Figyelem!Jelentkezz a BKSE SportegyesülethezRészletek
Fő hírek Kézilabda Kosárlabda Labdarúgás Mazsorett

BKSE hírek

  • április 6, 2023
  • 12 perc elolvasni
BKSE hírek

A mazsorettes lányok hétvégén a Gyáli Sportcsarnokban megrendezett színvonalas táncversenyen vettek részt, ahol szólóban és formációban is a dobogóra állhattak. Labdás edzőink is értékelték az elmúlt hét eseményeit.

Mazsorett

Kipróbáltuk az UPDF versenyt

A Gyáli Sportcsarnokban rendezték meg a Unity for Passion Dance Fest elnevezésű megmérettetést.

A mazsorett kategóriákat 2023.április 2-án tartották – az alábbi eredményeket értük el:

– Pompom formáció Junior korcsoport – 2. helyezés

– Jász Tamara: Mazsorett bot szóló felnőtt korcsoport – 2. helyezés

– Pápai Maja: Mazsorett bot szóló felnőtt korcsoport – 3. helyezés

– Golyha Nikolett: Mazsorett bot szóló Junior korcsoport: 5.helyezés

– Balog Rebeka: Mazsorett bot szóló Gyerek korcsoport: 6.helyezés (élete első mazsorett versenyén)

Nincs pihenés ezután sem:

– Twirling versenyzőink készülnek a Magyar Twirling Bajnokság és Twirling Kupa 3.fordulójára, április 29-én

– Május 20-án Pest megyei mazsorett verseny lesz

– Június első hétvégéjén pedig Magyar Mazsorett Bajnokság

Kézilabda

LU10

Hétvégén ismét pályára léptek lány U10-eseink. Nagyon kedves, pörgős játék jellemezte mindkét mérkőzést.

Szerencsére a pályára lépők közül szinte mindenki eredményes tudott lenni. Kapusaink hálóját pedig csak ritkán tudta bevenni az ellenfelünk.

Öröm játék volt a javából.

Sok ilyet a piciknek!

FU10

Szombaton az U10-es fiúkkal Martonvásárra utaztunk. Sajnos csak minimum létszámmal tudtunk elmenni, így mindkét meccset csere nélkül játszottuk végig. Az első meccset a Szigetszentmiklós ellen játszottuk és nagyszerű védekezéssel hamar 3-4 gólos előnyre szert tettünk, amit a félidőig meg is tartottunk. A második félidő végére a csere nélküli játék megbosszulta magát, sajnos fejben elfáradtak a fiúk, de az elején megszerzett előny kitartott a meccs végéig és végül 1 góllal jobbnak bizonyultunk ellenfelünknél.

Egy meccses szünet után újra pályára léptünk a Pler csapata ellen. A rövid szünet elégnek bizonyult és újult erővel léptünk pályára. Az első félidőt 1 gólos különbséggel zártuk, 10-9-re vezettünk. A második félidőben mintha másik csapat lépett volna pályára, 15 perc alatt mindössze 2 gólt kaptunk és 14-et(!!!) szereztünk, így 24-11es győzelemmel zártuk a napot!

A szombati csapat tagjai: Vaiser Bence, Szentpéteri Konor, Fekete Marcell, Szabó Benjámin, Pápai Márk és Nagy Zsombor

LU12

2023. 04. 02. vasárnap LU12 bajnoki forduló

Városi Szabadidő Központ – Százhalombatta

11:45 Gyáli BKSE-Alba Fehérvár KC= 21:15 (13:7)

13:35 Gyáli BKSE-Százhalombatta VUK SE= 12:23 (5:12)

Fehérvár ellen koncentrált, jó játékkal, sok eredményes teljesítménnyel értékes győzelem. Nagyon tetszett a védekezésünk!

A Százhalombatta összeszokott csapatjátéka és jellemzően képzett játékosai ellen nagyon küzdöttünk, azonban az ellenfél jobb volt. Nem szoktam írásban a jv-ket kritikával illetni, de nagyon lejtett a hazai pálya felé az ítéletek jó része, a gólkülönbségben jelentős „érdemeket” szereztek, ennyivel nem voltunk összességében gyengébbek. Sebaj, fel a fejjel, tanulunk ebből is.

LU14

Janák János emléktorna – Alsónémedi

04.04.-én a csapat részt vett a Janák J. emléktornán, ahol a Gyömrő, Alsónémedi és a Csepel csapatával játszottunk 2×15 perces rövidített meccseket és 1 vereséggel, 2 győzelemmel a 2. helyen végeztünk. Számomra a kupa célja az volt, hogy mindenki tudjon játszani, több poszton is ki tudjak próbálni játékosokat, jól érezzék magukat együtt és erősítsük a csapatszellemet is. Ennek megfelelően teltek a meccsek, örülök, hogy egymást bíztatva, egymás góljainak örülve segítették egymást a játékosok, akik sokszor nagyon szép dolgokat is csináltak a pályán.

