Figyelem!Jelentkezz a BKSE SportegyesülethezRészletek
Fő hírek Kézilabda Kiemelt Labdarúgás

BKSE hírek

  • november 30, 2023
  • 8 perc elolvasni
BKSE hírek

Az év végéhez közeledve sincs megállás: legkisebb kézilabdásaink megmérettetései is elkezdődtek. Edzőink beszámolója következik.

Kézilabda

FU10

Megkezdődött a legkisebbek bajnoksága

A szezonban utolsóként ezen a hétvégén a kéziseknél a tízévesek összecsapásai is elkezdődtek. Fiaink nagy lelkesedéssel várták a találkozókat. Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy az ősz folyamán több edzőmeccsen is megmérhettük már tudásunkat. Ezek alapján jó reményekkel álltunk a meccsek elé.

Külön szerencse, hogy az u10-es csapatban két balkezes játékos áll rendelkezésünkre, mindketten jól képzettek. Velük és a már szintén rutinos többi kisfiúval nagyszerű játékkal, 19:3-as győzelmet arattunk az első összecsapáson Rácalmás ellen.

A későbbi meccset az évek óta kitűnő szakmai munkát mutató Szigetszentmiklóssal vívtuk. A mérkőzés elején fej-fej mellett állt a két csapat, majd védekezésünk feljavulva (köszönhetően Pápai Márk hatékony munkájának) sikerült elhúznunk és négy góllal felülkerekednünk ellenfelünkön.

Egyenletesen jó munkát végzett csapatom védekezésben és támadásban is.

Jók: Vaiser Bence, Pápai Márk, Gáspár Levente, Marton Koppány, Bíró Balázs, Domokos Máté.

Az első meccses Szerencsés Márk is betalált szerencsére 😉

Gyermekeink összetartását az is bizonyítja, hogy a mérkőzések között is együtt mulatták az időt.

LU10

Első fordulónkra utaztunk Ràcalmásra, ahol 2 meccset játszottunk. Csapatunkban nagyon sok lány szeptemberben kezdte a kézilabdát és élete első mérkőzéseire készült. 

Az első meccsen nagyon megilletődötten kézilabdáztunk. A másodikra már megjött a bátorságunk. Ez az első forduló arra volt nagyon jó, hogy a lányok megtanulják a mérkőzés előtti, közbeni, utáni szabályokat. Mikor érkezünk, melegítünk be stb.

Láttam a pályán nagyon szép megmozdulásokat védekezésben és támadásban is. A kapusunk nagyon ügyesen és sokat védett.

Jó úton járunk!

Hajrá lányok!

LU12

November 25-én Tápiószentmártonban játszott U12-es csapatunk. Nagyon örültem, mert sokkal összeszedettebben és bátrabban játszottak a lányok. A mérkőzéseken lehetőségünk volt több védekezési formát is kipróbálni, illetve más összetételben is játszhattunk. Mindkét mérkőzésen nagyarányú győzelmet arattunk. Bár nem ez a legfontosabb ebben a korosztályban, de lényeges, hogy sikerélménnyel távozhattunk a pályáról. Igazi fair play volt a második mérkőzésünk, mivel az ellenfelünk kevesebb létszámmal érkezett meg, így két játékosunk segítve őket átálltak a másik csapatba. Ezúton is köszönöm Hriczu Lucának és Szőke Eszternek ezt a sportszerű hozzáállást. Összegezve arról szólt ez a hétvége, ami a célja egy ilyen fordulónak: sokat gyakoroltunk és tanulhattunk.

LU14

2023. 11. 26. vasárnap LU14 forduló Gyöngyös

10:00 Gödöllői SE-Gyáli BKSE= 19:19 (7:10)

13:00 Gyáli BKSE-Szent István SE= 10:28 (6:18)

Gödöllő ellen nagy küzdelmet vívtunk, hátrányból kétszer fordítottunk, de utána a végén kétgólos előnyünket elszúrtuk, 1 másodperccel a befejezés előtt egyenlített az ellenfelünk.

A második mérkőzés eredménye önmagáért beszél, képességben, játékkészségben, fizikálisan a Szent István SE csapata jóval előttünk jár. Küzdöttünk és küzködtünk, ami jelenleg kevésnek bizonyult, azonban a sportban az a szép, hogy aki fejlődni akar az megteheti sok, kitartó munkával, ennek a célnak megfelelve kell dolgozni továbbra is.

FU14

Szombaton Szigetszentmiklóson a hazaiak és a Tempo csapatával játszottunk.

