Figyelem!Jelentkezz a BKSE SportegyesülethezRészletek
Fő hírek Kézilabda Kosárlabda Labdarúgás Mazsorett

BKSE hírek – 05.25.

  • május 25, 2022
  • 6 perc elolvasni
BKSE hírek – 05.25.

Újabb kimagasló eredmények születtek az elmúlt héten. Magyar bajnok lett senior mazsorett csapatunk, serdülő fiú kézilabdázóink utolsó megnyert mérkőzésük után átvehették érmeiket, kosaras Amazonjaink kupával gazdagodtak, U16-os labdarúgóink pedig nagy eséllyel megnyerik a bajnokságot.

Mazsorett

Szegeden rendezték meg a Magyar Mazsorett Bajnokságot, ahol Senior kiscsapatunk aranyérmet szerzett mix mini kategóriában. Nagyon ügyesek voltak a lányok, fantasztikus érzés volt számukra, hogy újra élőben versenyezhettek.

Kézilabda

Lány és fiú U8-9

Egy napon tartották meg az utolsó fordulót a lányoknak és a fiúknak. Ebben a korosztályban még nem számolnak eredményt és nem hirdetnek győztest sem. A lényeg a játék öröme.

Lány U13

A hétvégén a lányok Csepellel döntetlent játszottak. Második meccsükön 1 góllal kaptak ki, ezzel befejeződött ennek a korosztálynak a bajnokság.

Fiú U13

A Tempoval játszottunk mérkőzést, akik egy nagyon erős csapat. Az első félidőben rosszul kezdtünk, a második félidőre összeszedtük magunkat, de sajnos nem volt elég, így végül 9 góllal kaptunk ki.

A második mérkőzésen Vecséssel 30-10-re nyertünk, végre az igazi tudásunknak megfelelően kézilabdáztunk.

Fiú U15

Csapatunk 1 évvel fiatalabb, mint ez a korosztály, de szerencsére év végére belejöttek a fiúk és felvették a nagyok ritmusát.

Serdülő fiúk

Vasárnap hazai pályán utolsó mérkőzésüket is megnyerte a bajnokcsapat. Méltón ünnepelhettek és megkapták érmeiket. A csapatról, megtett útjukról és a játékosokról egy külön cikkben nemsokára írunk.

Ifi fiúk

Ugyanaz a csapat játszotta az ifit, mint aki megnyerte a serdülőt. A második helyezett Tempo ellen csupán 2 góllal veszítettünk, ami bizakodóvá tehet minket a jövőt illetően, ez a csapat még nagyon sokra viheti. 

Serdülő és ifi lány csapatunk mindkét korosztályban 4. helyezést ért el.

Férfi felnőtt

Csapatunk megye másodosztályban 5. helyezést ért el. Jövőre célunk, hogy megnyerjék a bajnokságot.

Női felnőtt

Megye első osztályban 7. helyezést értünk el. Tavaly jutottunk fel és célunk az volt, hogy középmezőnyben biztosítsuk a bennmaradást. Jövőre szeretnénk az első 4-ben benne lenni.

Kosárlabda

Legkisebb kosarasainknak pénteken elérkezett a záró forduló, ahol rengeteg meglepetés mellett újabb két mérkőzést játszottak.

Az első mérkőzésen a Török Sastojások csapatával játszottunk, ahol is megint csupán a félidei büntetődobások után nyert az ellenfelünk, hiszen megint csak sokkal többen voltak, így több lehetőségük volt pontot szerezni.

A második mérkőzést a Gyulai Manók csapatával játszottunk. Ezen mérkőzésen 20:16-ra sikerült nyernünk.

A mérkőzések befejeztével Amazonjaink megkapták a megérdemelt érmüket és a teljesítményükért még egy kupát is hazahozhattak.

Labdarúgás

U7

Véget ért a 2021/22 es Bozsik sorozat. A zárás érdekesen alakult, két sorral mentünk de csak egy csapat tudott összeállni. Hárman, három felé osztva külön csapatokba kerültek. Nem is volt könnyű dolguk a vendég csapatokban játszóknak. Az együtt játszó gyerekek játékával nagyon meg lehetünk elégedve. Végre mentek az átadások, bepasszok, ha kellett cseleztek, embert fogtak. Koncentrációban és fegyelmezettségben még kell javulniuk, de a mutatott játék önmagáért beszél.

U9

Két csapattal is képviseltettük magunkat a szezon utolsó Bozsik-fesztiválján. Mind a kezdő, mind a haladó csoportban 4-4 mérkőzést vívtak a fiatalok és egy dinamikus, harcos, fegyelmezett sokszor önzetlen játékot sikerült produkálniuk. Az edzésmunkának és maguknak köszönhetik a 8/8as veretlenségi szériát.

U16

Az U16-os csapatunk szombaton fogadta a Kőbányáért csapatát. A mérkőzést nagyon vártuk hiszen tudtuk, hogy egy jó mérkőzést fogunk játszani. A Kőbánya csapata a 10. perc környékén sajnos megszerezte a vezetést. Majd a 25. Perc környékén találtak még 1 gólt. A második félidő elején már látni lehetett csapatunkban a győzni akarást. Sikerült átvennünk a vezetést 3 gyönyörű góllal, de az örömünk nem tartott sokáig, a végeredmény Gyáli BKE 3-3 Kőbányáért. A végén csak az elrontott első félidő miatt búslakodtunk, az eredmény miatt nem, hiszen ha a következő 3 mérkőzésünkből 1-et sikerül megnyerni, akkor megnyerjük a bajnokságot.

Felnőtt

Felnőtt csapatunk az utolsó mérkőzését játszotta hazai környezetben, és szinte teltház előtt, remek hangulatban sikerült egy 4 gólos találkozón kiharcolni a győzelmet. Az első félidő végén már két góllal vezettünk. A második játékrész első harmadában inkább a hazai csapat próbálkozott többet, szépíteni tudtak, de végül 3:1-es végeredményt állítottunk be.

Öregfiúk

Az utolsó előtti fordulóban az érem bebiztosítása volt a tét az Inter04 ellen. Nehéz meccsre számított a csapat. Jól játszottunk, sok helyzetet alakítottunk ki. Végül az utolsó öt percben bedaráltuk ellenfelünket, két gólt is rúgtunk nekik. Megszereztük a győzelmet, és biztossá vált, hogy a szezon végén minimum a harmadik helyen végzünk.