04.02 U14 forduló Gyömrőn

Gyömrőn a Gyömrő és a Fradi csapatával játszottunk. Az első mérkőzésen sajnos a Gyömrő csapata nagyon durván, balesetveszélyesen játszott és a bírók hagyták is ezt, 2 játékosunk is lesérült, ennek ellenére meg kell dicsérnem a csapatot, sokáig nem dőlt el az eredmény, jól küzdöttek, de a végén nem mi nyertünk.

A másik meccsen a Fradi ellen, a 2 sérült lány vállalta a játékot, de látszott a csapaton az idegi, fizikális fáradtság és nem tudtuk megismételni az első fordulói győzelmet, kikaptunk ellenük is. A vereségek ellenére is helyenként szépen játszva, megfelelő hozzáállással, küzdve hozták le a napot a lányok, tanulunk a hibákból és fejlődünk tovább.

Kosárlabda

Kosárlabda hetünk már szerda délután elkezdődött. Az U15-ös lányaink játszottak hazai pályán a Miklósi Kékrókák csapata ellen. A mérkőzés pozitívuma volt a védekezésünk, ami abban is megmutatkozott, hogy a szezon legkevesebb kosarát kaptuk. A támadásainkkal sajnos már hadilábon álltunk, nagyon kevés pontot dobtunk. 

Gyáli Amazonok-Miklósi Kékrókák 32:63

Pontszerzők:Batki Mira 8, Borgulya Dóra 7, Batki Bora 6, Stoica Edina 5, Tóth Jázmin 4, Farkas Kinga 2 pont.

Pénteken felnőtt csapatunk látogatott Monorra, ahol egy nagyon küzdelmes mérkőzésen érvényesült a hazai csapat nagyobb rutinja, így sajnos nem sikerült meglepetést okozni. Mindenképp dicséret illeti a csapatot, akik végig küzdöttek, hajtottak.

Monor SE Old-ik – Gyáli BKSE 68:57

Pontszerzők: Szabari Krisztián 26/9, Kállai Vince 10, Molnár Dániel 8/3, Farkas Tamás 6, Kármán Örs 5, Szána-Kis Patrik 2 pont.

Szombat délben ismét U15-ös lányaink szerepeltek hazai környezetben a Viadukt csapata ellen. Kitűzött célunk volt, hogy meglepetést okozzunk és nyerjünk a szezonban először. Az első félidőt a küzdelem jellemezte, ami abból is látszott, hogy 3 percig nem esett kosár egyik oldalon sem. A félidőben csupán 10 pont volt a különbség az ellenfél javára. A második félidőt remekül kezdtük és feljöttünk 4 pontra is. Ezen a ponton éreztük, hogy meglehet a mérkőzés. Sajnos belefáradtunk, elfáradtunk ezáltal jöttek a hibák. Így a záró etap már csak formalitás volt. Amennyiben a tiszta helyzeteinket értékesítjük, nyerhettünk volna. Már csak 1 mérkőzésük van a lányoknak, ahol mindent bele fognak adni!

Gyáli Amazonok-Viadukt SE 47:73

Pontszerzők: Batki Bora 12, Tóth Jázmin 9, Batki Mira 6, Stoica Edina 6, Szabó Zselyke 4, Borgulya Dóra 2, Mag Cintia 2, Farkas Kinga 2, Endrődi Rebeka 2, Hajdu Heszna 2 pont.

Vasárnapra virradóra Budakeszire utazott Kenguru csapatunk. Sajnos a legtöbb pontot dobó játékosunk sérülése és egyéb okok miatt csupán 8-an voltunk, így csere nélkül kellett végigjátszani a meccseinket. Az első mérkőzést nagyon álmosan kezdtük és ennek meg is ittuk a levét. Olyan hátrányba kerültünk, amit már nem tudtunk ledolgozni.

Pátyi SE – Gyáli Apródok 69:42

Pontszerzők: Fekete Sára 14, Jánvári Abigél 9, Szabó Dániel 6, Farkas Márk 5,  Kun Marcell 4, Kiss Hanna 3, Oravecz Fanni 1 pont.

Második mérkőzésünk nagyon kiélezettre sikeredett. Ebben a küzdelemben a fiúk alkotta sorunk játszott gyengén, míg a lány sorunk jól játszott és csak egy-két játékvezetői döntésnek köszönhetően nem tudta megfordítani a meccset. Az nem fér bele, ha mondunk valamit akkor nem figyeltek ránk. Higgyetek bennünk, de legfőképp magatokban.

Gyáli Apródok – Gödi SE Kiscicák 33:35

Pontszerzők: Fekete Sára 17, Jánvári Abigél 7, Szabó Dániel 4, Kun Marcell 3, Kiss Hanna 1, Oravecz Fanni 1 pont.

Labdarúgás

U10

Szombaton a tavaszi szezon második Bozsik fesztiválján vettünk részt.

