Figyelem!Jelentkezz a BKSE SportegyesülethezRészletek
Fő hírek Kosárlabda Labdarúgás

BKSE Hírek

  • december 8, 2022
  • 2 perc elolvasni
BKSE Hírek

A hétvégén kosarasaink több korosztályban is megmérettettek, U11-es focicsapatunk pedig a Gyáli Sportcsarnokban játszhatta bemutatkozó futsal mérkőzéseit.

Kosárlabda

Kosarasainknak ismét hosszú napja volt a hétvégén. A nagyobbak a Bartók Iskola tornatermében, míg a gyermek korosztályosok Budakeszire utaztak. Az U15-ös fiúk a Biatorbágy csapatával mérkőztek meg. Az első félidőben 8 pont hátrányban voltak fiaink. A második félidőben sem sikerült közelebb kerülnünk hozzájuk így sajnos elszenvedte első vereségét a csapat. 

Gyáli Lovagok-BL Basket 63:103

Az U15-ös leányok is itt szerepeltek a fiúk után. A csoport legerősebb csapatával találkoztunk és nem született meglepetés.

Gyáli Amazonok-Gödi SE 15:122

A gyermek korosztályunknak is két mérkőzése volt. Az elsőt a Monor csapatával játszottuk és nagy arányban sikerült győzni.

Gyáli Apródok-Monor SE 87:19

A második mérkőzés nagyon izgalmasra sikeredett. Egy hozzánk hasonló csapattal találkoztunk és egy végig kiélezett meccsen, végig küzdve sikerült két vállra fektetni őket.

Gyáli Apródok-Parthus SE/A 55:50

Így a két győzelemmel ismét feljebb léptünk egy csoportot.

Megyei felnőtt csapatunk is parkettára lépett. Nem tört meg a jég, de nem adják fel.

Gyáli BKSE-TFSE 30:93

Labdarúgás

U11

Hétvégén U11 futsal terem tornán vettünk részt. A srácok nagy izgalommal készültek, hiszen hazai környezetben, a Gyáli Sportcsarnokban mutatkoztak be. Várakozáson felül szerepeltek és nagy öröm volt látni szemükben a győzni akarást. Három mérkőzést játszottunk, 2×15 percet. Két győzelem, egy vereség a mérleg. Nagyon jó, izgalmas, látványos mérkőzéseket játszottak. Sok szurkolónk kilátogatott, vastapssal jutalmazták játékukat. A srácoknak csak gratulálni tudunk.