Figyelem!Jelentkezz a BKSE SportegyesülethezRészletek
BKSE hírek

A BKSE tornászlányai előkelő helyen zártak a Magyar Ritmikus Gimnasztika Szövetség által rendezett versenyen. Kosárlabdázóink és labdarúgóink pedig haladnak tovább a tavaszi bajnokságokban.

Ritmikus gimnasztika

✨Berczik Sára Emlékverseny április 6. ✨

A Magyar Ritmikus Gimnasztika Szövetség által rendezett Berczik Sára Emlékversenyen óriási volt a mezőny gyermek korosztályban, összesen 153 versenyző mutatta be gyakorlatát. Az elképesztően nagy létszámú és színvonalas mezőnyben szép eredményeket értek el a BKSE tornászlányai egyéni versenyben, és csupán 5 indulóval a 25 csapatból az előkelő 8. helyen zártunk az összetett pontversenyben.👏🏼✨

Csizmadia Flóra kiemelkedő eredménnyel zárta a versenyt, a 2. helyen 🥈 végzett a 153 indulóból, de a többi versenyzőnk is a mezőny első negyedében végzett, ami mutatja, jó úton haladnak, hogy a következő megmérettetésen még szebb eredményeket érjenek el.👏🏼

A csapat tagjai: 

Csizmadia Flóra, 

Pusztai Zorina, 

Hársfai Emese, 

Bitskey Anna, 

Vincze Zsófia.

Szívből gratulálunk Mindenkinek!😊👏🏼

Szép volt lányok, nagyon büszkék vagyunk rátok!💙

Kosárlabda

Március második fele sem maradhatott el kosárlabda mérkőzések nélkül.

Március 17-én sűrű napunk volt.

Kezdődött a Gyermek bajnokság 7. fordulójával. Két mérkőzésen egy győzelmet és egy vereséget szenvedtünk, de mindkét meccs végig kiélezett volt. Hol mi, hol pedig az ellenfél vezetett. Mivel a két mérkőzést egymás után játszottuk, ezért a végére elfáradtak a gyerekek. Így is mindenkit maximális dicséret illeti a hozzáállás miatt. Tanulságos és nagyon hasznos mérkőzéseket játszottunk.

GYÁLI APRÓDOK – DUNAHARASZTI MTK FIÚ 53 :48 (10-8,10-21,13-5,20-14)

Pontszerzőink: Uszkai Benett 15 Fekete Sára 8 Szücs Marcell 6 Kiss Hanna 5 Pariente Erik 4 Szira Zétény 4 Révész Erik 4 Tóth Lili 2 Farkas Márk 2 Szabó Dániel 2 Surányi Sámuel 1

MONOR SE – GYÁLI APRÓDOK 67:58 (15-11,17-23,12-10,23-14)

Pontszerzőink: Uszkai Benett 17 Szücs Marcell 11 Fekete Sára 7 Farkas Márk 7 Szira Zétény 6 Szabó Dániel 5 Kiss Hanna 2 Surányi Sámuel 2 Pariente Erik 1

Még aznap délután 3 órakor és 4 órakor a legkisebb apródok is pályára léptek. A két mérkőzésen sajnos nem sikerült megvalósítani amit eddig tanultunk. Kimondottan gyengén játszottunk. A srácokkal átbeszéltük hogy mi az amin kell változtatni, és bízunk benne hogy legközelebb meg is tudják csinálni.

Gyáli Lovagok – Kada Darazsak 22:71 (edzőmérkőzés)

Gyáli Lovagok: Szabó Dóra 1, Bakonyi Lili4, Volentér Dominik 6, Katona Kristóf 1, Németh Máté 1, Bodor Lia 6, Brunn Lili1, Szentes Linett 2

Harmat Lányok – Gyáli Lovagok 52:23

Gyáli Lovagok: Szabó Dóra 1, Horváth Milán 6, Bakonyi Lili 2, Katona Kristóf 2, Németh Máté 1, Bodor Lia 2, Szentes Linett 9

Még aznap este elkezdte az alsóházi rájátszást a serdülő lány csapatunk. Ami a legnagyobb öröm volt a mérkőzés előtt a számunkra, hogy sikerült két lányt is igazolni a Taksonyi csapatból. Ezzel elkezdődött az a fajta közös munka a két egyesület között ami a nagyobb célok és eredmények eléréséhez ad lehetőséget. Ezúton is köszönjük Zsirai Gyulának a segítséget.

