csapata ellen.

Előző

Következő