Figyelem!Jelentkezz a BKSE SportegyesülethezRészletek
Fő hírek Kézilabda Labdarúgás Mazsorett

BKSE hírek – 05.18.

  • május 18, 2022
  • 6 perc elolvasni
BKSE hírek – 05.18.

Lassan körvonalazódnak az idei szezon eredményei. Kézilabdázóink a napokban játszák döntő mérkőzéseiket. U13-as labdarúgó csapatunk már biztos, hogy megnyerte csoportját. A mazsorettes lányok pedig arany- és ezüstéremmel is gazdagodtak a legutolsó twirling versenyen.

Kézilabda

Serdülő/ifi lányok

2022.05.12. Ifi Tempó Kézilabda csarnok 18:00

Az első pár perc után magabiztosan és határozottan kézilabdáztunk, aminek eredményeként már az első félidő végén 7 gólos előnyre tettünk szert. Az igazán bravúros játék azonban csak a második félidő elején mutatkozott meg, amikor tovább növeltük a különbséget és támadásban igazán szép megoldásokat láthattunk egyénileg és csapat szinten is. Utána sokat cseréltünk, szokatlan felállásokban játszottunk és többet hibáztunk, de a győzelem még így sem volt kérdéses.

Végeredmény: Tempó- Gyáli BKSE 29-32

2022.05.14. Serdülő Tóalmás 10:00

Későn érkeztünk meg a mérkőzésbe, az elején rengeteg hibával játszottunk, de végig vezetve, magabiztos győzelmet arattunk. A második félidőben már a saját stílusunkban tudtunk játszani, sok gyors gólt szereztünk. 

Végeredmény: Sülysáp-Gyáli BKSE  25-36

Labdarúgás

U11 – Bozsik torna

A szombati napon ismét Bozsik tornán vettünk rész a ESMTK sporttelepén, délelőtt egy, délután pedig két csapattal.

Első meccsünket Gloriett ellen 4-1 re elvesztettük pedig mi szereztünk vezetést.

Másodikat Vecsés 2 csapatával vívtuk, ez 6-3 lett a Vecsésnek.

A harmadikat Üllő csapatával játszottuk 5-0 lett a eredmény.

Negyedik meccsünket Vecsés 1 csapatával játszottuk, ezt 5:1-re megnyertük.

Ezekből a meccsekből sokat tanultunk.

Délután:

Gyáli BKSE2 – Pénzügyőr 2:2

Kispest SE- Gyáli BKSE1 1:0

Kasdélydombi se -Gyál BKSE2 3:2

Gyáli BKSE1 – Gloriett1 6-1

Gyáli BKSE2- Carvalho 2:2

Carvalho1- Gyáli BKSE 9-1

Gloriett 3- Gyáli BKSE 4:0

Puebla – Gyáli BKSE 1-0

A meccsekre rányomta a bélyegét a meleg és mindkét csapatunkból meghatározó játékosok hiányoztak. Ismét négy játékos játszott délelőtt és délután is.

U13

A múlt hét mozgalmasra sikerült a Gyáli BKSE U13-as csapata számára. Három bajnoki mérkőzést is játszottunk, mellette edzettünk kettőt. Pénteken Újhartyánba látogattunk, hogy bepótoljuk az elmaradt mérkőzésünket. Remekül kezdtünk, hiszen már az első 15 percben 4 gólos előnyt szereztünk. Aztán szépen belekényelmesedtünk a mérkőzésbe, de a győzelmünk nem forgott veszélyben. Újhartyán – Gyáli BKSE 1 – 8

Vasárnap már komolyabb mérkőzés várt ránk Mogyoródon. A csoport két legjobb csapata csapott össze az első helyért. A hazaiak nagyon készültek ellenünk, hiszen keményen, néha már durván feszültek nekünk, mintha életük mérkőzése lenne. Az első 10 percben a hazaiak letámadtak és beszorítottak minket a kapunk elött, de sikerült átvészelnünk. A mérkőzéshez hozzátartozik, hogy mi még nem játszottunk műfüvön, főleg nem 30 fokban. Végül sikerült alkalmazkodnunk a körülményekhez és szépen lassan felvettük a hazaiak ritmusát. A félidőben 1-1-el vonultunk pihenőre. A második játék részben már mi kezdeményeztünk. Végre elkezdtünk bátran játszani. A végére maradt még izgalom, de maradt a 2-2-es döntetlen, ami az jelentette, hogy egy fordulóval a vége előtt veretlenül, 4 győzelem és egy döntetlennel megnyertük csoportunkat. Mogyoródon küzdelmes mérkőzést láthatott a szép számú közönség. Igazi rangadó volt.

Mogyoród – Gyáli BKSE 2 – 2

U16

U16-os csapatunk a hétvégén Tápiószelére látogatott a 2. helyezett ellen játszani. Az első félidőben nem játszottunk szépen, de így is sikerült 4 szép gólt szereznünk. Az elsőt Balogh Dávid szerezte egy szép fejessel megbökte a kapust. A második félidőre úgy mentünk ki, hogy az elején nyújtott teljesítmény kevés lesz. A srácok minden erejüket beleadták a tűző napon és végre szépen is játszottunk, viszont gólt egyik támadásunkból sem sikerült szereznünk. Szombati napon, ha ismét győzni tudunk, akkor U16 csapatunk bajnok lesz.

Tápiószelei SE 0-4 Gyáli BKSE

Mazsorett

Arany-és ezüstérem is született a legutolsó twirling versenyen.

Szombaton rendezték meg az Országos Twirling Bajnokság III. és egyben utolsó fordulóját, Kartalon. Egyesületünk legfiatalabb twirlingese, Erdélyi Mira gyermek 2 előkészítő kategóriában 12. helyezést ért el.

Jász Tamara is első twirlinges évét zárta: most a 7. helyezést hozta haza serdülő korosztályban alap szinten.

Golyha Nikolett már régebb óta versenyzik Gyál színeiben, serdülő korcsoportban felkészítő szinten a hatodik hellyel gazdagodott ma.

Dobos Petrára is nagyon büszkék vagyunk, nagyon szépen helytállt és ezüstérmes lett serdülő korcsoportban ,,C” szinten.

Vada Virág pedig az idei első versenyén aranyérmes lett ifjúsági ,,B’’ kategóriában.

Bár a Twirling Bajnokság fordulói véget értek, a munka nem áll meg! Jövő héten a senior csapat Szegedre utazik a Magyar Mazsorett Bajnokságra.

Gratulálunk Mindenkinek és szurkolunk a bajnokságok végéhez közeledve, hogy mindenki elérje azt, amit kitűzött magának! Hajrá Gyáli BKSE!