Figyelem!Jelentkezz a BKSE SportegyesülethezRészletek
Fő hírek Kézilabda Kosárlabda Labdarúgás

BKSE hírek 05.12.

  • május 12, 2022
  • 8 perc elolvasni
BKSE hírek 05.12.

Az elmúlt héten sem unatkozhattunk, labdarúgóink, kézilabdásaink és kosarasaink nagy megmérettetéseken vannak túl. Ugyanakkor a bajnokságok végéhez közeledve is töretlen kitartásuk, lelkesedésük és versenyszellemük.

Labdarúgás

U7 és U9 csapataink a Bozsik-fesztiválon

Szombati nap folyamán U9-es játékosaink 3 csapattal indultak neki a fociból adódó megmérettetéseknek és teljes mértékben sikerült nekik focival megoldaniuk. Haladó csapat 4/4-es mérkőzést produkált a javunkra. Fegyelmezett, sok passz, és remek helyzetkihasználás jellemezte a játékunkat. Kezdő csapatainknál is születtek győzelmek, az örök mumus Gloriett SE mindkét csapatát felülmúltuk. Sokat fejlődtek a gyerekek erőnlétben, koncentrációban, és sikeres passzokban.

Mind a három U7-es csapatunk haladó ágon játszott. Sok szép cselt és gólt láthattunk, elégedettek lehetünk a gyerekekkel. Még mindig kevés a passz, belevezetjük a tömegbe a labdát. A következő hetekben gyakoroljuk ezeket a játékhelyzeteket.

U13

A Gyáli BKSE U13-as csapata lejátszotta harmadik mérkőzését a bajnokságban. Sajnos szenvedős, nyögvenyelős mérkőzés lett belőle. Számtalan pontatlan átadás és kevés gólhelyzet jellemezte a találkozót. Amikor már mindenki elkönyvelte a döntetlent, egy lecsorgó labdából, remek egyéni teljesítmény után az utolsó percben megszereztük a győzelmet. Nagy volt az öröm, a csapat továbbra is veretlen a csoportban.

U16

Csapatunk hazai pályán fogadta a Kincsem labdarúgóit. Az elején nagyon megleptek minket, hiszen a vendégcsapat nagyon szépen játszott. Az első félidőben döntetlenre állt a két csapat. A második félidőben mindent bele kellett adnunk, aminek meg is lett az eredménye. Végül 5:2-re sikerült győznünk. Köszönjük a szurkolóknak, hogy ilyen sokan eljöttek, remek hangulatot teremtettek.

Felnőtt

Felnőtt csapatunk bajnoki mérkőzést játszott a Tárnok KSK ellen. Hazai pályán sikerült nagy fölénnyel legyőzni őket. Az első félidő vége előtt ki tudtunk egyenlíteni, onnantól pedig már nem volt megállás. Végül 5:2-re nyertük meg a mérkőzést.

Öregfiúk

Hétfőn csodás időben fogadtuk az Issimo csapatát. Remekül előkészített pályán, rekordrészvétellel, öt cserével vágtunk neki a találkozónak, amelyen egyértelmű célunk volt az Issimo sima legyőzése. Ennek megfelelően már az 5. percben megszereztük a vezetést. Magabiztos előnyre tettünk szert, a vége 6:0-ás győzelem, amivel továbbra is esélyesek vagyunk a bronzéremre.

Kézilabda

U11 fiúk

Május 8-án csapatunk Csepelen játszott bajnoki fordulót Gyömrő és Csepel csapataival.

Eredményeinket nagyban befolyásolta, hogy több játékosunk is hiányzott betegség vagy sérülés miatt. Mindkét meccsen vereséget szenvedtünk.

U11 lányok

Csapatunk Tápiószentmártonba látogatott, ahol is az ENUSE II-es és III-as csapata ellen mérkőztünk meg. Mindkét találkozón magabiztos győzelmet értek el a lányok.

A sikerek alapja a meggyőző védekezés és a rendkívül koncentrált befejezések támadásaink végén. Olykor szemet gyönyörködtető megoldások születtek, amely a lànyok kreativitását és küzdeni akarását dicséri.

Mindenki élni tudott a kapott játék lehetőséggel és igazi csapatként működtek.

U13 lány

Szombaton a lányok Gyömrő és Tököl ellen játszottak. Gyömrő ellen az első félidőben nagyszerűt produkáltunk, utána kijött az alkati, fizikális és a képzettségbeli különbség. Tököl ellen már sajnos akarati különbségek is jelentkeztek. Végül kikaptunk mindkét csapattól.