Szóval reményekkel telve álltunk neki a mérkőzésnek, ahol végig koncentráltan játszottunk és végig vezetve a mérkőzést nyertünk. Nagyon megérdemelték ezek a lányok, akik még tavaly tanulni jöttek a bajnokságba, idén viszont már az volt a cél hogy nyerjünk minél többet. 22 nyeretlen meccs után végre sikerült úgy elhagyni a parkettát hogy  mosolygós lányokat láttunk. Extra teljesítményt a csapatkapitány Borgulya Dóra teljesített a maga 32 pontjával és 12 lepattanójával dupla duplát ért el.

VÁROSGAZDA UTÁNPÓTLÁS AKADÉMIA – GYÁLI AMAZONOK 

59 : 67 (8-20,18-16,13-11,20-20)

Pontszerzőink: Borgulya Dóra 32 Stoica Edina 14 Balogh Lili 9 Hajdu Heszna 6 Kunkli Inez 2 Mag Cintia 2 Balázs Bianka 2

Március 22.-én pénteken a Gyáli Bartók Béla Általános Iskola III. korcsoportos kosaras lányai miután megnyerték a Vármegye Döntőt, egyenes ágon továbbjutottak az Országos Elődöntőbe!!! Hatalmas gratuláció a CSAPATNAK!

Másnap Vácra utaztak a serdülő lányok a következő sikerre éhezve. A első három negyedben érződött hogy előtte lévő nap játszottak a lányok, így elég nyögvenyelős volt. Viszont az utolsó negyed fantasztikusra sikeredett! 33:2-es negyed önmagáért beszél, így megvan a második győzelmünk is. A leghasznosabban Hajdu Heszna játszott. Fiatal kora ellenére is sikerült 22 pontot dobnia.

OPTOFIT VKB VÁC – GYÁLI AMAZONOK
45 : 77 (16-10,7-25,20-9,2-33)

Pontszerzőink: Hajdu Heszna 22 Stoica Edina 13 Borgulya Dóra 12 Tóth Jázmin 6 Balogh Lili 6 Mag Cintia 6 Batki Míra 5 Kunkli Inez 4 Maczkó Laura 2 Balatoni Anna 1

Köszönjük a szülők szurkolását, köszönjük az ellenfeleinknek a játékot.

Hajrá Amazonok, Apródok! Hajrá BKSE!

Labdarúgás

U9

A Gyáli BKSE U9-es csapata tornán vett rész Vecsésen kezdő, illetve haladó csoportban.

Kezdő csoporttal kezdtünk neki a napnak, ahol a cél az volt, hogy az edzéseken gyakorolt elemeket viszont lássuk a meccseken. Nagy örömmel tölt el minket, hogy ahhoz képest, hogy még csak nemrég kezdték el megismerni a 4+1es játékot a gyerekek, voltak biztató jelek, hogy jó úton haladunk, de van még min csiszolnunk. Az első meccset a Vecsés csapatával játszottuk, akik ellen sikerült is győzelmet aratnunk szép gólókkal. A második meccset a Pécel csapata ellen kezdtük meg, ahol nagyon gyors 2 gólt szereztünk és sajnos a gyerekek elhitték, hogy ez a meccs simán meg lesz, de a Pécel csapata nagyon gyorsan megfordította a mérkőzést 3:2 re. A végére sikerült kiegyenlítenünk, így egy-egy ponttal gazdagodtak a csapatok. A harmadik mérkőzést a Felsőpakonnyal játszottuk, ahol végig vezettünk a mérkőzésen és az utolsó percekben kaptunk 2 gólt, így vereséget szenvedtünk. Az utolsó meccset az RKSKval játszottuk, ahol lehetett látni, hogy nem kezdő csapattal jöttek el, hisz a délutáni haladó csoportba is ugyanazzal a csapattal neveztek.

Összességében rendben volt, de sok meló és kemény munka vár ránk. 4 ponttal sikerült megszerezni a 3. helyet.

Különdíjban részesült Nagy Gábor.

U11

Vecsésen tornán vettünk részt. Sajnos az égiek nem voltak velünk. Minden labda kifelé pattant. Három döntetlennel és egy vereséggel az ötödik helyen végeztünk.

