Figyelem!Jelentkezz a BKSE SportegyesülethezRészletek
Fő hírek Kézilabda Kiemelt Labdarúgás Mazsorett

BKSE hírek

  • március 6, 2024
  • 6 perc elolvasni
BKSE hírek

Mazsorettes lányaink Szolnokon versenyen vettek részt, nagyon szép eredményekkel tértek haza. Kézilabdázóink és labdarúgóink pedig haladnak tovább a bajnoki fordulókban. Eheti beszámolónk alább olvasható.

Mazsorett

BÜSZKESÉG

Március 2-án rendezték meg a XII. SZOLNOK OPEN Mazsorett Versenyt. A nívós megmérettetésen csapatunkból két tehetséges táncos, Golyha Nikolett és Jász Tamara vett részt.

Az alábbi csodaszép eredmények születtek:

Golyha Nikolett: Basic szóló junior twirling kategória 1. helyezés

Jász Tamara: Basic szóló senior twirling kategória: 1. helyezés

Golyha Nikolett-Jász Tamara: Basic duó senior twirling kategória: 1. helyezés

Jász Tamara: Verseny szóló pompon senior kategória: 3. helyezés

Bravó, lányok!

Nincs megállás, március 9-én ismét versenyzünk majd.

Kézilabda

LU10
A bajnoki fordulón a Csepel és a Bugyi csapatával játszottunk.
Nagyon sokat fejlődtek lányaink, igazi harcos játékot láthattam tőlük a pályán. Bátran kézilabdáztak, sok labdát szereztek védekezésben.

LU12

Szombaton a tököli klub által rendezett bajnoki fordulón vett részt LU12-es csapatunk:
Sajnos az elmúlt időszakban több sérüléssel és vissza-visszatérő betegséggel küzd csapatunk néhány tagja. Emiatt mindössze 8 lány tudott részt venni a hétvégi mérkőzéseken.
Az első mérkőzésünkön az SC Squadra Buda csapata ellen játszottunk, akiket 26:3-ra sikerült legyőznünk. Külön öröm volt számomra, hogy valamennyi mezőnyjátékos a hálóba talált és a védekezésben is láthattunk nagyszerű megoldásokat.
A második mérkőzésen a Dúnaújváros csapatával játszottunk. Ezen a mérkőzésen már nem volt teljesen felhőtlen az örömünk. Talán a felelősségvállalás hiánya miatt mindössze 13 gólt lőttünk és összesen 15 gólt kaptunk, így 2 góllal kikaptunk.
Ezen a meccsen nagyon szép teljesítményt nyújtott Szabó Viktória és Tirpák Anna, akik egyébként a kisebb korosztályhoz tartoznak.

FU14

Vasárnap Dabason a TEMPO és a Dabas ellen játszottunk, majdnem teljes csapattal. Mindkét csapat rutinosabb, összeszokottabb, mint a mi csapatunk. Az első mérkőzésen a TEMPO ellen viszonylag jó játékkal az eddigi legjobb eredményt értük el. (20:24 /10:13/)

A nagyon jó játékosokból álló DABAS ellen megfelelő akarattal és küzdéssel, mindkét félidőt 7 gólos vereséggel zártuk. (12:26  /6:13/)

A mérkőzéseken Sánta D. megint mezőnyjátékosként és kapusként is szerepelt. Ezen a hétvégén először játszott a FU14-es csapatunkban: Pusztai László

Női felnőtt

Veresegyház VSK- Gyáli BKSE 22-24

Habár végig vezettünk a mérkőzésen, egészen az utolsó percig nem nyugodhattunk meg. Megnehezítettük a saját dolgunkat, rengeteg ziccert hibáztunk, de végeredményben sikerült megszereznünk a két pontot.

Azt pedig külön meg kell említenünk, hogy ezen a mérkőzésen, a gyáli női kézilabda életében először, egy játékosunk elérte az 1000. gólját pályafutása során. Bocskai Blani 2017-ben lett az egyesület tagja, és az U11-es korosztályból indulva, ma már a felnőtt csapat egyik meghatározó játékosa, illetve a másodosztályban szereplő ifjúsági csapat kapitánya. Ezúton is gratulálunk Neki és hasonló eredményeket kívánunk a továbbiakban! 

FU20

A vasárnapi U20-as meccsen korban, tömegben jóval nagyobb ellenfél felőrölt minket, de játékosainknak nincs szégyellnivalója az első félidőben mutatott teljesítménye miatt. Nagyon sokat lehet tanulni még az ilyen mérkőzésekből is. Gyáli BKSE – Dunaharaszti 29-48

Férfi felnőtt

A pénteki felnőtt meccsen a sok hiba ellenére szorosan tartottuk az eredményt. A második félidőre feljavult a védekezésünk, így a kapusteljesítmény is.  A végére láthatóan nagyon boldog győzelmet arattak a srácok. Gyáli BKSE – Mogyoród II 28-19

Labdarúgás

 U14

A Gyáli BKSE U14 es labdarugó csapata a hètvègèn megkezdte nagypályás bajnoki szereplèsèt.

Szombaton Ócsán kezdtük meg a tavaszi szezont, nem èppen tavaszi idöben, sajnos egész mèrkőzèsen esett az eső.

Kèt egyforma kèpessègű csapat csapott össze.

A mèrkőzèsen jól kezdtünk. de sorra hibáztuk el a jobbnál jobb helyzeteket, vagy a remek napot kifogó, ócsai kapus hárított bravúrral. Szinte nem lehetett neki gólt rúgni.

Egy kontra vègên, ahogy lenni szokott ennyi kimaradt ziccer után, megszerezte a vezetést a hazai gárda, amit hamar egalizáltunk egy szèp támadás végén.

A fèlidő után ott folytattuk, ahol abbahagytuk, sorra hibáztunk, kihagyhatatlan helyzetből.

Sok játèkosom elfáradt vagy megsérült, így sajnos bele kellett nyúlnom az addigi jól játszó kezdő csapatomba, ami nem igazán sikerült jól. A cserejátékosaim nem tudták felvenni a mérkőzés ritmusát, így a hazaiak három gólt is szereztek.

Próbáltunk változtatni megint, ami után visszajöttünk a mérkőzésbe két gyors góllal.

A mérkőzés végèt megnyomtuk, nagyot küzdöttek a srácok, de sajnos későn.

Szeretném kiemelni Katona Péter kapusunkat, akit vègre sikerült leigazolnunk és végre védhetett bajnoki mérkőzésen.

Peti nemrég került hozzánk, mint mezőnyjátèkos, de hamar kedvet kapott a védéshez, ami testhezálló feladat számára.

Kiváló teljesítmènnyel mutatkozott be az első bajnoki mérkőzésén.

Ócsa VSE – Gyáli BKSE

4 – 3

Gólszerzők:

Oláh Krisztián 2

Vanya Balázs 1

Előző

Következő