Figyelem!Jelentkezz a BKSE SportegyesülethezRészletek
Fő hírek Kézilabda Kiemelt

Női ifjúsági kézilabda csapatunk dobogós helyen végzett!

  • június 26, 2023
  • 2 perc elolvasni
Női ifjúsági kézilabda csapatunk dobogós helyen végzett!

A lányok III. helyen végeztek a bajnokságban, Katona-Bocskai Boglárka ifi és felnőtt női csapatunk edzője értekelte az elmúlt év teljesítményét:

„Az ifjúsági korosztályban idén voltak először konkrét céljaink, mindenképp szerettünk volna dobogós helyen végezni a bajnokság végén. 

Évközben több nehézséggel is meg kellett küzdenünk, átalakult a játékos keret, és sajnos a sérülések sem kerültek el bennünket. 

Minden nehezítő körülmény ellenére, a lányok kitartóan, és alázatosan dolgoztak, melynek eredményeképp felállhattak a dobogó harmadik fokára! 

Természetesen büszkék vagyunk, és lehetünk az éremre is, de ennél sokkal nagyobb eredmény volt számunkra, hogy sokszor, a határaikat feszegetve, egymásra támaszkodva, igazi csapatként játszottak. Egyre színesebben kézilabdáznak, és már technikailag is bővült az eszköztáruk. Egyénileg is kimagasló teljesítményeket mutattak, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy a góllövőlista első két helyét, gyáli játékosok foglalták el! 

I. helyezett: Bocskai Blanka 164 gól

II. helyezett: Kaizer Bettina 162 gól 

Gratulálok az egész csapatnak, büszke vagyok rájuk! 

A felnőtt korosztályban sem volt könnyű dolgunk, hiszen többségében serdülő, és ifi korú játékosok alkották a csapatot. A legtöbb mérkőzésen partiban voltunk, de a végén sokszor győzött a rutin. Az őszi félév után, reális célnak, a megyei első osztályban való bentmaradást tűztük ki magunk elé! Ezt sikeresen abszolváltuk, és bátran kijelenthetem, hogy a második félévben már sokkal jobban teljesítettek a lányok, megtalálták a helyüket a felnőtt mezőnyben is. Mindig sportszerűen, fegyelmezetten játszottak, ami több csapat előtt is példa lehet. 

A következő szezonban, már több rutinnal a hátuk mögött, komolyabb célokat is tűzhetünk ki magunk elé!”