Köszönöm a szülőknek és a gyerekeknek a részvételt. A csapatunk legjobbja Ferkó Félix lett, ő különdíjban részesült kiváló védő munkájáért.

2024.04.06-án ismét Bozsik tornára voltunk hivatalosak.

Az előzmények nem valami kedvezőek voltak, ezért kettő vegyes csapattal indultunk.

Mindkét csapat játékosai hajtottak és szép támadásokat vittek végbe.

Nyolc mérkőzést játszottak: 5 győzelem,1 döntetlen, 2 vereséggel zártuk a tornát.

Góllövőink: Czakó M 4 gól, Laskai Á 4 gól, Bácsi P 3 gól, Gál M 3 gól, Magyar M, Fütő B, Foltán M, Nádházi B, Zirnea Faragó B, 1-1-1-1-1 gól

Gratulálunk minden egyes játékosnak, becsületesen hajtottak és küzdöttek. Külön gratulálunk Magyar Máténak és Zirnea Faragó Bertalannak, akik megszerezték első góljukat.

Két játékos oklevélben részesült: Magyar Máté és Laskai Ádám. Gratulálunk.

U16

Az U16-os bajnokság 3. fordulójában Dabas-Gyón csapatát fogadtuk Nagypénteken.

Egész héten nagyon készültünk, kíváncsi voltam, hogy az edzéseken gyakorolt taktikát mennyire tudjuk a pályára kivinni.

Az első perctől kezdve fegyelmezetten a sok labdajáratással, türelmesen játszva próbáltuk feltörni ellenfelünk védekezését, ami a 10.percben sikerült először, Fancsali Tóni lépett ki egy remek indítás után és a kapus csak szabálytalanul tudta megállítani, így 11-est kaptunk, de sajnos Tónit le kellett cserélni, mert megsérült a térde, itt is mielőbbi gyógyulást kívánunk!

A büntetőt magabiztosan értékesítette Csepeli Bendegúz.

Egy rövidzárlatot kihasználva szögletből egyenlíteni tudott ellenfelünk, de szerencsére ez nem vette el a srácok kedvét, nyomtunk tovább és jött egy Tirpák Domi bomba, valamint egy szép Hadrik Milán elfutás és higgadt befejezés, így 3-1-es vezetéssel mentünk szünetre.

A második félidőben felőröltük ellenfelünket további három gólt szerezve magabiztos győzelmet arattunk.

Hadrik Milán fejjel vette be a kaput, Szabó Zoli egy szögletet csavart a kapuba és, hogy szépen keretbe legyen foglalva a mérkőzés Csepeli Bendegúz zárta le a mérkőzést egy szép centerezést követően lőtt a kapuba!

Összességében örömmel nyugtáztam, hogy ha még néha döcögősen is, de látszott mit szeretnénk játszani és, hogy tudatosan játszunk!

Megyünk tovább a megkezdett úton, hétről – hétre fejlődünk!

Gratulálok a csapatnak!

HAJRÁ GYÁLI BKSE!

GYÁLI BKSE – Dabas Gyón 6-1 (3-1)

Gólszerzők: Csepeli Bendegúz 2, Hadrik Milán 2, Tirpák Domonkos, Szabó Zoltán

Öregfiúk

6almas győzelem!

A rájátszás első fordulójában közvetlen riválisunkhoz, a 2 ponttal mögöttünk tanyázó Kispesthez látogattunk.

Csapatunk úgy állt hozzá a találkozóhoz, ahogy az ilyenkor elvárható, egymásért küzdve, jó játékkal rukkoltunk elő, a nagyobb füsttel, mint lánggal égő hazaiaknak esélyük sem volt. Bár 0-0-nál szükség volt egy kapusbravúrra, az első félidőben négyszer zörgettük meg a XIX. kerületiek hálóját (Géza Guttyán első gólját szerezte bajnoki mérkőzésen csapatunk színeiben).

A második félidőt is szinte hiba nélkül hoztuk le a rendkívül ideges, már-már frusztrált hazaiakkal szemben. Érthető, hogy nem voltak nyugodtak a kispestiek, hiszen az eddigi fordulók során összesen hét gólt kaptak, míg mi hatot rámoltunk be nekik.

Kispest SE-Gyáli BKSE 2-6 (1-4)

G.: Géza Guttyán 13′

Magyari Gábor 19′, 77′

Farkas Lajos 29′

Balázs Viczina 34′

György István 60′

Előző

Következő