Figyelem!Jelentkezz a BKSE SportegyesülethezRészletek
BKSE hírek

Az elmúlt napokban sem unatkoztunk, mazsorettes lányaink még Halloween party-t is tartottak. Edzőink beszámolói alább.

Ritmikus gimnasztika

A hétvégen Monoron jártunk. A Monor kupa volt a szezon második versenye, ahol szombaton 4 versenyzőnk lépett a szőnyegre. A következő eredmények születtek:

🌸 Csizmadia Flóra arany minősítés

🌸 Pusztai Zorina bronz minősítés

🌸 Vanya Lívia bronz minősítés

🌸 SZK juniorban Elmauer Gréti szabad, illetve karika gyakorlattal is arany minősítést szerzett.

Mazsorett

Továbbképzés, halloweeni party 

Október 22-én a III. Twirling Aréna-Intenzív napot szervezte meg a Magyar Twirling Szövetség. Az egyesületből nyolcan vettek részt a képzésen. A lányok három állomáson (akrobatika, tánctechnika, bottechnika), három szakképzett edzőtől sajátíthatták el a legújabb hazai és nemzetközi trendeket, technikákat. 

Varga Ágnes sikeres szintlépő vizsgát is tett.

Október 26-án megtartottuk szokásos halloweeni bulinkat a tornateremben. Az elmaradhatatlan jelmezverseny és tökfaragó verseny mellett idén táncversenyt is hirdettünk. A sütiversenyre szuper ötletes és rémisztő alkotások készültek.

Ezen kívül csapatépítő játékokat, sorversenyeket szerveztünk. Üres kézzel senki nem ment haza. Nagyon jó hangulatban telt az este. A bulin egy kis időre elbúcsúztunk egyik edzőnktől, Koszik Alexandra Kingától, akire hamarosan a világ egyik legfontosabb feladata vár. Köszönjük a munkádat és visszavárunk!

Kézilabda

LU13

10:50 Vecsés-Sülysáp-GYBKSE= 11:34 (6:18)

14:30 GYBKSE-Gyömrő KA= 19:26 (7:14)

Az első meccsen stabil, magabiztos és végig gólratörő támadójáték, figyelmes és aktív védekezéssel egybekötve = szép győzelem.

Gyömrő ellen az előzetes figyelem felhívás ellenére az I. félidőben bátortalan előrejáték, gyámoltalan védekezéssel = ellenfélnek segített önbizalom képzés, -7 gólkülönbség.

A II. félidőben a fáradtság és sérülések (Faragó Ami farcsont fájdalom esés után, Kelemen Betti boka húzódás, Fekete Anna kéz felületi seb karmolás miatt) ellenére harcos, küzdő, sok eredményes ütközést felvállaló védekezés, kapusok egyenletes teljesítménye, a támadásokban a nyitott 3:3 elleni védekezést sok egyéni bátor betörésekkel végrehajtott befejezések után lőtt gólok = 12:12 II. félidei részeredmény! Amennyiben ilyen II. félidőt tudunk produkálni a fentiek alapján> kérdésem; miért nem kezdünk bátran, hiszen ezt is a mi csapatunk teljesítette ugyanazon ellenféllel szemben?

Válasz: edzünk, javítunk a hibákon és egyénileg folyamatosan fejlődünk, jönnek a következő fordulók, ahol ismét lehet bizonyítani!

LU17

Vasárnap a Malév csapatát fogadtuk hazai pályán. Tudtuk, hogy nagyon nehéz mérkőzés lesz, de a célunk eléréséhez csak a győzelem jöhetett szóba. Rosszul kezdtük a mérkőzést, 10 perc után kezdtünk magunkhoz térni, de ez az első félidőben 5 gólos hátrányt eredményezett. A második félidőben ezt a hátrányt 6 és fél perc alatt ledolgoztuk és onnan fej-fej mellett haladt a két csapat. Végén 3 gólos előnyt szereztünk, amiből 1-et sikerült csak megtartani, de így is megszereztük a 2 pontot. Nagyon szép játékot játszottunk sokszor, ez bíztató. Védekezés jó volt, de a végén sokszor belebambult valaki, így sok gólt kaptunk, a feljavuló kapusteljesítmény ellenére is. Helyzeteinket jól alakítottuk ki, a befejezésbe volt, hogy hiba csúszott, de a csapat lövőszázaléka javult az elmúlt meccsekhez képest. Összességében minden statisztikai adatban javultunk, ez bíztató a jövőre nézve, nagy dícséret illeti a csapatot a küzdeni tudásáért is.

Labdarúgás

U7

A harmadik Bozsik fesztiválon négy csapattal indultunk. Három csapat a haladó csoportban és egy a középhaladóban játszott.  Erős ellenfelekkel mérkőztünk, jó meccseket játszottunk. A pálya a köd miatt csúszós volt, ami sokszor megnehezítette a csapatok dolgát. A tornán szép passzokat, cseleket és gólokat láttam. A pályán való helyezkedésen még dolgoznunk kell, de összességében nagyon elégedett vagyok a játékosaimmal. A fejlődés egyértelműen látható a gyerekeken. Külön köszönet a segítségért a két segítőmnek és egyben a két volt játokosomnak Domán Huninak és a fiamnak.

