Figyelem!Jelentkezz a BKSE SportegyesülethezRészletek
Kézilabda Kosárlabda Labdarúgás

BKSE hírek

  • november 23, 2022
  • 4 perc elolvasni
BKSE hírek

A múlt hétvégén kosarasaink meccsdömpinget játszottak, kéziseink folytatták a bajnokságot, míg labdarúgóink az őszi fordulók végéhez érkeztek.

Labdarúgás

U13

A Gyáli BKSE U13 1-es csapata a hétvégén Ócsán játszott bajnoki mérkőzést. A hazaiaknak nagyon kellett a 3 pont, hogy a csoportot megnyerjék. Így hatalmas elánnal kezdtek és az első negyed után 2 góllal vezettek. A második negyedtől már mi is magunkhoz tértünk, ez megmutatkozott a helyzetekben is. Szépen átvettük a játék irányítását, míg a hazaiak veszélyes kontrákkal próbálkoztak. Egy remek kiugratás után sikerült is gólt szereznünk. Az utolsó negyedben mindent megtettünk az egyenlítés érdekében, de sajnos hatalmas ziccerekben hibáztunk. Nem úgy, mint az ócsaiak, akik két gyors kontrával és némi szerencsével eldöntötték a mérkőzést.

Kosárlabda

A mérkőzés dömpinget a megyei csapatunk nyitotta péntek este. Először játszhattak csapataink a minden szabálynak eleget tevő Gyáli Bartók Béla Általános Iskola tornatermében. A BKSE megyei csapata pénteken és vasárnap is játszott egy-egy mérkőzést. 

Gyáli BKSE-Monor Old-ik 42:77

Gyáli BKSE-Szentendre 26:105

Szombaton két mérkőzés került megrendezésre a tornateremben. A szép számú közönség először a bemutatkozó mérkőzésüket játszó U15-ös leány csapatunknak szoríthattak. Sajnos nem úgy alakult a mérkőzés, ahogy azt szerettük volna. Kevés volt a futás és sok dobást is elhibáztak Amazonjaink, míg ellenfelünk pontosan és sokat futva játszott.

Gyáli Amazonok-Viadukt SE 25:93

A második mérkőzést az U15-ös fiaink játszották a Gyömrő csapatával. Lovagjainknak meggyőző játékkal sikerült ezt a meccset is megnyerni, így 3 győzelemmel és 0 vereséggel vezetjük a tabellát. 

Gyömrői FTSE-Gyáli Lovagok 42:87

Még szombaton az országos Kenguru bajnokságban is bemutatkoztak egyesületünk legifjabb Apródjai. A mérkőzéseket Budaörsön rendezték meg. Első mérkőzésünket ugyan sok hibával játszva, de mégis magabiztosan nyertük.

Monor SE/B-Gyáli Apródok 25:36

A második mérkőzésünket már egy erősebb csapattal játszottuk. A hibáinkat nem tudtuk kijavítani, de nagyot küzdött a csapat. Ennek ellenére nem sikerült megfordítani a mérkőzést. Így maradtunk ebben a csoportban. 

Gyáli Apródok-CKE U11 35:48

Kézilabda

LU13

Gyáli BKSE – Dunaújvárosi AC 25:3

Gyáli BKSE – Vecsés-Sülysáp 26:20

Az első mérkőzés egy becsületesen és gólra törően végrehajtott magabiztos győzelem. A második fordulatokban gazdag, kétszeri hátrányból (a II. félidőben -5 gólról) való felállással és az utolsó 10 percben hibátlan védekezés után energikus, határozott, lerohanásokkal tűzdelt, eredményesen befejezett támadásokkal kiérdemelt 6 gólos győzelem.

Szombaton sérülések, betegségek miatt megtizedelt csapattal keltünk útra. A helyszínen már az első mérkőzés előtt többeknél hasgörcs, majd mellkasi fájdalom, hasfali fájdalom, hátfájás, kézujj sérülés okán sok-sok nehézség adódott, azonban nagy fájdalomtűréssel és fantasztikus akaraterővel, egymás biztatásával, lehengerlő akaraterővel született meg 10 játékosunkkal a győzelem.

Előző

Következő