Figyelem!Jelentkezz a BKSE SportegyesülethezRészletek
Fő hírek Kézilabda Kosárlabda Mazsorett

BKSE hírek

  • március 7, 2023
  • 7 perc elolvasni
BKSE hírek

Mazsoretteseinket a Magyar Twirling Bajnokság II. fordulóján a dobogón köszönthettük, kosarasaink győztes hétvégét zártak, kézilabdásaink pedig tovább meneteltek a bajnokságokban.

Mazsorett

TWIRLING VERSENYZŐINK ÚJRA A DOBOGÓN!

Március 4-én, szombaton lezajlott a MAGYAR TWIRLING KUPA és MAGYAR TWIRLING BAJNOKSÁG II. fordulója. A versenyt egyesületünk rendezte. Nemcsak házigazdák voltunk, versenyeztünk is.

Az alábbi szép eredményeket érték el táncosaink:

Vada Viola Panna: Solo 1bot B szint senior kategóriában 1.helyezés

Jász Tamara: Dance twirl senior kategóriában 2.helyezés

Pápai Maja: Dance twirl senior kategóriában 3.helyezés

Dobos Petra: Solo 1bot B szint junior kategóriában 4.helyezés

Golyha Nikolett: Dance twirl junior kategóriában 7.helyezés

Kosárlabda

Kosárlabdázóink pénteken este nyitották meg hétvégi hibátlan programjukat.

Péntek este a BKSE Megyei férfi felnőtt csapata lépett pályára. 

Egy végletekig kiélezett küzdelmet láthattak a nézők a Bartók Béla Iskola tornatermében. Az igazán közönség szórakoztató mérkőzésen sikerült megszerezni szezonbeli 3. győzelmünket is. Köszönhető a nemrég igazolt Szabari Krisztiánnak is, aki 46 dobott pontjával nagyban hozzájárult a sikerhez.

Gyáli BKSE-Budapesti Bikák U23 100:94

Pontszerzőink: Szabari Krisztián 46, Molnár Dániel 18/9, Szána-Kis Patrik 12/6, Kállai Vince 10/3, Németh Ruben 7, Farkas Tamás 5, Kármán Örs 2 pont.

Szombaton Kenguru csapatunkkal utaztunk Budaörsre, ahol két mérkőzést játszottunk.

Az első mérkőzést a Dunakeszi csapatával vívtuk. Talán a kora reggeli (9 óra) kezdés miatt álmosan kezdtünk. Sajnos nem sikerült előnyt kovácsolni a fiúkkal összeállított sornak. A második negyed is nagyon szorosra sikeredett, így minimális előnnyel mehettünk a második félidőnek. A fiúk még mindig nem hozták ki magukból, amit tényleg tudnak, így kisebb hátrányt kellet ledolgozni az utolsó negyedben. Szerencsére sikerült is, bár megint tévedtek a jegyzőkönyvvezetők, ugyanis az utolsó pontunkat nem nekünk írták be, de ez nem befolyásolta a végeredményt.

Városi Sportegyesület Dunakeszi-Gyáli Apródok 47:55

Pontszerzőink: Szira Zétény 15, Szabó Dániel 8, Fekete Sára 8, Kiss Hanna 7,  Surányi Sámuel 6, Jánvári Abigél 6,  Farkas Márk 3, Kun Marcell 2 pont.

Második mérkőzésünket a tartalékosan kiálló és egymással jó kapcsolatot ápoló Taksony csapatával játszottuk. Itt már a fiúk is jobban muzsikáltak, mint az első mérkőzésen. A vegyesen felálló második négyesünk kiváló munkát végzett. Ezen a mérkőzésen a legfiatalabb apródjaink is több lehetőséghez jutottak és egyáltalán nem vallottak szégyent. Sőt, sikerünknek köszönhetően újabb csoportot léptünk felfelé.

Gyáli Apródok-BTDSE Taksonyi Ördögök/A 62:25

Pontszerzőink: Szira Zétény 19, Fekete Sára 9, Farkas Márk 7, Kiss Hanna 6, Szabó Dániel 6, Jánvári Abigél 5, Oravecz Fanni 3, Surányi Sámuel 3, Révész Erik 2, Kun Marcell 2 pont.

