Figyelem!Jelentkezz a BKSE SportegyesülethezRészletek
Kosárlabda Labdarúgás

BKSE hírek

  • január 18, 2023
  • 3 perc elolvasni
BKSE hírek

Kosarasaink mögött mérkőzésekkel teli, hosszú hét áll. U13-as focistánk pedig futsal bajnokságon vettek részt a hétvégén.

Kosárlabda

Egy igazán hosszú hét áll mögöttünk. Több fronton is megmérettettük magunkat, közte voltak hétközi mérkőzések is.

A hét első mérkőzését az U15-ös fiúk játszották kedden a taksonyi csapat ellen hazai környezetben. Az első félidővel összességében elégedettek lehetünk, hisz egy nagyobb hátrányból sikerült visszajönni a meccsbe. A második játékrész már nem rólunk szólt. Többször hibáztunk, ezáltal sajnos kikaptunk.

Gyáli Lovagok-CKE U15 53:79

Szerdán az U15-ös lányokkal utaztunk Nagykőrösre. Azt hozzá kell tenni már most, hogy ebben a bajnokságban van 3 kiemelkedő csapat és az egyik a Nagykőrösi Sólymok. Olyan történt amire senki sem számított. Az ellenfél időt kért a 4. percben, mert egyszerűen nem engedtünk könnyű kosarakat dobatni velük. Szuper védekezést mutatott a csapat és jöttek is a pontok a második negyedben. Aztán érthető módon kijött a második félidőre a jóval nagyobb tudás különbség, de akkor is nagyon büszkék vagyunk a lányokra.

Nagykőrösi Sólymok-Gyáli Amazonok 105:32

Egy pihenőnap után ismét útra kelt leány csapatunk. Most a második legerősebb ellenfélhez utaztunk Szigetszentmiklósra.

Ha szerdán azt mondtuk, hogy ” na, ez szuper volt”, sajnos annyira nem volt jó a pénteki produkció. Nem voltunk ott fejben. Talán fáradtak is voltunk a szerdai meccs után. Ez az egész mérkőzésre jellemző volt.

BKG Szigetszentmiklós-Gyáli Amazonok 102-12

Vasárnap a Kenguru csapatunkkal utaztunk Telkibe. Itt két mérkőzést játszottunk. Az elsőt a Monor csapatával, velük már egyszer találkoztunk és akkor is küzdelmes mérkőzését játszottunk, most sem volt másként. Igaz kicsit magunknak tettük nehézzé a mérkőzést, de egy szoros végjátékkal sikerült megint nyerni.

Gyáli Apródok-Monor SE/B 49:42

A második mérkőzésünk előtt volt egy meccs pihenőnk, így volt idő átgondolni a tapasztalatokat. Így végül úgy álltunk fel, hogy nem külön fiú és lány sort, hanem vegyes sorokat csináltunk. Emiatt szebbnél szebb megoldások, magabiztos játék jellemzett minket a második mérkőzésen. Csak gratulálni tudunk a csapatnak, nagyon ügyesek voltatok!

Dunaharaszti-Gyáli Apródok 20:60

Labdarúgás

U13

A Gyáli BKSE U13-as csapata a hétvégén futsal bajnokságban szerepelt.  Két mérkőzést játszottunk. Egy győzelem, egy vereség volt a mérlegünk.

Az első mérkőzésen magabiztos győzelmet arattunk az Astra Üllő ellen.

A második mérkőzésen a Dunaharaszti csapatával mérkőztünk meg és felettébb izgalmas mérkőzésen szenvedtünk egy gólos vereséget.