A szigetszentmiklósi fiúk ellen nem sok esélyünk volt. Mindkét félidőben 7 góllal kaptunk ki. Jobbak, rutinosabbak voltak.

A második mérkőzésen is rutinosabb csapat volt a Tempo. Ettől függetlenül az első 10 perc kivételével „pariban” voltunk velük! (A 10 percek eredményei: első: 11:5, a második: 5:4, a

harmadik: 6:7! és az utolsó: 5:4) A mutatott játékról vegyes érzelmek, vélemények alakultak ki bennem. Még mindig sokkal rutintalanabbak vagyunk! Sok az eladott labda, támadó hiba (vonal, kapura lövésnél, üres befutásnál, zárás), védekezésünk gyámoltalan!

Zsiga Zoli kiváló teljesítménye (3 gól, eredményes védekezés), Sántha Dani 2 gólja, sáncolása, biztató a jövőre nézve! Remélem ez a mutatott teljesítmény mindkettőjüknek nagyobb önbizalmat ad!

Eredmények:

Szigetszentmiklós – Gyál   28:14 (14:7)

Gyál – Tempo    20:27 (9:16)

Férfi ifi/felnőtt

A szerdai ifi meccsen többször is nagyon jó és tudatos dolgot csináltak a srácok, viszont a második félidőre elfáradtunk, ez okozta a vereséget. A pénteki felnőtt meccsen is voltak biztató jelek a félidőig, de onnan elengedtük az ellenfelet és kapaszkodtunk az eredmény után.

Labdarúgás

U13

U13-as csapatunk Felsőpakonyra látogatott az utolsó fordulóban, elég foghíjasan vártuk a mérkőzést, mert sok betegünk volt.

A srácok jól kezdték a mérkőzést, többet birtokoltuk a labdát, de a kulcspasszok nem sikerültek, pontatlanok voltunk.

Ellenfelünk rögzített helyzetekből próbálkozott inkább, vagy kontrázott.

Sajnos 2 szögletből is gólt kaptunk, majd 1 kontra után már 3 volt a hátrányunk.

Az utolsó negyed előtt mondtam a srácoknak, hogy higgyenek magukban, mert jobb csapat vagyunk, ők csak nagyobbak, játszunk bátran és lőjünk kapura.

Parádés negyedik negyedet produkálva sikerült döntetlenre lehozni a mérkőzést, az utolsó pillanatban a meccslabda is a miénk volt, de sajnos kimaradt, így pontosztozkodás lett a vége.

Gratulálok a srácoknak, mert nem adták fel és meg is lett az eredménye!

Szép volt fiúk!

Felsőpakony KSE-GYÁLI BKSE 4-4 (2-0)

Gólszerzők: Karacs Martin, Péchy Zoci, Dénes Dániel, öngól

U14

Gyáli BKSE U14 es labdarugó csapata bajnoki mèrkőzèsen fogadta az Ócsa csapatát. Végre olyan csapattal mérkőztünk meg, aki hasonló játékerőt kèpvisel, mint mi és a Gyál- Ócsa mèrkőzés korosztálytol függetlenül mindig rangadó.

A sràcok egèsz hèten fogadkoztak, hogy mindent megtesznek a győzelem érdekèben.

Az első fèlidőben sok támadást vezettünk, de az utolsó passzokba mindig hiba csúszott és sokszor állított lesen minket a játèkvezető. Ha egy ütemmel előbb passzoltunk volna, akkor már az első fèlidőben eldönthettük volna a mèrkőzèst.

A vendègek kontrákkal próbálkoztak és mèlységi passzokkal indították a szèlsőiket, de nem tudtak helyzetbe kerülni köszönhetően a védelmünknek.

Az első félidőben nem született gól.

A második félidőben elfáradt az Ócsa és már alig jöttek át a fèlpàlyán, mi pedig az erőnlétünknek és a harcosságunknak köszönhetően alakítottuk ki sorba a helyzeteinket.

Hamar három gólos előnyre tettünk szert és azt hittük megvan a mèrkőzés.

Az Ócsa nem így gondolta és kèt góllal izgalmassá tette a mérkőzés vègét. Sikerült megőrizni az előnyünket és győztesen jöttünk le a pályáról, az őszi utolsó mèrkőzésünkről.

Minden egyes játékosomnak jár a dicséret.

Gyáli BKSE – Ócsa 3 – 2

Gólszerző: Oláh Krisztián 3

Hajrá Gyáli BKSE!

Előző

Következő