Figyelem!Jelentkezz a BKSE SportegyesülethezRészletek
Fő hírek Kézilabda Kosárlabda Labdarúgás

BKSE hírek

  • december 1, 2022
  • 6 perc elolvasni
BKSE hírek

Kézilabdásaink tovább menetelnek a bajnokságokban, kosarasaink a Gyáli Sportcsarnokban mérettették meg magukat, míg labdarúgóink lejátszották utolsó nagypályás meccseiket a szezonban.

Kézilabda

LU12

2022. 11. 27. 

11:45 Gyáli BKSE-KSI SE 21:9

13:35 Gyáli BKSE-Százhalombattai VUK SE 17:18 

Eredményes és felszabadult játék után szép győzelem a KSI SE ellen.

A második mérkőzésen a hazaiak ellen nagyot küzdöttek a lányok, szoros és fordulatos csata közben a II. félidőben fáradtan többet hibáztunk védekezésben, ezért sok 7 méterest ítéltek ellenünk, az utolsó támadásban a befejezés nem sikerült, majd 15 másodperccel a vége előtt már nem tudtunk újra labdát szerezni.

Nagy dicséret illeti a csapatot, sok kis 10 éves is kapott jelentős időben lehetőséget, jól illeszkedtek a játékba, s ne feledjük a Százhalombattai VUK SE eddig még ilyen szoros meccset nem játszott, mindegyik ellenfelüket nagyobb gólkülönbséggel győzték le. 

LU14

A vasárnapi első meccsen eldönthettük a Gyömrő ellen a felső házba jutásunkat. Ennek megfelelő koncentráltsággal, jó védekezéssel és kapusteljesítménnyel sikerült megnyernünk a meccset, 14-12-re. Bár vezettünk már 5-6 góllal is, de a végén elég higgadtak maradtak a lányok, hogy megmaradjon az előny. A második meccsen a Vecsés ellen sem adtak alább a lendületből a lányok, így 37-17-re nyertünk. Kevés cserénk volt, többen is az erejük végén jártak a nap végére, ezért is lehetnek nagyon büszkék magukra a lányok.

FU14

A soron következő fordulóban a Vecsés és a Cegléd csapatával mérkőztünk meg. 

A Vecsés betegségek miatt csak 6 fővel tudott kiállni, ezért mi is kevesebb létszámmal álltunk a pályára. 18-32-es győzelmet arattunk.

A második mérkőzésen a nagyon jó erőkből álló Cegléd csapatával játszottunk. Az első félidőben még 5 góllal vezetett ellenfelünk, a végén 24-29-re nyertünk. Óriási gratuláció jár a fiúknak, öröm volt nézni a játékukat. Egymásért, egymást segítve küzdöttek a pályán. Mostanra ért be a sok munka. A csapat minden tagja hozzá tudott tenni ehhez a sikerhez, a legnagyobb öröm, hogy az edzésen gyakorolt technikai elemeket okosan használták ezen a mérkőzésen.  

Hatalmas büszkeség, hogy megmutatták és elhitték, hogy képesek bármire! Egy dolgunk maradt hátra, még többet dolgozni és élvezni a kézilabdát továbbra is!

Kosárlabda

Szombaton 2 mérkőzést is játszottunk a Gyáli Sportcsarnokban. A szép számú közönség láthatta, hogy az első mérkőzésen az U15-ös fiaink meggyőző játékkal nyertek a Gyömrő csapata ellen, ahogy ezt az előző szombaton is sikerült. 

Gyáli Lovagok-Gyömrői FTSE 89:53

A második mérkőzést az U15-ös leányok játszották a csoport egyik legerősebb ellenfele, a Nagykőrösi Sólymok elken. Itt csakis a tanulás volt a célunk, ami sikerült is, hiszen sok nagyszerű megoldást láthattunk tőlük.

Gyáli Amazonok-Nagykőrösi Sólymok LU 14

20:107

Labdarúgás

U11

Hétvégén az utolsó Bozsik tornán vettünk részt. A srácoktól azt kértük élvezzék a játékot, az eredmény másodlagos. Küzdöttek, hajtottak, élvezték a sport szépségét. A góllövéssel hadilábon álltunk, a létező legnagyobb helyzeteket hagytuk ki. Köszönjük a játékosoknak a féléves munkájukat, szülőknek a pozitív hozzáállást. 

U9

A Gyáli BKSE U9-es csapata lejátszotta első teremtornáját Albertirsán, ahol egy 5 csapatos tornán sikerült megszerezni a 2. helyet. Folyamatos füves pályán való edzés után a parketta kicsit másabb volt a gyerekeknek. Az első meccset fáradtan kezdtük az Albertirsa ellen, de 1:0-rasikerült győznünk. A második meccset a SZAC csapata ellen játszottunk, ahol a saját hibáink és a sok helyzet kihagyása miatt sajnos 5:1 re kikaptunk, de az ellenfél teljes mértékben megérdemelte a győzelmet. Az utolsó 2 meccsen egy kicsit megnyugodtak a srácok és egyre többet próbáltak passzolni egymásnak, és így kis is alakultak a helyzetek,amiket sikerült is értékesíteni. 

Csep-gól Gyáli BKSE 1:6

Csévharaszt Gyáli BKSE 0:3 

U13

Gyáli BKSE U13 1-es csapata is lejátszotta az őszi szezon utolsó mérkőzését hazai pályán Örkény ellen. Végre úgy kezdtük a mérkőzést, ahogy mindig is szeretnénk. Már az első percben vezetést szereztünk és rögtön utána szereztünk még egy gólt. Ötletesen, sokat mozogva játszottunk és végre használtuk a kényszerítőket is. A legfontosabb, hogy a srácok élvezték a meccset és mindent megtettek a siker érdekében.

Győzelemmel búcsúztunk az ősztől, a nagypályás focitól. Tavasszal kezdődik újra.

A harmadik, dobogós helyet sikerült megszereznünk és a bajnokság gólkirályát is mi adtuk Oláh Krisztián révén 16 góllal, illetve a második helyezett is gyáli futballista lett, Halász Roland 12 góllal.

Így az arany és az ezüst cipő is Gyálra került.


Hajrá Gyáli BKSE!

Előző

Következő