Figyelem!Jelentkezz a BKSE SportegyesülethezRészletek
BKSE hírek

BKSE hírek

Mazsorett szakosztályunknál pörgősen kezdődött az év eleje. Kosarasaink szép eredménnyel kezdték a szezont.

Mazsorett

Fellépések, nyílt nap, továbbképzések – pörgős évkezdés a Mazsorett Szakosztálynál

Szeptember 3-án Csömörön léptünk fel egy Fúvószenekari Találkozón.

Edzéseink a szeptember 11-i héten kezdődtek el „törzshelyünkön”, a Bartók Béla Általános Iskola tornatermében. A versenycsapat hétfőn és szerdán, a szabadidőcsapat pedig kedden és csütörtökön edz. Havonta két alkalommal pedig hétvégén is tartunk bottechnika és tánctechnika tréningeket.

Edzők: Koszik Alexandra Kinga, Varga Ágnes és Kőrös-Nyíri Dóra, asszisztens: Pápai Maja.

Szeptember 12-én egy jó hangulatú, ingyenes nyílt órát és beiratkozást tartottunk, ami után több új lelkes taggal bővült a csapat.

Szabadidő csapatunkba folyamatosan lehet jelentkezni, akár októberben is!

Szeptember 15-én a Tátika Óvoda családi napján tartottunk egy rövid bemutatót, a csapat képviseletében Golyha Nikolett, Jász Tamara és Hefkó Adrienn.

Szeptember 16-án a hagyományos Szüreti felvonuláson vonultak a lányok a Gyál Városi Fúvószenekar kíséretében.

Közben egyik versenyzőnk, Pápai Maja, aki egyben a szabadidőcsapat asszisztense, szeptember 16-án a Magyar Twirling Szövetség edzői szemináriumán vett részt Vértesbogláron, ahol többek között a technikailag helyes tanítás elengedhetetlen alapjait sajátította el.

Szeptember 22-én a 18. kerületi BUD Aréna megnyitó ünnepségén lépett fel nagy sikerrel a versenycsapatunk.

Közben továbbképzéseken is aktívan részt veszünk. Most hétvégén például a III. Twirling Aréna-Intenzív napot szervezi meg a Magyar Twirling Szövetség, ahol akrobatikát és gimnasztikát, tánc- és bottechnikát tanulhatnak a versenyzők. Az egyesületből nyolcan lesznek ott a képzésen.

Varga Ágnes pedig elkezdte a Magyar Twirling Szövetség versenybírói képzését.

Kézilabda

LU13

2023.10.14. szombat LU13

11:45 Kispest NKK – Gyáli BKSE= 6:26 (5:12)

14:30 Gyáli BKSE – Alsónémedi SE= 25:7 (13:4)

A nap fő tapasztalata: nem csak önbizalommal teli, hanem fegyelmezett és igazi csapategységet bemutató Gyáli BKSE LU13!

Nagyszerű érzés volt edzőnek lenni ilyen Csapat mellett, amikor a biztatás, hibajavításra figyelem felhívás mindig értő fülekre talált és tettekre sarkallt, amikor az edző dicsérete szinte folyamatos, annál nincs jobb.

Edzéseken tovább kell dolgozni, minden feladatot koncentráltan kell végezni, akkor a fejlődő, képzettebb játékosaink alkotta csapattal jöhetnek a nagyobb skalpok is.

FU13 

Sok betegség és sérülés miatt sajnos csak 9 fővel tudtunk kiállni az adott fordulóra. Az első mérkőzésen a Hort SE ellen játszottunk. 14:20-ra nyertünk. Sok hibával, de óriási akarattal kézilabdáztunk. 

A második mérkőzésen a Csepel csapatával 28:28-as döntetlent játszottunk. Vezettünk a félidőben 4 góllal, a második félidőben az ellenfél átvette a vezetést. Ebből sikerült felállni és kiegyenlíteni.

Mindenképpen dicséretes a csapat akarata a végjátékban. Azt kell megtanulnunk, hogy egy percig nem szabad feladni egy mérkőzést, ha vezetünk, akkor is 100%-os koncentráció kell a pályán.

Kosárlabda

A Gyáli BKSE Kosárlabda csapatai is megkezdték a szezont. A serdülő lányok hétközi fordulóban Kunszentmiklósra látogattak, ahol egy végig kiélezett mérkőzésen a kevesebb csere lehetőségnek köszönhettük, hogy tisztességes vereséget szenvedtünk. Az igazsághoz tartozik még, hogy tavaly is már többször játszottunk ellenük és akkor sokkal nagyobb arányú vereségeket szenvedtünk, így szemmel látható a fejlődés a lányokon.