Különdíjban részesült Nádházi Zsombor és Egri Nimród.

Gratulálok minden játékosomnak!

U9

Szombaton Bozsik tornán vett részt a Gyáli BKSE U9-es csapata. 4 csoporttal indultunk, 2 délelőtti és 2 délutáni csoport.

A délelőtti csoportban az első csapat Zseli Márk vezetésével vágott neki a mérkőzésjátéknak, amiből sikeresen 4/4 győzelmet arattak a gyerekek. Végig küzdöttek és sok kis passzal építették fel a támadásokat. A másik keret 4/3 három meccstt tudott megnyerni, hisz az utolsó meccsen sajnos elfáradta,k amiből sok hibás megoldás alakult ki.

A délutáni csoportot 2 szülőnek kellett megoldani, hisz felnőtt bajnoki mérkőzésre kellett sietnünk. Telefonon beszélgettünk és teljesen meg voltak elégedve a gyerekek teljesítményeivel, ott is sikerült győzelmeket aratnunk. Külön kiemelném a gyerekek fegyelmezettségét, hogy edzők nélkül is teljesen rendben volt minden.

Sok és kemény munka áll előttünk, de ezen az úton haladunk tovább.

Szabó Dávid kollégámmal nagyon büszkék vagyunk a gyerekeinkre.

Oklevélben részesült:

Tóth Mihály

Mátyás Lehel

Joó Csongor

Kovács Péter Larion

U14

A Gyáli BKSE U14 es labdarugó csapata vasárnap bajnoki mérkőzést játszott a Pestszentimre SK otthonában. Nagy remènyekkel vártuk a mérkőzést a srácokkal. Fogadkoztunk, hogy mindent megteszünk a siker érdekében.

A fiúkon is láttam az elszántságot a mérkőzés elött és optimizmusra adott okot szemèly szerint nekem, mert jól végeztük a dolgunkat hét közben az edzéseken.

Most nem kellett túlzott szigort tartanom az edzèsen, csak szokásos problèmákkal kellett megküzdenem, mint pèldául a koncentràció fenntartása.

Bizakodó voltam tehá,t mert az edzèseken a labdakihozatalra helyeztem a hangsúlyt a hèten ès már már ragyogóan hozták fel a labdát a kapujuk előterèből az edzéseken.

De ahogy a játékvezető belefújt a sípjába és útjára indult a labda, a srácoknak megremegett a lábuk, elkezdtek kapkodni és mintha fèltek volna, hogy hibàznak. Sajnos sok hibàval játszottunk és hoztuk a szokásos formánkat, megint sikerült gólt rúgatnunk az ellenfèllel a mèrkőzés elejèn. Aztán szèpen lassan belemelegedtünk és a szünet elött egyenlítettünk, visszajöttünk a mérkőzèsbe. A második fèlidőben elkezdtünk támadni, de sajnos átütő erő nèlkül. Közèpen hátul kinyílt a védelemünk, amit gólokkal büntetett a hazai csapat. Sajnos veresèget szenvedtünk, de egy pozitívumot fel tudok hozni a csapat javára: végre csapatkènt küzdöttünk és nem a másikat szidva játszottunk, hanem egymást biztatva, segítve fociztunk.

Gólszerzőnk: Vanya Balázs

U16

U16-os csapatunk az MKFC Szigetszentmiklós csapatát fogadta a bajnokság 7. fordulójában. Nagyon készültünk, mert sosem tudtunk még pontot sem szerezni ellenük. Az első félidőben fegyelmezetten, agilisan játszottunk, sikerült is 2 gólos előnyre szert tenni, akkor egy kicsit belekényelmesedtünk a mérkőzésbe és sikerült szépíteni ellenfelünknek, aztán gyors gólváltás következett, így 3:2 volt a félidő. A második félidőben már nem voltunk annyira dominánsak, kiegyenlített küzdelem folyt a pályán, de sajnos az MKFC egy szabadrúgás góllal kiegyenlített így elvitte az egyik pontot Gyálról.

Gratulálok a srácoknak, mert látszik, hogy fejlődünk, de nagyon sok munka vár még ránk!

GYÁLI BKSE -MKFC 3-3 (3-2)

Gól: Gergely Bodó , Bendegúz Csepeli , Tirpák Domonkos

U19

A hétvégén U19-es csapatunk Táborfalvára látogatott. A mérkőzés kezdetén gyorsan megszereztük a vezetést egy ellenfél álltál rossz helyre adott labdára csapott le Kasper Miklós. Természetesen a játékunk nem tudtuk igazán játszani, mert se a pálya se a labda nem engedte ezt. A második félidőre a srácok kezdték megszokni a helyzetet es elkezdtük gyártani a gólokat.

 A végeredmény 5-0 lett nekünk.

Előző

Következő