Figyelem!Jelentkezz a BKSE SportegyesülethezRészletek
Fő hírek Kézilabda Labdarúgás

BKSE hírek

  • május 4, 2022
  • 3 perc elolvasni
BKSE hírek

Izgalmasan telt az elmúlt hét a BKSE csapatainál. A kézilabda bajnokság véghajrájában járunk, így kezd körvonalazódni, hogy milyen eredményeket érhetnek el csapataink. Labdarúgóink sem unatkoznak, az elmúlt napokban számos győzelemre sikerült szert tenni.

Kézilabda szakosztály:

A serdülő fiúk a hétvégén döntetlent játszottak a Budapest Elektromos SE ellen, de így is ők vezetik a bajnokságot. Ez volt az első pontveszteségük az idényben, amire nagyon büszkék lehetünk. Már csak két meccs van hátra, de a bajnokságot az eredmények alapján meg fogják nyerni.

Gyáli BKSE – Budapest Elektromos SE 33:33

Serdülő lányaink az Aranyszarvas SE ellen játszottak. Változtattak a taktikán, ami meghozta az eredményt, idegenben sikerült győzelmet aratni. Sok gyors gólt tudtak szerezni, a kapusaink remekeltek, mindenki szerephez jutott a keretből, igazi csapatmunka volt. A lányok csütörtökön hazai pályán 17:45-kor játszanak a 3. helyért. Szurkoljunk együtt, hajrá lányok!

Gyáli BKSE – Aranyszarvas SE 36:22

Labdarúgó szakosztály:

U9-es csapatunk a szombati nap folyamán egy 6 csapatos tornán vett részt, ahol kiváló csapatjátékkal és küzdeni akarással rukkoltak elő. A gyerekek előtt le a kalappal ugyanis az 5 mérkőzésükből 0 vereség, 3 győzelem és 2 döntetlen eredményt sikerült elérniük:

Taksony- Gyáli BKSE 1:6

Pécel A- Gyáli BKSE 0:4

Gyáli BKSE – Monor 2:2

Gyáli BKSE – Visegrád 3:3

Gyáli BKSE- Pécel B 3:0

Aki a pályán és a keretben volt átlagon felülit nyújtott, kiemelendő a csapaton belüli önzetlenség, összjáték, illetve a vert állásból való felállás.

A Gyáli BKSE U13-as csapata is megkezdte menetelését a bajnokság tavaszi szezonjában. Teljesen új csoportba sorsolták őket, akikkel még nem játszottak. Az első mérkőzésen a Mogyoród csapatát fogadtuk. Végig mi irányítottuk a mérkőzést, de a vége szorosra sikerült.

Gyáli BKSE – Mogyoród KSK 3:2

Remekül előkészített, frissen nyírt pályán fogadtuk az Újhartyán csapatát. A gyerekek jól kezdtek ismét, hiszen a második percben már kétgólos előnyben volt a csapat. A meccs második felében kicsit belealudtak a mérkőzésbe, hiányzott a játékból a lendület, illetve fáradtak is a fiúk a melegben. Szerencsére a győzelem nem forgott veszélyben, magabiztosan nyerték a találkozót.

Gyáli BKSE – Újhartyán 7:2

Az Öregfiúk csapata hétfőn bizonyíthatott Pécel ellen. A találkozó gyors gólváltással kezdődött, 20 perc után már 2-1-re vezettek. A végig feszült hangulatú, ideges találkozón aztán a második játékrész közepén sikerült növelni előnyüket, a hosszabbításban befújt büntetővel a hazaiak már csak szépíteni tudtak.

Péceli Spartacus SE-Gyáli BKSE 2:3

Mindenkinek gratulálunk a remek eredményekért! Hajrá Gyáli BKSE!