Figyelem!Jelentkezz a BKSE SportegyesülethezRészletek
Fő hírek Kézilabda Kosárlabda Labdarúgás Mazsorett

BKSE Hírek

  • február 16, 2023
  • 7 perc elolvasni
BKSE Hírek

Mazsoretteseinknek is elkezdődtek a versenyek, a legkisebb kosarasaink nagyon szép győzelmekkel a tabella III. helyére léptek fel, labdarúgóink U13-as csapata folytatja a tavalyi sikerszériát, újra esélyes a bajnoki győzelemre. Kézilabdás lányaink vegyes érzelmekkel zárták a hétvégét.

Mazsorett

Két dobogós helyezést is szereztünk az év 1.versenyén! 

Február 11-én, szombaton Budapesten, a Patonyi László Sportcsarnokban rendezték meg az Országos Twirling Bajnokság 1. fordulóját, amelyen az alábbi csodás eredményeket értük el:

Golyha Nikolett: Dance twirl junior kategóriában 6.helyezés

Jász Tamara: Dance twirl senior kategóriában 4.helyezés

Pápai Maja: Dance twirl senior kategóriában 2.helyezés 

Vada Viola Panna: Solo 1bot B szint senior kategóriában 1.helyezés

Nagyon büszkék vagyunk a lányokra!

Jár a gratuláció a felkészítő edzőknek is: Koszik-Alexandra Kingának és Varga Ágnesnek! 

Kosárlabda

Szombaton két fronton mérkőztünk egy időben. Gyálon a megyei férfi csapatunk küzdött. Serdülő fiú csapatunk pedig Albertirsán lépett pályára a kötelező győzelem reményében. 

Gyáli BKSE-Szászhalombatta 58:81

Albertirsa-Gyáli Lovagok 28:72

Vasárnap a legkisebb apródjaink vettek részt a kőbányai Kenguru kupán.  Nagyon jó meccseket játszva két győzelmet is behúzott a csapat, így az összesített tabella előkelő 3. helyére lépett fel.

Csípős Darazsak-Gyáli Apródok 32:43

Gyáli Apródok-Kada Darazsak 54:37

Utolsó mérkőzésünket játszottuk kedden a serdülő fiú csapatunkkal Csepelen, ahol a felsőházba kerülés volt a tét. Egy kiélezett mérkőzésen az első és a negyedik negyedben mutatott gyengébb játék miatt sajnos kikaptunk, így az alsó házi rájátszásban folytathatjuk a küzdelmeinket.

Computerbontó-Gyáli Lovagok 92:69

Gratulálunk ellenfeleinknek, köszönjük a szurkolást!

Labdarúgás

U9

Veretlen tripla a Bozsikon

U9 (kezdő) csapatunk a szombat délután folyamán egy négy csapatos Bozsik-tornán vett részt és három mérkőzést (3*20perc) lejátszva az alábbi eredmények születtek:

Gyáli BKSE – Gloriett SE (4:1)

Gyáli BKSE – Péteri KSK (3:3)

Gyáli BKSE – Kastélydomb (2:1)

A játékosok fizikálisan és mentálisan is jól vizsgáztak, hiszen mindhárom mérkőzést vert állásból hozták vissza, fordították meg. Fegyelmezett, és harcos játék volt jellemző a csapatra. A 60 perces mérkőzésidők kezdetétől a lefújásig koncentráltak maradtunk. A mérkőzések előtt a kért taktikai és technikai elemeket javarészt sikerült véghez vinni, a támadásokban és a védekezésben is.

Amin javítani kell az mindenképp a mérkőzések legelején bekapott gyors gól elkerülése, illetve a kapus bátrabb játékba vétele. Ezekből a szituációkból voltak kavarodások, de felül tudtunk kerekedni ezeken a kisebb védelmi kilengéseken is.

Összegezve elmondhatjuk, hogy az elmúlt időszak edzés munkája megmutatkozik a játékban és szépen sikerült visszaadni az ott tanultakat.