U13 fiú

Múlt vasárnap a Vecsés és a Pler csapatai ellen játszottunk. Vecsés ellen a fiúk nehezen indultak be, de a végén sima győzelmet szereztek, 17:11 lett a végeredmény. A Pler ellen végre mindenki a valós tudásának megfelelően játszott, így ismét nyerni tudtunk 19:8-ra.

U15 fiú

Múlt hét szombaton a fiúk a Honvéd és a Csepel ellen játszottak. Idén sajnos egyszer sem sikerült teljes csapattal részt vennünk a mérkőzéseken. Veszítettünk, de akik megtisztelték csapattársaikat a jelenlétükkel, azok maximálisan odatették magukat. Ezt bizonyítja, hogy a csoportelső Csepelt sikerült megszorongatni, 4 góllal kaptunk csak ki.

Leány serdülő

Múlt hét csütörtökön a 3. helyért folytatott küzdelemben sajnos alul maradtunk a Bugyi csapatával szemben. Hiányosan tudtunk kiállni, és a legfontosabb pillanatokban fegyelmezetlenül játszottunk.
Végeredmény: Gyáli BKSE- Bugyi 30-31

Női ifjúsági

A csütörtöki kudarc után a lányok összeszedték magukat és végig vezetve, magabiztosan nyertek ezen a mérkőzésen. Minden alkalommal erre a hozzáállásra és alázatra lenne szükség.
Végeredmény: Gyáli BKSE- Alsónémedi 36-29

Női felnőtt

Hétfőn este 8-kor játszott női csapatunk Százhalombattán. Sajnos kikaptunk ezen a mérkőzésen, amit részben a sok sérülésből származó hiányzásnak köszönhetünk.

Férfi felnőtt

Csapatunknak Mogyoród ellen, hazai pályán kellett bebiztosítani idegenben szerzett 3 gólos előnyét, amivel tovább menetelve, az 5-6.helyért játszhatunk a bajnokságban.

Minden a megbeszéltek szerint alakult és egy percig sem volt veszélyben a győzelem és a továbbjutás, inkább a kérdés az volt be tudjuk-e fejezni a mérkőzést, ugyanis ellenfelünk nem igazàn ismerte a játék írott és íratlan szabályait. Ennek ellenére a kilátogató nézők továbbjutást és győzelmet ünnepelhettek.

Kosárlabda

Törpilla Kupán szerepeltek a legkisebb lány amazonjaink. Két mérkőzést is játszottunk.

Az első mérkőzésen a Törekvés SE csapatával játszottunk és csupán azért kaptunk ki, mert a félidei büntetődobásokat, ami beleszámít az eredménybe rosszabbul dobtuk. De ezt leszámítva nagyon jól és lelkesen játszotta a lányok.

Török Sastojások-Gyáli Amazonok 28-24 (16-14, 8-2, 4-8)

A második mérkőzésünket szünet nélkül játszottuk, és álomszerűen játszva, magabiztos játékkal nyertük meg.

Gyáli Amazonok-Gyulai Manók 34-12 (10-8, 4-2, 20-2)

A program zárásaként még volt dobóverseny is, amit magabiztosan megnyertek a lányok.

05.07-én szombaton a Bartók Béla Általános Iskola Alapítványi napján egyesületünk kosárlabda Jamboree-t rendezett. Ennek keretében játszottak egymással a legkisebbjeink és a nagyobb korcsoporthoz tartozó lányok és fiúk is. Egy nagyon jó hangulatú délutánon lehetett megtekinteni a szülőknek, hogy milyen ügyesek is gyermekeik. A mérkőzések küzdelmesek és izgalmasra sikeredettek, ahol nem az eredmény, hanem a maga a játék volt a lényeg.

05.08-án vasárnap a Zsíros Tibor Akadémia által rendezett Kőbánya kupa sorozaton vettünk részt, ahol két mérkőzést játszottunk. 

Az első mérkőzésünket a Pannónia 2013 csapatával játszottuk, ahol kiélezett küzdelemben  csupán 4 pont különbséggel kaptunk ki. Ami mindenképp pozitív volt az az, hogy csapatunk minden tagja szerzett pontot.

Pannónia 2013 – Gyáli Lovagok 29:25

A második mérkőzésünket a Harmat Lányokkal vívtuk és magabiztos győzelmet aratott csapatunk.

Gyáli Lovagok – Harmat lányok 58:12

Gratulálunk a csapatoknak és kitartást kívánunk a szezon hátralévő mérkőzéseire! Hajrá Gyáli BKSE!

Előző