Figyelem!Jelentkezz a BKSE SportegyesülethezRészletek
Fő hírek Kiemelt Labdarúgás

Januári futsal

  • február 1, 2024
  • 9 perc elolvasni
Januári futsal

Az évet labdarúgóink futsal hétvégékkel kezdték. Edzőink beszámolói alább olvashatók.

U9

„Hétvégi Dupla Dinamit”

Csapatainknak a hétvégéjét javarészt a labdarúgás töltötte ki. Szombaton 4 csapatos Bozsik teremtornán vettünk részt, ahol egy játékos kivételével csak az első éves (2016-os) születésű játékosainknak biztosítottunk játéklehetőséget és szerettük volna tudásban felmérni őket. Vasárnap úgymond hazai környezetben egy 6 csapatos tornán képviseltük az egyesületet, ahol természetesen az erőviszonyokat aránylag ismervén, a dobogó volt a cél, aminek sikerült is eleget tenni…
Szombaton négy fős csoportban 3×20 perces mérkőzéseket játszottunk. Ezeken a mérkőzéseken ha pontokat nem is, de szép akcióból gól(okat), illetve tapasztalatot, játékperceket sikerült szerezni. (Glóriett SE, Budafok, ESMTK, Gyáli BKSE )

Pozitívumként a kondíciónkat és a letámadásainkat említeném ugyanis ebből sikerült kontrát vezetni és gólokat szerezni. Negatívumként mindenképpen a pozíciók nem megtartását és a laza emberfogást emelném ki, illetve a labdával és anélküli rossz helyezkedést. Jövő szezonban ez a keret adja majd az alapcsapatot!

Vasárnap hat fős csoportban (Eger, Palota SE, BVSC-Zugló, Göd) 5x12perces mérkőzéseket játszottunk. Sikerült a nyitómeccsünk első 1/3át rögtön 2 kapott góllal, egy kapufával, körülményes játékkal kezdeni. Ennek köszönhetően a nyitómeccset elveszítettük, de a következő négy mérkőzést magabiztosan hoztuk.

Pozitívumként a góljaink előtti gyors kombinatív passzjátékot, gyors kulcspasszokat és a helyzetkihasználásunkat és a fegyelmezett játékot emelnénk ki. Negatívumként az első meccs elejét mondanám, mert ott a saját kárunkon tapasztalhattuk meg mennyi minden eldőlhet a legelején 3 perc dekoncentráltsággal. (Mi esetünkben az aranyérem sorsa.)

Összegezve, és látván a hétvégi mérkőzéseket, a játékosok mentalitása rendben van. Alázat, tisztelet, akarat, küzdés, illetve 1-1 szemet gyönyörködtető megmozdulás, szépségdíjas gól(ok) voltak terítéken a csapat tudástárából. Volt két különdíjasunk is kimagasló teljesítményének köszönhetően:
– Sebők Áron, Mogyorossy Mihály

 Gratulálunk nekik és a csapatnak egyaránt!

U11

Szombaton futsal tornán vettünk részt Érden a Treff csarnokban.

A Sasfiókák Diósd, Százhalombatta Vuk, Szigethalom csapatával mérkőztünk meg.

Az első kettő csapat fizikálisan nagyon erős volt, a párharcokat erőltették, rúgtak, csíptek. Ez a fajta harcmodor nem ízlett nekünk, mi is azon izgultunk, ússzuk meg sérülés nélkül.

Sajnos nem sikerült, kapusunk Hajdú Richárd megsérült egy szabálytalan belépő után. Jobbulást kívánunk neki, várjuk vissza. Egy ideig mindkét meccsen tartottuk magunkat, de felőröltek minket.

A harmadik meccsen már a futballé volt a főszerep, élvezetes meccset játszottunk a Szigethalom csapatával.

Gratulálunk a srácoknak!

Ismét Terem Bozsik tornán vettünk részt.

Három mérkőzést vívtunk. A srácok tették a dolgukat, vállalták az ütközést, a párharcokat, odatették magukat.

Oklevélben részesült Éliás Péter kiváló védő munkájáért.

U14

A Gyáli BKSE U14-es labdarúgó csapata futsal bajnokságban szerepel a télen.

Sajnos decemberben az első fordulóban nem úgy szerepeltünk, ahogy terveztem. Sok hiányzóval foghíjasan érkeztünk Szigetszentmiklósra, ahol sajnos vereséget szenvedtünk.

A második fordulót Üllőn rendezték január 6-án szombaton.

Négy mérkőzés várt ránk Szigetszentmiklós, Diósd, Tököl és Táborfalva csapatai ellen.

Ebben a fordulóban már remek játékkal, remek hozzáállással három győzelmet arattunk.

Gyáli BKSE – Szigetszentmiklós 4 – 0

Gólszerzők: Olàh Krisztián 3, Kertész Milán 1

Diósd – Gyáli BKSE 5 – 1

Gólszerző: Oláh Krisztián 1

Gyáli BKSE – Tököl 2 – 1

Gólszerzők: Vanya Balázs 1, Oláh Krisztián 1

Gyáli BKSE- Táborfalva 12 – 1

Gólszerzők: Vanya Balázs 6, Oláh Krisztián 3, Kovács Sándor 2, Kertész Milán 1

U15

U15-ös csapatunk is elkezdte szereplését a Pest Vármegyei futsal hétvége küzdelmeiben.

