Figyelem!Jelentkezz a BKSE SportegyesülethezRészletek
Fő hírek Kézilabda Labdarúgás

BKSE hírek

  • május 11, 2023
  • 7 perc elolvasni
BKSE hírek

Labdarúgóink idegenbeli mérkőzéseken vettek részt. Edzőink értékelték az elmúlt hét eseményeit.

Kézilabda

2023. 05. 06. szombat LU13 bajnoki forduló Alsónémedin,

09:55 Gyáli BKSE-Szigetszentmiklósi NKSE= 6:27 (4:13)

11:45 Gyáli BSE-Gyömrő KA= 9:27 (4:18)

Az eredmény nem kerül a dicsőség táblánkra, azonban nem magyarázkodás, hanem tény; mindössze 9 játékos tudott a mérkőzésre elutazni, akik között sem volt mindenki teljesen rendben. Az első mérkőzésen Batki Bora bokasérülése kiújult, Rácz Bogi megsérült, a másodikon már nem tudtak játszani. Maradtunk heten, de problémák folytatódtak; Vörös Jázmin sarok fájdalmaival küzdve a kapus poszton kívül a mezőnyben végig játszotta a meccseket, egyedül maradt beállósként. Garai Fruzsi lába sem bírta, így ő állt a kapuba és Király Zsófi jött ki mezőnybe, ők is becsületesen küzdöttek, Mogyorósi Majának így beállóban kellett játszania. A kényszerből felforgatott csapatban minden teher Fekete Annára és Puskás Virágra nehezedett, amíg fizikailag bírták, becsületesen hajtottak, úgy, mint Kőhalmi Nóri, akinek ez volt az első igazi hivatalos bajnoki mérkőzése.

Labdarúgás

U8

U8-as csapatunk múlthét csütörtökön egy 6 csapatos mini tornán vett részt a Kispest Honvéd labdarugó akadémia központjában. A mezőnyt társklubok alkották. 5 mérkőzést játszottunk ebből:
– 1 győzelem, 2 döntetlen, 2 vereséggel zártunk. 

Remek alkalom volt arra, hogy fel tudjuk mérni tétmeccseken a játékosaink milyen taktikai, technikai elemeket hogyan alkalmaznak, hogy fizikai és mentális felkészültség miként mutatkozik a teljesítményekben, illetve az edzői utasításoknak mennyire sikerül eleget tenni.

A támadójátékunkat általában az ellenfél térfelén való letámadások, illetve védekezésből való gyors kontrák jellemezték, ezért a találataink java része is így született. Jól forgattuk a labdát a szélekre vagy épp onnan vissza a kapu elé az érkezők számára. Helyzetkihasználásunk kevésbé bizonyult hatékonynak, átlagosan 4 ziccer helyzetből 1-et sikerült gólra értékesíteni. 

Védekező játékunkat inkább a kapkodás, pontatlan átadások, ember szabadon hagyása, mérkőzések végére a koncentráció hiánya jellemezte. A testi párharcokban felvettük a versenyt, illetve az 1 vs 1 elleni szituációkban sok párharcot nyertünk. A labdakihozatalaink 70%-ban az ellenfeleknél értek véget, körülményes átadásainkat leolvasták és volt szituáció mikor mi rúgattuk az ellenféllel a gólt abból, hogy nem sikerült felszabadítani. 

Összegezve elmondhatjuk, hogy minden játékosunkban megvan az alázat, akarat, a játékelemek hatékony és gyors elsajátítása, a játékszeretet, a technikai és a taktikai tudás, ami pozitív tényező a továbbiakra nézve.

Összes pályára lépő játékosunk kihozta magából a maximumot és győzni akarásból jelesre vizsgázott mindenki. Egyéni és csapat szinten egyaránt. Roli bácsival büszkék vagyunk és tudjuk, hogy a befektetett munka mindig meghozza a gyümölcsét.


U10

A tavaszi szezon 4. Bozsik fesztiválján vettünk részt. A sok hiányzó miatt a délelőtti csoportba

neveztünk mindkét csapatunkkal. Próbáltunk azonos erősségű csapatokat összerakni.