Különdíjban részesült Hampó Tamara Noa. Gratulálunk neki, illetve a csapatnak is a remek szereplésért!

U11

2023.02.12-én vasárnap Gyömrőre látogattunk a helyi sportcsarnokba. Itt került megrendezésre az U11-es Futsal7vége II. osztály felsőház 2. csoport második fordulója.

Csapatunk Dány és Szada csapataival csapott össze.

Első mérkőzésünket Dány csapatával vívtuk. A srácok nagy harci kedvvel, koncentráltan játszottak, szépen járt a labda, dolgoztuk ki egymás után a helyzeteinket. Meg is lett az eredménye, 5 gólig jutottunk.

Második meccsünket Szada csapatával játszottuk. Itt is próbáltuk uralni a játékot, építeni a támadásokat egymás után, labdavesztés után rögtön visszatámadtunk, nem hagytuk kibontakozni az ellenfelet.

Kettő újoncot is avattunk: a kapuban Peller Martint, aki ha kellet szép bravúrokat mutatott be, együtt élt a játékkal; mezőnyben Lelenka Gábor is szépen teljesített, küzdött, hajtott, igyekezett a csapat hasznára válni.

Gólszerzők: Szlezák Zétény 4, Végh Patrik 2, Berki Tibor 2, Dénes Dániel 1, Zagyva Márton 1.

Gratulálunk!

U13

A Gyáli BKSE U13-as labdarúgó csapata szombaton ismét futsal hétvégére volt hivatalos Gyömrőn.

Három mérkőzést játszottunk és mind a hármon magabiztos, fegyelmezett játékkal sikerült diadalmaskodnunk.

Nagyon vártuk az első mérkőzést, hiszen fűtött bennünket a visszavágás, mert nem is olyan régen kikaptunk az Üllő csapatától. A két mérkőzés között óriási különbség volt, mind hozzáállásban, mind pedig játékban, fegyelmezettségben. Öröm volt látni, hogy csapatként, egymást segítve, közösen egy célért küzdöttek a srácok.

Nem is lehetett más, mint remek játékkal újabb biztos gyáli győzelem.

Aztán egyből utána, pihenő nélkül következett a másik üllői csapat, az Astra, aki ellen ismét győzni tudtunk.

A végére maradt a csoport legerősebb csapata. Nem tudtuk mire számítsunk az érdiek ellen, hiszen még soha nem játszottunk ellenük.

Kíváncsian vártuk mire megyünk egy igazi futsal csapat ellen, végül magabiztosan győztünk.

Tehát sikerült tripláznunk és az új bajnokságban 5 mérkőzésből 5 győzelemmel vezetjük a csoportot, de ami ennél is fontosabb, hogy a srácok élvezik a játékot és szebbnél szebb támadásokat vezetnek, gólra törően játszanak.

Üllő DSE – Gyáli BKSE 3 – 5

Gólszerző: Tirpák Domonkos 2, Oláh Krisztán 2, Horváth Zsombor 1

Gyáli BKSE – Astra Üllő 4 – 0

Gólszerző: Tirpák Domonkos 3, Oláh Krisztián 1,

Asterix Érd – Gyáli BKSE 1 – 3

Gólszerző: Tirpák Domonkos 2, Horváth Zsombor 1

Kézilabda

Ifi/felnőtt női

Sajnos vegyes érzelmeink vannak a hétvégét illetően. Szombaton az ifi mérkőzésen, koncentráció és fegyelem hiányában alul maradtunk a közvetlenül előttünk álló Malév csapatával szemben. A rengeteg kihagyott helyzet megbosszulta magát. 

Ez a sorozat pedig folytatódott a vasárnapi felnőtt mérkőzésen is, annyi különbséggel, hogy nagyon küzdöttek a lányok! 8 gólos hátrányból is sikerült felzárkóznunk, de a végén a legfontosabb pillanatokban hibáztunk. 

Malév-Gyál 29-22

Gyál- Alsónémedi 27-30

Előző

Következő