Első meccsünket Üllő csapatával játszottuk, nagyon harcos, fizikailag erős ellenféllel

néztünk szembe, de álltuk a sarat, igazságos döntetlen született, 0-0.

Második meccsünket a Péteri csapatával játszottuk. Végig domináltunk, de helyzeteink kimaradtak. Egy komédiába illő góllal kaptunk ki 1-0-ra.

A harmadik meccsünket a Kispest Se csapatával játszottuk. Fizikailag felénk nőtt az ellenfél, álltuk a sarat, de a vége 3-0 a Kispest SE javára.

A negyedik mérkőzést a Gloriett csapatával vívtuk, itt nagy csaták és kapkodó megoldások jellemezték játékunkat, a végeredmény 1-1 lett.

A srácok küzdöttek, néha kapkodtak, nem választottak jó megoldást egyes játék helyzetekben, de mindenki tette a dolgát, játszani akartak, építeni a támadásokat, védekezésnél helyezkedni, embert fogni.

Gólszerző : Vártás Martin

A torna folyamán Iván-Szilvási Mihály kiemelkedő teljesítményt nyújtott ezért oklevélben részesült, mint a csapat legjobbja.

U11

A tavaszi szezon második Bozsik Tornán vettünk részt/2023.04.01. Szombat/

Haladó „A” csapat délutáni programra lett beosztva. A mérkőzések időtartama 1×20 perc.

Az első mérkőzést a Carvalho csapatával játszottuk, egy nagyon izgalmas és jó színvonalú játékot hozott, amit 1:0 megnyertünk.

A második mérkőzésen kértük a srácokat, ahogy kettő héttel ezelőtt, semmiféle durvaságba ne menjenek bele. Inkább kerüljék a párharcokat /előzményekre való tekintettel erre lehetett számítani/.

Sajnos így is két játékos kisebb sérülést szenvedett Végeredmény 5-1, vereség.

A harmadik mérkőzést a Kastélydomb SE csapatával vívtuk, itt is-ott is helyzetek, a végeredmény 3-3 döntetlen.

A negyedik mérkőzést egyben az utolsó AirEnergy ellen vívtuk, ami 1-0 sikerrel zárult.

Összességében igen jó teljesítményt tettek le a srácok.  Szeretnénk megemlíteni külön

Zagyva Márton, Tóth Gergő, Molnár Imre, Szlezák Zétény, Pellet Martin játékosokat.

Akiknek KÜLÖN GRATULÁLUNK mérkőzéseken nyújtott KIMAGASLÓ teljesítményéhez.

Sajnos csak egy oklevelet tudtak adni a szervezők, amit Szlezák Zétény kapott, mindenki megérdemelte volna.

U13

A Gyáli BKSE U13 mindkét csapata bajnoki mérkőzésen szerepelt a hétvégén.

Az I-es csapat Dabason, a II-es csapat Dunavarsányban játszott.

A két csapat keret hirdetésénél szembesültünk, hogy sok beteg és sérült játékosunk hiányzik. Így mind a két mérkőzésre csere nélkül érkeztünk.

Ameddig volt erejük a srácoknak, mindent megtettek a siker érdekében, de sajnos mind a két mérkőzésen a hosszabb cserepaddal rendelkező csapat győzött.

Az I-es csapat gólszerzője

Kertész Milán.

A II-es csapat gólszerzői

Oláh Krisztián

Sztojka János

Orbán Máté

U15

A hétvégén Felsőpakonyra látogatott U15-ös csapatunk. Egész héten jó hangulatban készültünk és az edzéslátogatottság is megfelelő volt. A tartalék pályán került megrendezésre a mérkőzés, ami nem igazán kedvez egy olyan csapatnak, aki játszani próbálja a futballt, de ehhez kellett alkalmazkodni. Arra kértem a srácokat, hogy próbáljunk a lehető legegyszerűbb megoldásokkal operálni, mert játszani nem lehet ezen a pályán.

Az első fél órában 2 gólos előnyre tettünk szert, Furculita Luka 2 fantasztikus gólt szerzett 2 szép támadásból, nagyon nagy hévvel és kedvvel játszott, túl naggyal is, mert a 38. percben egy buta szabálytalanság után megkapta a második sárga lapját, így a kiállítás sorsára jutott. Innentől a feladat adott volt, 10 emberrel fegyelmezett játékkal megnyerni a mérkőzést!

A második félidőben ellenfelünk hosszú felrúgott labdákkal próbált a védelmünk mögé kerülni, ami egyszer sikerült is nekik és tudtak szépíteni. 

Nekünk is adódtak lehetőségeink, hogy lezárjuk a mérkőzést, de nem sikerült, így a végéig izgulhattunk, de sikerült megtartani az előnyünket és megnyertük a mérkőzést.

Gratulálok a srácoknak az eredményhez, a játékon és a tempón még sokat kell dolgozni!

Gratulálunk Mindenkinek! Hajrá Gyáli BKSE!

Előző

Következő