Miklósi Kékrókák – Gyáli Amazonok 62 – 50 (12-12,20-15,19-10,11-13)

Pontszerzőink:

Tóth Jázmin 14 Batki Mira 14 Borgulya Dóra 10 Stoica Edina 8/3 Hajdu Heszna 4 pont voltak.

Szombaton Gyermek korosztályunk is megkezdte a 8 fordulóból álló menetelését. Két mérkőzést is játszottunk. Mindkét találkozó sok izgalmat hozott és mivel koncentráltak voltak mind a fiúk mind a lányok, ezért nem is lehetett más mint siker. Bár még nagyon sok munka vár ránk, hogy magabiztosabbak legyünk, örülnünk kell ennek a sikernek.

Gyáli Apródok – BTDSE Taksonyi Ördögök 35 -22 (1-9,15-6,3-6,16-1)

Pontszerzőink:

Szira Zétény 14 Fekete Sára 9 Kiss Hanna 5 Kun Marcell 3 Szücs Marcell 1 Révész Erik 1 Pariente Erik  1 Kiss Bence 1 pont voltak.

Optifit VKB Vác – Gyáli Apródok 25 -42 (11-2,8-18,4-4,2-18)

Pontszerzőink: 

Szira Zétény 16 Kiss Hanna 6 Fekete Sára 5 Kiss Bence 4 Kun Marcell 3 Tóth Lili 3 Szücs Marcell 2 Farkas Márk 2 Gál-Ritzl Léna1 pont voltak.

Labdarúgás

U11

A Szombati Bozsik torna összefoglalója:

Délelőtt

A srácok küzdöttek, hajtottak néha lehetett látni valamit abból, amit játszani akarunk, de sok munka vár még ránk, mind fizikailag mind a posztoktól elvárható fegyelem és mozgás tekintetében. Összeségében elégedettek vagyunk, türelem és rengeteg munka.

Oklevélben részesült teljesítménye elismeréseként Hajdú Richárd.

Délután

Az edzésen és edzőmeccseken gyakorolt támadás építések és védekezések néha visszaköszöntek, de a befejezésekbe hiba csúszott. Ha nem rúgjuk be helyzeteinket a futball megbüntet bennünket. Így néhány vereség is becsúszott. Sok még a munka, de sok biztató jelet látunk.

Fűtő Bence oklevélben részesült teljesítménye elismeréseként.

U19

Az U19-es csapatunk a hétvégén Pereg csapatát fogadta. Pereg az utolsó helyezett a csoportunkban, így kötelező volt nyerni. A mérkőzés indulása után hamar rájöttünk, hogy nem is olyan gyenge csapat ez. Az erejüket nem csak futballal, hanem szabálytalan játékkal is megmutatták, több sérültünk is lett a mérkőzés után. Szerencsére azért a győzelemtől nem kellett tartani, a fiúk magabiztos 3-0-ás győzelmet arattak.

Öregfiúk

Hoztuk a kötelezőt

A bajnokság hetedik fordulójában az utolsó helyen szerénykedő Previfitt látogatott Gyálra.

Az első 20 percben eldönthettük volna a meccset, de a vendégek nagyszerű napot kifogó kapusa állta a sarat. A félidő derekán aztán megtört a jég: előbb Egri harcos labdaszerzését és szép beadását követően Magyari, majd a most bemutatkozó Szatmári Zsolt talált be.

Pár perccel később egy jó 25-ről eleresztett, csapódó lövés talált utat kapunk jobb oldalába a picit későn eszmélő, és kinn álló Sándor Tamás fölött.

Pár perccel a bekapott gól után aztán minden eldőlt. Előbb egy ártatlan szituációt követően megsérült egy vendégjátékos, így a Previfitt csere híján emberhátrányba került, majd Végvári lőtt egy ritkán látható, hatalmas gólt. A balösszekötő helyéről, 20-25-ről megeresztett bomba a jobb felső saroknál a kapufán csattant, majd a bal kapufát is érintve vágódott a kapuba.

A szünet után még két gólt sikerült szereznünk a 10 emberrel is derekasan, szimpatikusan küzdő vendégek ellen.

Gyáli BKSE-Previfitt SE 5-1 (3-1)

G.:

Magyari Gábor (2)

Szatmári Zsolt

Végvári László

Váczi János

Előző

Következő