Az időjárás kedvezett a futballnak, a srácok tették a dolgukat, hajtottak, küzdöttek.

Néha elfordultak hibák védekezésnél és a támadások befejezésénél is, de ilyen felállásban még sohasem játszottak, a társak is újak voltak számukra. Örömünkre szolgált, hogy igy is helyt álltak.

Góllövők: Törös Ákos, Éliás Péter , Kódiás Krisztián , Kanalas Vilmos, Szlezák Zétény, Dénes Bence, Karacs Martin, Drucskó Milán, Tóth Gergő

Különdíjban részesültek: Törös Ákos csatár teljesítményéért, Szlezák Zétény szép és gólra törő játékáért.

U13

A Gyáli BKSE U13-as csapatai bajnoki mérkőzésen vettek részt a hétvégén. Sajnos mind a két csapat vesztesen hagyta el a játéktéret. Helyenként láthattunk szép megmozdulásokat, remek védéseket, ígéretes támadásokat, de a kapu előtt bizonytalanok voltunk. Mind a két csapatot dicséret illeti az elszántsága, küzdeni akarása miatt. Hétvégén újra két mérkőzés vár ránk. Remélem eredményesebbek leszünk.

Az 1-es csapat gólszerzője Kertész Milán

A 2-es csapat gólszerzője Sztojka János

U15

U15-ös csapatunk két idegenbeli mérkőzéssel folytatta szereplését a bajnokságban. Múlt hét szerdán az első helyezett otthonába, Szigetszentmiklósra látogattunk, ahol kiélezett mérkőzésen sajnos vereséget szenvedtünk. 

Jól kezdtük a mérkőzést, beszorítottuk ellenfelünket, ültek a letámadások és a vezetést is sikerült megszerezni Csepeli Bendegúz révén, de sajnos a 30. perctől produkáltunk egy hat perces rövidzárlatot, amikor 3 gólt kaptunk, így 3-1-es hátrányból kezdtük a 2. félidőt. A sorokat rendeztük, fegyelmezetten játszottunk, de gólt az ellenfél szerzett ismét, ekkor magasabb fokozatra kapcsoltunk és sikerült 2 gólt szerezni, ismét Csepeli volt eredményes, valamint Bakó Barni is betalált. Az utolsó percben Gubala Dávid egyenlíthetett volna, de a játékvezető szerint a labda nem volt bent (mindenki más szerint igen), így nem sikerült pontot menteni, de a srácok minden dicséretet megérdemelnek, mert nagyot küzdöttek a bajnokaspiráns otthonában!

MKFC-GYÁLI BKSE 4-3 (3-1)

Gól: Csepeli 2, Bakó

Kedden az Újhartyán VSE csapatának vendégei voltunk.

Jól kezdtük a mérkőzést Csepeli Bendegúz már a 20. másodpercben megszerezte a vezetést, majd egy védelmi megingás után ellenfelünk egyenlített, de Csepeli révén sikerült újra megszereznünk a vezetést, a második félidőben ellenfelünk minden erejét megmozgatva játszott, de hősies védekezéssel és egy kis szerencsével sikerült elhozni a 3 pontot Hartyánból! 

Kapusunk Erdős Noel a 80. percben csúnya rúgást kapott a bokájára le kellett cserélni, reméljük nem súlyos a sérülése, mielőbbi felépülést kívánunk!

Újhartyán VSE-GYÁLI BKSE 1-2 (1-2)

Gól: Csepeli 2

U17

U17-es csapatunk a hétvégén Újhartyán csapatát fogadta, A mérkőzés kezdetén kicsit még aludtak a srácaink és rengeteg helyzetet kihagytunk, de a srácok a 20. perc környékére felébredtek és megkezdték a góllövéseket, A mérkőzésen végig fegyelmezetten, taktikát követve játszottunk. A végeredmény Gyáli BKSE 5:0 Újhartyán. A következő mérkőzésünk május 14-én 12:00-kor lesz szintén itthon és ha minden jól megy akkor a bajnoki 1. helyért fogunk játszani.

Előző

Következő