Figyelem!Jelentkezz a BKSE SportegyesülethezRészletek
Labdarúgás

Évértékelő – mozgalmasan telt az év a labdarúgó szakosztálynál

  • január 1, 2022
  • 3 perc elolvasni
Évértékelő – mozgalmasan telt az év a labdarúgó szakosztálynál

A 2021-es év számos korlátozásának ellenére eredményes évet zárt a Gyáli BKSE labdarúgó szakosztálya, amelyről Kertész Mátyás szakosztályvezető számolt be.

„Év elején vettem át a szakosztály irányítását Boda Imrétől, a Gyáli BKSE nyugalmazott elnökétől.

Az idei egyik cél az volt, hogy az utánpótlásban a létszámot jelentősen megemeljük, ez sikerült is hiszen most kétszer annyi palánta kergeti a labdát a pályán mint márciusban. Ehhez kellettek új edzőkollégák, hogy a gyerekek megfelelő képzést kapjanak a képességeikhez és a korosztályukhoz mérten. Immáron 10 edző dolgozik a gyerekekkel nap mint nap. Kétszer annyi versenyen mérettetjük meg magunkat.

Nagy sikernek könyvelem el, hogy júniustól a BP. Honvéd FC. Magyar Futball Akadémia partner klubja lettünk. Nagyon sok pozitívuma van ennek az együttműködésnek, például nemrégiben 50 BKSE sportoló nézhette meg a Honvéd első csapatának mérkőzését a Bozsik Arénában, szakmai napokat is tartanak nekünk és éles szemmel figyelik tehetségeinket. Büszke vagyok, hiszen három játékosunk már kapott meghívást az akadémiára, és megállták a helyüket.

Augusztusban a balatonszemesi, egy hetes edzőtáborban a gyerekek térítésmentesen vehettek részt, amely nagyon jól sikerült, remélem, 2022-ben is meg tudjuk szervezni.

A jövőben céljaink között említhetem a sportolók létszámának növelését, valamint a gyáli óvodákba, iskolákba is szeretnénk bevinni a foglalkozásokat, hogy ezzel bővítsük az intézményekben a sportolási lehetőségeket.

Szeretnénk az edzői stábot is növelni, hogy minden korosztálynál legalább két edző dolgozzon és a gyerekek minél több impulzust kapjanak edzés és mérkőzés formájában.

Szeretném megköszönni mindenkinek az egész éves munkáját aki a BKSE sikereiért dolgozott ebben az évben, remélem jövőre is együtt toljuk a szekeret a jó irányba!

Szeretném megköszönni Gyál Város Önkormányzatának, hogy mindenben támogatta a munkánkat!

Sportsikerekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánok!

Kertész Mátyás

szakosztályvezető – Gyáli BKSE labdarúgó szakosztály