Kézilabda

LU10

Vasárnap újra ringbe szállt a lány U10 -es csapatunk.

Az első mérkőzésen a Pumukli csapatával játszottunk egy nagyon sportszerű meccset. Ezen a mérkőzésen sikerült olyan hatékonyan védekezni, hogy gólt sem kaptunk.  

Másodjára a Maglód csapatával mérkőztünk meg. Látványos fizikai és technikai fölényünkkel azonban ők sem tudták felvenni a harcot. Lelkileg sem viselték túl jól a vereséget.

Homonnai Zorka, Tirpák Anna és Szabó Viktória kimagasló teljesítményt nyújtottak ezen a hétvégén.

FU10

Vasárnap az U10-es fiú csapatunk számára is végre folytatódott a bajnokság, hazai pályán kezdhettük meg a küzdelmeket. Nagyon büszkék vagyunk a csapatra, hisz annak ellenére, hogy betegségek sújtottak minket, ezért csere nélkül kellett végig csinálni a napot, nagyon meggyőző teljesítményt nyújtottak. Mindkét meccsen Szabó Beni és Fekete Marci megállíthatatlannak bizonyult, nem akadt ellenfelük sem támadásban, sem védekezésben. Az első meccsen Szentpéteri Konor 5 gólig jutott jobb szélről, nála is beért az elmúlt hónapok kemény munkája. Az első meccsen is Vaiser Bence remek munkát végzett hálóőrként, a második meccs második félidejében szinte bevehetetlennek bizonyult a kapuja, két gyönyörű büntető védést is bemutatott. Domokos Máté is elengedhetetlen volt mind védekezésben, mind támadásban. Nagy Zsombor még kissé betegen, de annál lelkesebben vett részt a mérkőzéseken, ő is többször sikeresen betalált a kapuba. Összességében nagyon büszkék vagyunk a csapatra, bár ebben a korosztályban hivatalosan nem számolnak eredményt, de mindkét meccsünket magabiztos fölénnyel nyertük meg!

LU12

2023. 03. 05. vasárnap Gárdony, LU12 bajnoki forduló:

09:55 Gyáli BKSE-Emericus SE= 18:14 (9:6)

12:40 Gyáli BKSE-Érd= 17:31 (10:19)

Egyszerű a képlet, egy győzelem, egy vereség. A végeredmény az valós, de mi van mögötte? Egy nagyszerűen, küzdő, harcoló Gyáli BKSE LU12 csapat! Büszkék vagyunk a Csapatra, mert a sok sérült, beteg hiányzó ellenére nagy fegyelemmel, koncentráltan és végig fáradtságot nem kímélve játszották le a mérkőzéseket.

FU12

Szombaton a SPORT 11 csarnokban az FU12-es csapatunk a Vecséssel és a KSA-val játszott. Szombat reggel mindkét kapusunk beteget jelentett, így 8 játékossal mentünk. Két fiú önként vállalta, hogy felváltva kapusként is segítik a csapatot. Köszönet érte! Az első mérkőzésen döcögős játékkal szereztük meg a győzelmet. (23:14) A mérkőzés első félidejében Karácsony Árpi ujja megsérült, tovább játszani már nem tudott, így cserék nélkül folytattuk.

A második mérkőzésen küzdő, szenvedős játékkal, sok hibával, csere nélkül, igazságos döntetlent (18:18) játszottunk.

FU14

FU14-es fordulóban kétszer is győztesen hagytuk el a pályát. Sajnos sok betegünk volt, így 8 fiúval vágtunk neki a fordulónak. Végig hajtották mindkét mérkőzést, láthattunk nagyon szép megoldásokat is a fiúktól. Az első meccset nem úgy kezdtük, ami a tudásunknak megfelelő, de egy percig sem búsultak a játékosok és a végére összeszedetten játszottak.

Gyáli BKSE-Martonvásár 22-17

Gyáli BKSE-Vecsés SE 22-15 

Az alsóházban ezzel 4/4 győzelemmel az élen járunk.

Előző

Következő