Figyelem!Jelentkezz a BKSE SportegyesülethezRészletek
Fő hírek Kiemelt Labdarúgás

BKSE hírek

  • november 8, 2023
  • 6 perc elolvasni
BKSE hírek

Labdarúgó csapataink edzői az őszi szezon utolsó meccseiről számolnak be.

U11

A 2023-2024 Őszi szezon 4-ik Bozsik tornáján vettünk részt. Egy kezdő de. ill haladó du. csapattal.

2023.11.04-én Szombat De. Mérkőzések idő tartalma 1X20 perc. C csoportba lettünk beosztva. A gyerekek küzdöttek, hajtottak. Minden egyes játékosnak gratulálunk.

Magyar Máté /mezőnyjátékos/ különdíjban részesült.

2023.11.04-én Szombat Du. Mérkőzések idő tartalma 1X20 perc. A csoportba lettünk beosztva. A gyerekeknek el lett mondva, játszanak bátran, csináljanak cseleket, küzdjenek, és hajtsanak. Ezeket a kéréseket meg is oldották. Elfelejtettük elmondani, hogy a kapu előtt bátrak legyenek és a helyzeteket legyenek szívesek értékesíteni. Négy mérkőzést játszottunk és szó szerint mind a négy mérkőzésen önmagunkat vertük meg. Hibák elemzése, javítása, majd edzésen történik. Lelenka Gábor különdíjban részesült.

U14

A Gyáli BKSE U14-es labdarúgó csapata bajnoki labdarúgó mérkőzésen vett részt szombaton Kelenföldön a Kelen Talents csapata ellen. Átvettük a játék irányítását míg a hazai csapat kontràkkal próbálkozott alig-alig jutva el a kapunkig. Az első félidő feléig meddő mezőnyjátèk folyt és sok volt a pontatlan passz, utána aztàn szép tàmadásokat vezetve juttotunk el ziccerekig, amiből kettőt kihasználva két gólos előnyben voltunk a szünetben.

A második fèlidőben a cseréknek köszönhetően, ötletes játèkkal kényszerítöket remekül használva, újabb gólokat szerezve eldöntöttük a mérkőzést.

Újra nem mehetek el szó nèlkül a srácok viselkedése mellett, megint csak űzve, hajtva bíztatták vègig egymást, ami győzelmet eredményezett.

Most a hétvégèn nem lesz mérkőzésünk, de így lesz időnk felkészülni az utolsó két mèrkőzésre.

Kelen Talent – Gyáli BKSE

0 – 8

Gólszerzők:

Vanya Balázs 2

Orbán Máté 2

Kovács Sándor 2

Oláh Krisztián 1

U16

Szombat délelőtt U16-os csapatunk Tökölre látogatott. Jó mérkőzésre volt kilátás, mert a tabella alapján két egyforma képességű csapat feszült egymásnak. Az első félidőben sajnos úgy mentünk fel a pályára, ahogy nem szabad, lélektelenül, akaratgyengén és motiválatlanul.

A félidőben 3-0 volt az eredmény, az öltözőben nem dicsértem meg a srácokat, elmondtam, hogy így nem lehet felmenni a pályára!

A 2. félidőben már egy más felfogásban játszó csapat futott ki a pályára és úgy játszottunk ahogy tudunk, de sajnos csak 2 gólt sikerült szerezni, így vereséget szenvedtünk!

A második félidővel elégedett voltam, megpróbáljuk ezt a formát átmenteni az utolsó mérkőzésünkre!

Megyünk tovább a megkezdett úton!

Tököl VSE-GYÁLI BKSE 3-2 (3-0)

Gól: Hadrik Milán, Csepeli Bendegúz

Öregfiúk

Legyőztük a Kispestet!

Igazi rangadóra gyűlt össze a nagyérdemű Gyálon, hiszen csapatunk a vele azonos pontszámmal a 3. helyen álló Kispestet fogadta.

Férfias küzdelemre lehetett számítani, és ennek megfelelően is kezdődött a mérkőzés, már az első percek is szikrázó jeleneteket hoztak.

A 11. percben aztán megszereztük a vezetést: Juhász Szilveszter ugratta ki gyönyörű mozdulattal Magyari Gábort, aki a rosszul kilépő kapus mellett az üresen tátongó hosszú sarokba lőtt.

Az első félidőből hátralévő fél órában is magabiztosan játszottunk, de ahhoz, hogy a hálónk érintetlen maradjon, szükség volt Géza Guttyán kamikaze-szerű becsúszásaira, Király Krisztián blokkjaira, vagy a játékrész utolsó pillanataiban arra, hogy Zsolt Szebeni kipiszkáljon a pipából egy távoli bombát.

Fordulás után sem hagyott alább az iram, és a fehér mezes vendégek egy szöglet után közel is jutottak a gólszerzéshez, de a rövidre visszafejelt labdát az ismét balhátvédet játszó Sándor T. vágta ki a gólvonalról.

A hatvanadik percben aztán mi veszélyeztettünk, amikor Egri távoli szabadrúgását védte a vendégek kapusa.

Vendégeink egyre idegesebbé váltak, és tízesük, a góllövőlistát vezető, ám erre a meccsre csak az arcát elhozó Szabó a 66. perben a kiállítás sorsára jutott, ugyanis a játékvezető eddigre elégelte meg örökös reklamálását.

Jó tíz percre leült a meccs, jobbára hátul adogattunk, de a találkozó végén az ellen utolsó rohamra indult. Ekkor már nem volt érzékelhető, hogy kevesebben vannak a vendégek, akik mindent megmozgattak az egyenlítésért. Pillanatokkal a vége előtt egy átemelést követően a labda már a kapusunkon is túljutott, de András Urbán önfeláldozó ollózó mozdulattal mentett a gólvonalról (szép teljesítmény ez az ő korában).

A végeredmény maradt 1-0, és ezzel felléptünk a második helyre. Következik az őszi utolsó forduló, amikor az éllovas, veretlen Pécel látogat Gyálra.

Gyáli BKSE-Kispest SE 1-0 (1-0)

G.: Magyari Gábor

Előző

Következő