Figyelem!Jelentkezz a BKSE SportegyesülethezRészletek
Fő hírek Kézilabda Labdarúgás Mazsorett

BKSE hírek

  • december 6, 2023
  • 6 perc elolvasni
BKSE hírek

Mazsoretteseink voltak a házigazdái a Magyar Majorette Szövetség által szervezett két napos intenzív továbbképzésnek, ahol a lányok sok új technikai ismerettel gazdagodtak. Eheti edzői beszámolónk alább olvasható.

Mazsorett

Újabb továbbképzésen vettünk részt 

Múlt héten zajlott a T&T-hétvége© mazsorettsport esemény, a Magyar Majorette Szövetség- Hungarian Majorette Association szervezésében.

Az intenzív 2 nap alatt négyféle táncstílust mutatott be és oktatott nekünk Zhanna Kozlenko, Titanilla Takácsnak köszönhetően pedig rengeteg új bottechnikai ismerettel gazdagodott a tudásunk. Köszönjük munkátokat! 

Egyesületünket Tami, Niki, Maja, csoportvezetőnk, Dóri, Léda, Adri és Mira képviselte (balról-jobbra).  A továbbképzésnek egyébként Gyál adott otthont, mi voltunk a házigazdák, reméljük, mindenki jól érezte magát! 

Kézilabda

LU13

2023. 12. 02. szombat LU13 forduló

11:45 Gyáli BKSE – Ceglédi Kék Cápák= 18:28 (13:14)

13:35 Vecsés-Sülysáp – Gyáli BKSE= 12:29 (8:18)

Másodszor vagyok büszke a LU13 csapatra vereség ellenére. A Ceglédi Kék Cápák a mezőny egyik legeredményesebb csapata. A mérkőzésen 30 percen keresztül fegyelmezetten, a megbeszélt taktikát 100%-on betartva, bátor játékkal teljes erőbedobásra kényszerítettük őket úgy, hogy a kellemetlen nyitott, egész pályás letámadás ellen folyamatosan gólokat lőttünk. Egyénileg kivétel nélkül egymást múlták felül játékosaink, ezért tudtunk sokszor eredményesek lenni. Az utolsó 10 percben sajnos sok ki nem kényszerített helyzetben, mezőnyben adtunk el labdát, így tudtak könnyen és gyorsan több góllal elhúzni.

A Vecsés-Sülysáp ellen felszabadult örömjátékot produkált a csapat. Kitűnő volt a meccs kezdet (8:0 ide) amit kértem, az akaratunkat sikerült rájuk erőltetni és végig hajtottunk, így a gólkülönbség is ragyogó lett.

Álljon itt a csapatunk név szerint: Vitus Márti, Hoffer Nóri (kapusok) Fekete Anna, Faragó Ami, Kelemen Betti, Rácz Bogi, Papp Lotti, Szentesi Zoé, Szabó Hanga, Hriczu Luca, Pápai Bia, Jicman Rebi, Roman Alexa (mezőnyjátékosok).

Nagyon örülök, hogy a helyszínen sok szülő látta a mérkőzéseken kiemelkedő teljesítményt nyújtó lányokat, akik igazi csapat egységet alkottak!

FU13

Szombaton az FTC faházában az FTC első és a Szigetszentmiklós második csapatával

játszottunk. A mérkőzésekre 11 játékossal (5 fő 2012-es születésű) mentünk. Karácsony

Árpi, Illés Zalán és Anda Gábor betegség miatt hiányoztak.

Az első mérkőzésen nyújtott teljesítménnyel -a vereség ellenére is- elégedett voltam.

FTC-GYÁL 29:9 (16:2)

A második mérkőzésen fáradtabb, enerváltabb teljesítményt nyújtottunk. Ezzel a teljesítménnyel már nem voltam elégedett. Még akkor sem, ha a körülmények alapján várható volt, hogy fáradtabbak lesznek az ellenfélhez képest.

GYÁL-SZIGETSZENTMIKLÓS II.  19:20 (11:10)

Labdarúgás

U9

Az ezüst is szépen csillog!

U9-es csapatunk a hétvége folyamán Békásmegyeren egy 5 csapatos labdarúgó teremtornán 2 csapattal vett részt. Remek alkalom volt arra, hogy a keretünk többi nem igazolt játékosát is szemügyre tudjuk venni, illetve az edzésmunkánk, hogy köszön vissza éles mérkőzésszituációkban.

A- B csapatot állítottunk össze.

„A” csapat 2. helyen (rosszabb gólaránnyal) végzett, de veretlen mérleggel. ( 4-0 ; 0-0 ; 5-0 ; 2-2 ) az elvárásoknak (dobogó) eleget téve. Offenzív játékstílusban léptünk pályára a mérkőzéseken, így rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, jól mentek a rombusz alakzat pozícíói a szélen és középen egyaránt. Emberfogásban, helyzetkihasználásban vannak még hiányosságok, amiből sajnos sikerült magunknak is kellemetlen helyzeteket okozni nem csak az ellenfélnek.

B csapatunk 5. helyen zárt (0-4 ; 1-3 ; 0-5 ; 1-2) úgy, hogy ha a mérkőzések első felében ébredünk és nem a második periódusban akkor az 1-1 rúgott gólon kívül még pontokat akár győzelmeket szerezhettünk volna. Emberfogás, pozíciók tartása rendben volt, labdakihozataloknál kapkodtunk, amit az ellenfelek könyörtelenül kihasználtak. Általában letámadásainkból sikerült kontrákat vezetni és helyzeteket kialakítani, gólokat szerezni.

Összességében mindegyik játékos a tőle elvárt teljesítményt tette le az asztalra eredménytől függetlenül. Kondícióban rendben vagyunk, kimutatkozott az utolsó percekben szerzett gólokból is. Mindegyik játékosunk tudott egyénit villantani, és élvezte a játékot. Szívét, lelkét kitette a kezdő sípszótól a lefújásig mindenki, büszkék is a vezetőedzők!

Két játékosunk kimagasló teljesítményéjért különdíjban részesült:

– Illés Balázs

– Mátyás Lehel.

U11

Szombaton Terem Bozsik tornán vettünk részt a B csapattal. Az erzsébeti Gyulai István Általános Iskola tornatermében. A srácok most ismerkedtek a teremfoci iramával és a játék szépségeivel.

Küzdelmes meccseket láthattunk, sokat tanultunk ezekből a mérkőzésekből. A csapatunk legjobbja Hete Dominik lett, ezért elismerő oklevélben részesült.

Vasárnap Alsónémedin elindult a futsal bajnokság. Itt az A Csapattal képviseltük a Gyáli BKSE színeit. A csapat 90 százaléka most játszott először ilyen versenyrendszerben. A játék tempója, az ellenfelek ügyessége a maximumot követelte mindenkitől. A két kapusunk kiemelkedően tejesített.

Gratulálunk Szabó Dávid kapusedzőnek büszke lehet a tanítványaira.

A srácok egy győzelemmel és egy vereséggel zárták a napot.

Hajrá Gyáli BKSE!

Előző

Következő