Figyelem!Jelentkezz a BKSE SportegyesülethezRészletek
Fő hírek Kézilabda Kiemelt Labdarúgás

BKSE hírek

  • március 28, 2024
  • 6 perc elolvasni
BKSE hírek

Kézilabda

LU8

Kislány csapatunk Szigetszentmiklóson járt egy tornán, innen is köszönjük a meghívást. Nagyon élvezték a lányok a lehetőséget, mindenkit igyekeztem sokat játszatni. Büszke vagyok a csapatra, sokat fejlődtek a lányok, de nagyon sokat kell még tanulnunk.

LU11(2014)

Folytatódott LU11-es kettes csapatunknak a megmérettetés a bajnokságban. Sajnos az első meccsre nem érkeztünk meg fejben… A két meccs között rendeztük a sorokat és egy igazi harcos csapatot láthattunk a pályán. Nagyon sokat tanultunk ebből a két mérkőzésből. Dolgozunk, tanulunk tovább.

LU13

Kispest NKK – Gyáli BKSE= 21:17 (13:8)

Bátortalanul kezdtünk adtunk a jó képességű ellenfelünknek egy félidő előnyt. A II. félidőt megnyertük 9:8 arányban, mellyel bizonyítottuk, jobb is lehetett volna a végeredmény, mindezt Fekete Anna hiányában teljesítettük.

Gyáli BKSE – Vecsés-Sülysáp= 35:18 (17:8)

Anna Prágából éjszakai vonatozás után, közvetlenül a pályaudvarról érkezve csatlakozott a csapathoz a második meccsre! Felszabadult játék, nagyon sok szép és eredményes megoldás, kiváló egyéni teljesítmények következménye a győzelem! 

A fordulóban példás eredményt elérők névsora: Garay Fruzsi, Vitus Márti, Tircsi Janka, Papp Lotti, Rácz Bogi, Faragó Ami, Zsámár Dorka, Alföldi Mia, Kelemen Betti, Szabó Hanga, Csernák Vivi, s nem utolsó sorban Fekete Anna!

FU15

Szépen menetelnek FU15-ös fiaink a felsőházi rájátszásban. Hétvégén a Ferencváros és a Dunaharaszti csapatait legyőzve megkezdődött a felsőházi rájátszás. Kapusunk Lecsuk Levi sérülten vállalta a játékot, nem is akárhogyan védett még így is. Baráth Gellértnek a 2. percben a bokája sérült meg, de vissza tudott állni és végigjátszotta a mérkőzést, ezzel segítve a csapatát. Nagyon egységesen álltak ki a fiúk mind a két mérkőzésre. Hajrá fiúk csak így tovább!

FTC-Gyál 26-29

Dunaharaszti-Gyál 32-36

Labdarúgás

U14

A Gyáli BKSE U14-es labdarúgó csapata a hétvègèn vasárnap fogadta Gyálon a Puebla csapatát.

A mérkőzèsnek nem mi voltunk az esèlyesei, de egész hèten úgy gondoltuk borítjuk a papírformát. Már a heti edzésmunkán láttam a srácokon, hogy mennyire elszántak és meg szeretnèk mutatni, hogy egy jó csapat ellen is lehet esèlyünk.

Igazi tavaszi időben kezdődött a mérkőzés egy remekül előkészített pályán fogadtuk a vendègeket. A centerpályára lett kiírva a mérkőzés, ami még doppingolta a srácokat, ráadásul új meccslabdákat is kaptunk.

Tehát minden adva volt egy jó kis mérkőzéshez.

Egy pár helyen volt változás a csapaton belül a múlt hetihez kèpest, egy-két játèkosom más poszton kapott szerepet, ami bejött, hiszen jól játszottak az új posztokon.

Végre nem kezdtünk álmosan, sőt az első gólt is mi szereztük, amire règ volt példa.

Szépen járattuk a labdát, fegyelmezettek voltunk hátul, elöl pedig jó százalèkban használtuk ki a helyzeteinket. Két gólos vezetésünkkel ért véget az első fèlidő.

Szünetben rendeztük a sorokat és azt kértem a csapattól, hogy ugyanilyen fegyelmezetten, egymást segítve menjenek fel a második fèlidőre.

A második fèlidőben két pontrugás után egyenlített az ellenfèl, de volt tartásunk, nem estünk össze, hanem elkezdtünk küzdeni.

Ennek meglett az eredménye, hiszen három szép akciógólt szereztünk, amivel eldőlt a mérkőzés a javunkra.

Az egész heti hozzáállás az edzésen meghozta gyümölcsét. Ezt szeretném látni most már minden egyes edzésen.

Gyáli BKSE – Puebla  5 – 2

Gólszerzök: Tirpák Domonkos 3, Oláh Krisztián 2

U16

U16-os csapatunk vasárnap Alsónémedire látogatott a tavaszi bajnokság 2. fordulójában.

Az Örkényi mérkőzés után több sérültünk is volt, akik nem épültek fel, valamint az U19-be is adtunk játékost.

Azt kértem a srácoktól, hogy türelmesen, sok passzal üres területeket keresve és oda beindulva próbáljuk megbontani az ellenfél védekezését.

Az első 20 percben szépen betartották a megbeszélteket, de az ellenfél is nagyon fegyelmezett volt, így nem sikerült feltörni őket, de egy átlövésből sikerült megszerezni a vezetést, ami megtörte a hazaiakat, így a félidőben 5-0-al fordultunk!

A második félidőben már nem úgy koncentráltunk védekezésben, ami természetes ilyen eredménynél, így sikerült 2 gólt kapni, de lőttünk rá ismét 5-öt így magabiztos sikert arattunk!

A csapatban négy U14-es játékos is pályára lépett, szépen fejlődnek, gratulálok nekik és a csapat többi tagjának is!

Az elvégzett munka meg fogja hozni a gyümölcsét!

Megyünk tovább a megkezdett úton és remélhetőleg egyre jobbak leszünk!

Alsónémedi SE-GYÁLI BKSE 2-10 (0-5)

Gólszerzők: Cepeli Bendegúz 4, Hadrik Milán 2, Bodó Gergely, Tirpák Domonkos, Furculita Luka, Drahovszky Erik

Hajrá Gyáli BKSE!

Előző

Következő