Az első fordulóban Üllőre látogattunk, ahol a házigazdák csapatán kívül a Városgazda és a Pénzügyőr SE csapatai ellen léptünk pályára.

Az első mérkőzésen bennmaradtunk az öltözőben, mire feleszméltünk már 3-0 volt a Városgazda csapatának, a második félidőben futottunk az eredmény után, de semmi nem sikerült ezen a mérkőzésen, a ziccereket sem tudtuk berúgni, ők egy szép kontra végén lezárták a mérkőzést, így 4-0-ás vereséget szenvedtünk.

Városgazda – Gyáli BKSE 4-0 (3-0)

A második mérkőzésen az Üllő SE-vel játszottunk és végre elkezdtünk úgy játszani ahogy szeretnénk, gyorsan, pontosan, agilisen.

Már a második percben megszereztük a vezetést és esélyt sem adtunk ellenfelünknek, 4-0-ás vezetéssel fordultunk, a második félidőben is uraltuk a játékot és magabiztos győzelmet arattunk.

Üllő SE-Gyáli BKSE 1-7 (0-4)

Gólszerzők: Csepeli Bendegúz, Tirpák Domonkos 2, Bodó Gergely, Bakó Barnabás, Hadrik Milán, Makkay János

A harmadik mérkőzésen a hibátlan Pénzügyőr csapata várt ránk, de úgy mentünk fel a pályára, hogy nem ismerünk pardont és sokszor gyönyörű játékkal, szépségdíjas gólokkal szórakoztattuk közönségünket, akik vastapssal jutalmazták a srácok teljesítményét, a vége sima gyáli siker!

Gyáli BKSE – Pénzügyőr SE 5-2 (3-0)

Gólszerzők: Bodó Gergely 2, Csepeli B., Makkay J., Hadrik M.

U15-ös csapatunk folytatta szereplését a Futsal 7vége küzdelmeiben.

A helyszín most a Gyömrői Sportcsarnok volt, ahol 4 mérkőzés várt ránk.

Az első mérkőzést Nagykáta csapatával játszottuk, mondtam a srácoknak, nehogy az legyen, mint múlt héten, hogy bennmaradtunk az öltözőben.

Szerencsére nem úgy lett és határozott, meggyőző játékkal győztünk!

A második mérkőzésen az RKSK U14 csapata várt ránk, akik nagyon jól megszervezték a védekezésüket, így csak az első félidő vége felé sikerült gólokra váltani a fölényünket, de végig hősiesen küzdöttek és mint utólag kiderült, a legszorosabb eredményünk ezen a mérkőzésen született, de itt sem forgott veszélyben a győzelmünk!

A harmadik mérkőzésen Jászfényszaru csapatával játszottuk, papírforma szerint ők voltak a legerősebb ellenfeleink, de úgy is álltunk a mérkőzéshez és nem volt kérdés, nagyon határozottan, helyenként már látványos játékkal sima győzelmet arattunk.

A negyedik találkozón az RKSK U15-ös csapatával mérkőztünk meg.

A célunk az volt, hogy minél több gólt lőni és végig koncentráltnak maradni. Többé-kevésbé sikerült megvalósítani, magabiztos győzelmet arattunk.

GRATULÁLOK a srácoknak, mert próbálták megvalósítani a kért elemeket, határozottan, fegyelmezetten játszottak, jó úton járunk, de még sokat kell dolgozni, hogy elérjük a céljainkat!

U15-ös csapatunk folytatta szereplését a Futsal 7vége sorozatban, a csapat távollétemben Halász Roland kollegámmal vágott neki a két mérkőzésnek és hozták a tőlük elvártat!

Alább olvasható Roli bácsi beszámolója, köszönöm a segítséget!

A Tápiószecső és a Maglód csapatával játszottunk, ahol a mind a két mérkőzésen győzelmet arattunk.

A jàtèk hagyott nèmi kivetni valót, de a győzelmünk nem forgott veszèlyben.

Igazi csapatmunka volt, a csapat érdeme volt a győzelem.

Szeretnèm azért kiemelni kapusunkat Makkay Jánost, aki nem is kapus, de kapushiány miatt szó nélkül beállt védeni és bravúrt bravúrra halmozva meccsben tartotta a csapatot.

És szeretnèk gratulálni a srácoknak, újra jó volt köztük, velük lenni ezen a két mérkőzésen Matyi bácsi távollétèben.

Gyáli BKSE – Tápiószecső 4-2 (3-1)

Gól: Csepeli Bendegúz 2, Tirpák Domonkos, Bodó Gergely

Gyáli BKSE- Maglódi TC 2-0 (1-0)

Gól: Bodó Gergely, Csepeli Bendegúz

Előző

Következő