Figyelem!Jelentkezz a BKSE SportegyesülethezRészletek
Fő hírek Kézilabda Labdarúgás

BKSE Hírek

  • február 22, 2023
  • 6 perc elolvasni
BKSE Hírek

Kézilabdás lányaink a felnőtt mezőnyben is bizonyítani tudtak, U15-ös focistáink pedig tripla győzelemmel zárták az utolsó futsal7végét.

Kézilabda

LU12

2023.02.19. Szigetszentmiklós LU12 tavaszi első forduló eredményei:

09:00 Szigetszentmiklósi NKSE-Gyáli BKSE=12:25 (8:11)

10:50 Csepel DSE-Gyáli BKSE=31:13 (15:7)

A hazai csapat, Szigetszentmiklósi NKSE ellen nagyon fegyelmezett bemelegítés után harcos, lendületes és eredményes, helyenként példásan kivitelezett játékkal szép, értékes győzelem! Az eddig végzett munkából sok volt viszont látható a sikeres meccsen.

Mi a közeli mérkőzéstől adódóan fáradtabb állapotban voltunk a második meccsen a jó erőket felvonultató, napi első mérkőzését játszó Csepel DSE ellen. Bizonytalanul kezdtünk, a nyitott védekezés ellen kevés üres területre mozgással reagáltunk és ennek következménye miatt sok pontatlan átadás miatt könnyű gólokat lerohanásokból szerzett az ellenfél. A vereség aránya azért fájó, mert ennyire nem vagyunk gyengébbek náluk, de feladni semmikor nem szabad egy mérkőzésen belül, hiszen törvényszerű akkor a vereség.

Jó tapasztalatot viszont szereztünk, mert sokan voltak, akik küszködve, de küzdöttek, többségben vannak a szívüket mindig bele adó lányok, akik készen állnak a bizonyításra.

FU12

Szombaton Gyálon az FU12-es csapatunk a Martonvásárral és a Vecséssel játszott.

Mindkét mérkőzésen 2 kapussal és 8 mezőnyjátékossal vettünk részt.

A Martonvásár ellen helyenként jó játékkal már a félidőben 4 góllal vezettünk. A második részben

hol jól, hol viszonylag gyengébb teljesítménnyel értük el a 16:9-es végeredményt.

A Vecsés csapata ellen gyenge kezdés után, meggyőző különbségű győzelem született.

Ezen minden mezőnyjátékos gólt szerzett.

A mérkőzéseken az őszi játékunkhoz képest, javuló teljesítmények születtek.

FU14

FU14-es csapatunk szombaton Martonvásáron játszotta a következő két mérkőzését.

Magabiztos játékkal sikerült mindkét meccsen győznünk. A fiúk nagyon komolyan vették az első perctől az utolsóig az összecsapásokat. 

Igazi csapatként, egymásért küzdve játszottak. 

LU17

Az Üllői csapattal játszott idegenben az U17-es csapatunk 02.18.-án. A tabella végén helyet foglaló együttes ellen nagyon puhány védekezés eredményeként rosszul indult a mérkőzés. 4 gólos hátrányt sikerült 3 gólos vezetéssé megfordítani az első félidő végére. Ez a feljavuló védekezésnek és a gyors ellentámadásoknak volt köszönhető. A második félidőben 2 játékos is kiesett, de sikerült megtartani az előnyt és még 1 góllal növelni is, így győzelemmel zárult a mérkőzés.

Női

Szombaton a Dunavarsány csapatát fogadtuk hazai környezetben. Az őszi forduló alapján, egy kiélezett mérkőzésre számítottunk, de végig vezetve, magabiztosan sikerült nyernünk.

Jól működött a nyitott védekezés, ezt a 15 kapott gól is igazolja. Ebből pedig rengeteg gyors gólt tudtunk szerezni.

Gratulálunk a lányoknak, szükségük volt már egy ilyen visszaigazolásra a felnőtt mezőnyben is.

Végeredmény: 

Gyál – Dunavarsány    37-15

Férfi, felnőtt, ifi, serdülő

Felnőtt Vác Ifi Kiskunmajsa Serdülő Szigetszentmiklós ellen játszottak a fiúk.

A felnőtt és serdülő meccsek első félidőiben nagyon jól játszottak a fiúk, mivel kevesen voltak, a másodikra elfáradtak. Sajnos az ifi meccsen nem úgy alakultak a dolgok, ahogy készültünk. Így egy nagyarányú vereséget szenvedtünk, mert csak a támadásra koncentráltunk.

Labdarúgás

U15

Az utolsó forduló következett az U15 futsal hétvégén. Bizakodva vártuk, hisz az utolsó három helyezett ellen játszottunk.  (Jászfényszaru, Üllő, Zsámbok) 

Mind a három mérkőzésen összeszedetten, bátran, sok passzal, fegyelmezetten, helyzeteket kihasználva nyerni tudtunk. A bírók és a szülők is dicsérték az egész csapatot, hogy milyen ügyesek, jól játszanak.

Nagyon boldogok vagyunk, hisz így a II. helyre sikerült odaérnünk.

Öregfiúk

Első felkészülési találkozónkon a BLSZIII. 1. csoportjában második helyen álló, feljutásra törő Fabulon SC vendégei voltunk a Kocsis Sándor Sportközpontban, a Ferencváros női csapatának otthonában.

Nagy iramú, jó hangulatú első félidőt játszottak a csapatok. Védelmi megingásunkat kihasználva a hazaiak szereztek vezetést, de gyorsan fordítottunk, majd az egalizálást követően egy csodálatos szabadrúgás góllal, vezetéssel tértünk pihenőre.

A második 45 percben végig a hazaiak irányítottak, sokszor nyomoztuk a labdát, volt, hogy azt a saját térfelünkről sem tudtuk kihozni. 15 perccel a vége előtt a gyógyszergyáriak két gyors góllal megfordították a meccset, de végül igazságos döntetlen született, amely mindkét csapat felkészülését remekül szolgálta.

Fabulon SC-Gyáli BKSE 4-4 (2-3)

G.: Végvári László

Juhász Szilveszter

Magyari Gábor

Farkas Lajos

Előző

Következő